Oldal frissítése

XP-Pen Deco Pro SW

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

XP-Pen Deco Pro SW

Az XP-PEN Deco Pro SW feltűnő fekete és ezüst kivitelben alumínium tokkal és 7 mm vékony, ívelt borítással büszkélkedhet. Ez az elegáns táblagép a Good Design Award for Professional Design díj nyertese. Élvezd a vezeték mentes csatlakozást akár 5 méteres távolságig Bluetooth 5.0-n keresztül és a hosszú, 10 órás akkumulátor-üzemidőt. Az XP-Pen Deco Pro támogatja a Windows, Mac OS,Android, Chrome OS és Linux operációs rendszereket, és csatlakoztatható Android táblagépekhez és mobiltelefonokhoz. Az XP-PEN Deco Pro SW számos szoftvertermékkel működik, Például XP-Pen Deco Draw, Photoshop, SAI, Painter, Illusztrátor és mások. A Deco Pro USB-C porttal isrendelkezik, amely közvetlenül csatlakoztatható az iMac vagy Windows számítógéphez.

Az XP-Pen Deco Pro SW grafikus tablet legfontosabb jellemzői

  • XP-PEN Deco Pro SW grafikus tablet kreatív rajzoláshoz
  • Kompatibilis a Windows 10/8/7, Mac OS X 10.10, Android 6.0 és magasabb, Chrome OS és Linux rendszerekkel
  • USB-C vagy Bluetooth 5.0 vezeték mentes kapcsolat
  • Maximális rajzolási pontosság
  • Eredeti dupla kör alakú tárcsa és 8 gyorsbillentyű
  • Toll akár 60 fokos dőlésszöggel, 8192 nyomásfokozattal és toll/gumi kapcsolóval
  • Kiterjedt PC és mobiltelefon csatlakozási lehetőségek

Az XP-PEN Deco Pro SW tablet egyedülálló dupla kör alakú választója

Az úttörő egyedi dupla kör alakú számlap kialakítása számos hasznos funkciót kínál. A külső mechanikus kerékkel például nagyíthatsz vagy kicsinyíthetsz, és beállíthatod az ecset méretét. A belső virtuális kerék trackpad vagy egér módban működik a kurzor vezérléséhez vagy a kép görgetéséhez. Az XP-PEN Deco Pro SW táblagép görgője állítható fényerővel rendelkezik, így a környezetimegvilágításhoz igazodó intenzitást választhatsz.

Az XP-PEN Deco Pro SW tablet tökéletes stylusa

Az akkumulátor mentes XP-PEN Deco Pro SW tablet PA1 stylusa akár 60 fokos dőlést is lehetővé tesz, és érzékeny a kéz mozgására. Egyszerűen döntsd meg az árnyékolás hozzáadásához bonyolult beállítások nélkül. A toll 8192 nyomásfokozatot ismer fel, és kiváló eszköz a pontos vonalak és vázlatok rajzolásához. A fekete és ezüst színű, elegáns, könnyű stylus és radír üzemmód kiválasztásáraszolgáló kapcsolóval rendelkezik.


Paraméterek

Paraméterek

Nyomás szintjei 8 192
Vezeték nélküli kapcsolat Igen
Érzékelő réteg felbontása 5080 lpi
Kijelző technológia Kijelző nélkül
Tápellátás USB-n keresztól
Interfész Bluetooth

Aktív felület

Szélesség 231 mm
Magasság 130 mm

Méretek és tömeg

Mélység 17 mm
Szélesség 350 mm
Magasság 200 mm
Súly 630 g
Kód:  XPP3a4
Termékszám:  DCPSW

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15