Oldal frissítése

XP-PEN Deco 03

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

XP-PEN Deco 03

Kreatív munkaterületet az ötleteidhez

Az XP-PEN Deco 03 vezeték nélküli grafikus tablettel bosszantó kábelek nélkül készíthetsz lenyűgöző vázlatokat, rajzokat, vagy végezheted el a fotók retusálását. A kiegészítői között megtalálható a fejlett érintőceruza, amely magas, 8192-es nyomásérzékenységi szinttel és akár 60°-os döntés lehetőségével teszi lehetővé a sima vonalak megalkotását illetve az ecsettel való munkavégzést. Emellett minden bizonnyal nagyra értékeled intuitív működését a Red Dial vezérlőgombbal illetve kompakt méreteit, utóbbit a rendkívül vékony 8 mm-es kialakításának köszönheti.

Az XP-PEN Deco 03 vezeték nélküli grafikus tablet főbb jellemzői

  • Karcsú ház, alacsony tömeg
  • Aktív területe 229 × 127 mm
  • Érzékeny P05 érintőceruza 8192 nyomásérzékenységi szinttel
  • Rajzterület méretének felbontása 5080 lpi
  • Red Dial vezérlő és 6 programozható gomb
  • Az XP-PEN Deco 03 jobb- és balkezesek számára készült
  • USB vagy vezeték nélküli kapcsolat az USB ISM 2.4G vevőn keresztül
  • A grafikus tablet kompatibilis a Windows és a macOS eszközökkel
  • 8 × póthegy, multifunkciós érintőceruza tartó, USB flash meghajtó, USB kábel

Az XP-PEN Deco 03 szinte minden eszközzel működik

Az XP-PEN Deco 03 számos professzionális szoftvert támogat, mint például a Photoshop, Illustrator, GIMP, Blender, ZBrush, Maya, ArtRage és még sok más. A grafikus tablet kompatibilis a Windows 10/8/7 (32/64 bit) vagy a Mac OS X 10.10 és újabb verzióival. Az XP-PEN Deco 03 tabletet csatlakoztathatod számítógéphez vagy laptophoz USB kábel segítségével vagy a mellékelt ISM 2.4G USB vevőegységgel.

Élvezd a rajzolás természetes élményét

A továbbfejlesztett P05 érintőceruza lehetővé teszi az akár 60 fokos döntést a még természetesebb írás és rajzolás élményéért. Ezáltal sokkal simább és természetesebb vonalakat és vonásokat húzhatsz a tableten, ehhez jön még az árnyékolás lehetősége is. A passzív érintőceruza két gombbal rendelkezik a jobb gomb funkció illetve a radír mód aktiválásához. Másik előnye, hogy nem igényel akkumulátort a működéséhez.

Intuitív működés és gyors hozzáférés a kedvenc funkciókhoz

Az XP-PEN Deco 03 grafikus tablet sarkán található a sima forgással működő Red Dial multifunkcionális vezérlőgomb, amely tökéletesen illik a képbe és számos fejlett funkciójával lehetővé teszi a készülék intuitív felhasználását. 6 programozható gomb áll a rendelkezésedre, amelyhez ikonokat is hozzárendelhetsz, így könnyebben dolgozhatsz a grafikus alkalmazásokban illetve további testre szabási lehetőségek várnak rád a tablet használata közben.

Az XP-PEN Deco 03 készen áll a nagy terhelésre

Az XP-PEN Deco 03 vezeték nélküli grafikus tabletet úgy tervezték, hogy áthidalja az expressz gombok és a rajzolófelület közötti területet. Egy olyan védőréteggel érkezik, amely biztosítja a készülék nagyfokú ellenállását a mindennapos használat során. A legújabb multifunkciós érintőceruza tartó gondoskodik az érintőceruza, a póthegyek és a vezeték nélküli USB vevőegység biztonságáról utazás közben.



Paraméterek

Paraméterek

Nyomás szintjei 8 192
Érzékelő réteg felbontása 5080 lpi
Kijelző technológia Kijelző nélkül
Interfész USB-C

Aktív felület

Szélesség 229 mm
Magasság 127 mm

Méretek és tömeg

Mélység 1,7 mm
Szélesség 35,1 mm
Magasság 20 mm
Súly 630 g
Kód:  XPP2e3
Termékszám:  DC03

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10