Oldal frissítése

XP-PEN Artist 13.3 Pro

4,9 14 értékelés
134 190 Ft

XP-PEN Artist 13.3 Pro

A kreativitás a Te oldaladon áll az XP-PEN Artist 13.3 Pro grafikus tablettel

Az XP-PEN Artist 13.3 Pro grafikus tablet egyaránt alkalmas a kezdő és haladó tervezőknek, hiszen segítségével precízen ültethetik át digitális formába kreatív ötleteiket. Ez a modell 13,3"-es IPS kijelzővel érkezik, amelyre az akár 8 192-es nyomásérzékenységi szintet is elérő érintőceruzával rajzolhatsz az akár 60°-os döntés lehetőségével. A Red Dial vezérlőfelülettel az XP-PEN Artist 13.3 Pro grafikus tablet használata egyszerű, sőt, beállíthatod rajta a saját ikonjaidat is a kedvenc funkcióid gyors elindításához.

Az XP-PEN Artist 13.3 Pro grafikus tablet főbb jellemzői

  • Teljesen laminált 13,3"-es IPS kijelző
  • 1920 × 1080 px-es felbontás és széles betekintési szög
  • 88%-os NTSC színskála
  • Érzékeny érintőceruza 5080 lpi felbontással és 8192 nyomásérzékenységi szinttel
  • Red Dial vezérlőfelület
  • 8 teljesen állítható expressz gomb
  • Kompatibilis számos grafikus szoftverrel
  • Csatlakozás USB és HDMI interfészen keresztül
  • Praktikus állvány, érintőceruza állvány, fekete rajzkesztyű és 8x póthegy a csomagban

Az XP-PEN Artist 13.3 Pro sok eszközzel működik

Az XP-PEN Artist 13.3 Pro grafikus tablet olyan széleskörű professzionális programokkal működik, mint például a Photoshop, Illustrator, Blender, GIMP, Microsoft Teams, Twitch és még sok más. A készülék kompatibilis a Windows 7/8/10 vagy a MacOS 10.10 és újabb operációs rendszerrel futó számítógépekkel.

Nagyon könnyű csatlakozás a számítgéphez

Az XP-PEN Artist 13.3 Pro grafikus tablet abszolút könnyű csatlakoztatásáért a számítógéphez vagy laptophoz elérhető egy 3 az 1-ben kábel, amelyet külső tápegység nélkül csatlakoztathatsz az USB és HDMI csatlakozókhoz.

Az ötleteid precíz digitalizálása

Az XP-PEN Artist 13.3 Pro grafikus tablet csúcs-minőségű IPS kijelzőjét teljes laminálás technológiával készítették, ezáltal tökéletesen kapcsolja össze a monitort az üveg felülettel. Élvezd a torzításmentes munkakörnyezetet, ahol a kurzor mindig a kívánt helyen lesz görgetés nélkül. Az 1920 x 1080 pixeles felbontásnak és a széles, 178°-os látószögnek hála visszaadja a papíron rajzolás érzetét.

XP-PEN Artist 13.3 Pro gyors és zökkenőmentes teljesítménnyel

Az XP-PEN Artist 13.3 Pro grafikus tablet passzív érintőceruzájának páratlan érzékenysége elérheti az akár 8192 nyomásérzékenységi szintet is. Ezáltal lenyűgöző pontossággal és fokozott teljesítménnyel alkothatod meg a legkifinomultabb vázlatokat és az emberi hajszál vastagságának megfelelő vonalakat is. Az érintőceruza működéséhez nem szükséges elem.

Praktikus kiegészítők a még nagyobb kreativitáshoz

Az XP-PEN Artist 13.3 Pro grafikus tablet számos olyan praktikus funkcióval érkezik, amellyel fejlesztheted a kreativitásodat. A hordozható állványt úgy tervezték, hogy megelőzze az ütéseket és hogy megakadályozza a tablet lecsúszását a sima felületekről. Továbbá csökkenti a szem elfáradását és megelőzi a tenyér merevségét is. Az XP-PEN Artist 13.3 Pro tablet kijelzője olyan védőréteggel készült, amely mérsékli a tükröződést, illetve védi a kijelzőjét a karcolásoktól. A kiegészítői között megtalálható a praktikus érintőceruza tartó is.


Paraméterek

Paraméterek

Kijelző felbontása 1920 × 1080
Nyomás szintjei 8 192
Érzékelő réteg felbontása 5080 lpi
Kijelző technológia IPS
Interfész USB

Aktív felület

Szélesség 294 mm
Magasság 165 mm

Méretek és tömeg

Kijelző mérete 13,3 " (33,78 cm)
Mélység 13 mm
Szélesség 390 mm
Magasság 250 mm
Súly 1 140 g
Kód:  XPP2d1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  A13P

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10