Oldal frissítése

XIAOMI YI DVR Intelligens autós kamera, arany

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

XIAOMI YI DVR Intelligens autós kamera, arany

H

Ha egy nagyfelbontású kamerát keres autójába, ráadásul olyat, aminek minimális a helyigénye, akkor már nem is kell tovább keresgélnie, mert ez a modell az ideális választás az Ön számára. Ennek a sikeres kínai márkának a minikamerája képes nagyfelbontású képet és videót rögzíteni, és méreténél fogva nem zavarja a vezetőt a kilátásban. Ráadásként fel van szerelve egy nagylátószögű és kiváló fényérzékenységű objektívvel is. A nagyméretű kijelzőnek köszönetően megtekintheti a készítendő kép előznézetét, és a képet rögzítheti microSD memóriakártyára is. Ezt a kamerát egyetemes aranyszínűre tervezték (de kapható változatos szürke színekben is), valamint tápkábel és autós tartó is van hozzá mellékelve a csomagban.

Mit is tud valójában a Xiaomi Yi DVR intelligens autós kamera?

  • Valóban kompakt méretek
  • Felvétel kiváló minőségű Full HD vagy 2K felbontásban
  • 165°-os nagylátószögű objektív
  • Tiszta képet adó 2.7"-os kijelző
  • Ütközésmegelőző rendszer és ADAS asszisztens
  • Kiváló minőségű felvétel baleset esetén
  • Kiváló fényerejű objektív
  • Loop felvétel a régi felvételek felülírásával
  • Támogatja a microSD kártyákat
  • Kifinomult G-szenzor
  • Kapcsolódás USB-n és Wi-Fi-n keresztül
  • Vezetékes és autós adapterrel

Milyen videókat képes ez a kamera rögzíteni?

A Xiaomi Yi DVR intelligens autós kamera képes kettős minőségű videót rögzíteni, és így kiválaszthatja, hogy melyiket szeretné inkább: több részletet vagy gyrosabb képalkotást. A Full HD felbontás 60 képkockával másodpercenként gyorsabb, míg a 2K felbontás 30 képkockával másodpercenként lassabb, de részletgazdagabb is egyben.

A Xiaomi Yi DVR intelligens autós kamera biztonsági rendszerei

A kamera számos biztonsági rendszerrel is fel van szerelve, ami a vezetést így sokkal kellemesebb élménnyé teszi. Ezek közé tartozik az ADAS asszisztens vagy az ütközésmegelőző funkció. Ennek az a szerepe, hogy véd a potenciális sávelhagyás ellen, és figyeli az Ön előtt haladó jármű Öntől számított távolságát is. Baleset esetén a kamera képes előre megjósolni a baleset pillanatát, és automatikusan lezárja a felvételt felülírás ellen (különben loop-felvételt csinálna, és újraírná a régi felvételeket). Ennek a lehetőségnek a technikai alapját a kifinomult G-szenzor adja, amely egyebek mellett képes mérni egy esetleges ütközés erejét és irányát is. Ha Ön nem akar minden alkalommal mindent rögzíteni, amikor vezet, akkor a szenzornak köszönhetően úgy is beállíthatja a kamerát, hogy csak akkor kezdjen el rögzíteni, ha Ön rálép a fékre.

 

Paraméterek

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek Wi-Fi

Kijelző mérete 2,7 "

Típus és funkció

Jellemzők Vezeték nélküli

Elemek

Tápellátás típusa Akkumulátor
Akkumulátor-kapacitás 240 mAh
Kód:  XIAcama01
Termékszám:  89005
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05