Oldal frissítése

Xiaomi Yi Akciókamera Utazó Készlet Fekete

Kiegészítők a termékhez

Xiaomi Yi Akciókamera Utazó Készlet Fekete

A méltán híres kínai márka, kis méretű, Full HD (60 fps) felbontású kamerája, szelfibottal és bluetooth távirányítóval felszerelve. Használhatod egyszerűen, videózásra, fényképezésre, vagy akár az extraszéles, 155 °-os látoszögű lencsével lenyűgöző panorámaképek készítésére. Rendelkezik microSD támogatással, valamint beépített WiFi és Bluetooth is megtalálható benne. A kamera fekete és fehér színben kapható.

Xiaomi YI Fekete Akciókamera főbb jellemzői

  • Kiváló, Full HD minőségű videók készítése
  • 16 megapixeles felbontás
  • A készlet tartalmazza a szelfibotot és a Bluetooth távirányítót (utazó készlet)
  • Cserélhető, nagy kapacitású akkumulátor
  • 155 °-os látómező
  • MicroSD támogatás, akár 64 GB-ig
  • Elegáns fekete design
  • Integrált WiFi és Bluetooth

Hogyan tudom használni a Fekete Xiaomi Yi Akciókamerát?

Az akciókamera kezelése rendkívül egyszerű. Kép készítéséhez, vagy videó felvételéhez csupán egyetlen gombot kell megnyomnod. A legkényelmesebb adatátvitel érdekében a kamera rendelkezik WiFi-vel, aminek a segítségével könnyen és gyorsan feltöltheted a képeket és videókat számítógépedre. A Bluetooth segítségével pedig könnyedén csatlakoztathatod hozzá telefonodat. Ennek segítségével akár távolról, telefonodat használva készíthetsz képeket.

 
Kód:  XIAcamc04
Termékszám:  88011
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20