Oldal frissítése

Xiaomi Yi Action Camera White

Kiegészítők a termékhez

Xiaomi Yi Action Camera White

A sikeres kínai márka fehér zsebkamerája kiváló Full HD (60 fps) felbontású videókkal büszkélkedhet. Természetes szép fényképeket is készíthetsz, vagy kihasználhatod az extra széles látószögű objektív 155°-os látómezejét kiváló panoráma felvételekhez. Biztosan értékelni fogod a beépített, modern Wi-Fi és Bluetooth technológiát. Támogatja a nagy kapacitású microSD kártyákat és fekete vagy fehér változatban áll rendelkezésre.

Mivel ragad meg a Xiaomi YI Action Camera white?

  • Kiváló Full HD felbontású videó
  • Nagyon jó, 16 Mpx felbontású képek
  • Cserélhető, nagy kapacitású akkumulátor,
  • 155°-os látómező
  • Támogatja a MicroSD kártyákat akár 64 GB-ig
  • Elegáns fehér kivitel
  • Integrált WiFi és Bluetooth

Hogyan kell vezérelni a Xiaomi YI Action Camera white-ot?

Az akció kamera vezérlése nagyon egyszerű,  egyetlen gomb megnyomásával fényképezhetsz vagy elindíthatod a videó felvételét. A legkényelmesebb adatátvitelért a kamerát ellátták Wi-Fi-vel, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan feltölthesd az elkészített anyagot a számítógépre. A videók és fényképek így azonnal készek lesznek a  megosztásra. A Bluetooth technológiával összekapcsolhatod a kamerát az okostelefonoddal, amelyből távvezérelt kioldó lesz, így nem lesz probléma a távolról készített szelfi.

 
Kód:  XIAcamc01
Termékszám:  88001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20