Oldal frissítése

Xiaomi Yi 4K akció kamera 2 fehér utazáshoz való kiadás (készlet szelfi és bluetooth)

Kiegészítők a termékhez

Xiaomi Yi 4K akció kamera 2 fehér utazáshoz való kiadás (készlet szelfi és bluetooth)

Fehér színű, zseb méretű kamera, sikeres kínai márka, amely prémium 4K felbontású videóval vagy szelfi bottal és Bluetooth meghajtóval büszkélked, amely megtaláható a csomagban.Természetesen aranyos pillanatfelvételeket készíthet vagy használhatja az időigényes funkciót. A cserélhető akkumulátor kitart akár két órányi felvétel készítéséhez a legmagasabb minőségű képekkel és jó képélességű 2.19" -os érintőképernyővel is rendelkezik. Természetesen biztosan élvezni fogják a modern technológiát,, mivel használhatják a beépített Wi-Fi-t és a Bluetooth-t. A kamera támogatja a nagy kapacitású microSD kártyát és kapható fekete, fehér vagy rózsa - arany színű változatban is.

Mi miatt érdekes a Xiaomi YI 4K Camera Action 2 minikamera ?

  • Tökéletes 4K felbontású videó
  • Nagyon jó, 12 megapixeles felbontású képek
  • Szelfie bot és Bluetooth meghajtó a csomagban (utazási csomag)
  • Kiváló 6 tengelyes képstabilizátor
  • 2,19"-os érintőképernyő
  • 360 dual mikrofon
  • Legfeljebb két órányi felvétel a legmagasabb színvonalon
  • Karcsú fehér kivitel
  • Beépített WiFi és Bluetooth

Hogyan kell kezelni a fehér színű Xiaomi YI 4K Action Camera 2 minikamerát?

A minikamera kezelése nagyon egyszerű és intuitív az érintőképernyőnek köszönhetően, amely szinte betölti az egész hátsó oldalát. A felvétel elindításához, gyorsan nyomja meg a készülék tetején lévő gombot és mivel ez egy modern technológiával felszerel kamera, így ezt távoli elérésű indításvezérléssel is megteheti. Bluetooth kapcsolaton keresztül a kameráját kösse össze az okostelefonjával, ha a távolból szeretné a felvételt elindítani, változtassa távirányítóvá a telefonját.

Milyen videókat lehet a videokamerával rögzíteni?

A Xiaomi YI 4K Action Camera 2 alció kamera rögzíthet videókat, FullHD minőségben 120 képkocka/s sebességgel vagy még ennél is nagyobb 4K felbontású 30 képkocka másodpercenként sebességgel. Még a legjobb minőségű filmet is képes kezelni, akár 2 órán keresztül tartó felvétellel, így semmi sem akadályozza meg Önt a kevegőben zajló tevékenységben. Ezen kívül megbirkózik az igényesebb jelenetekkel a 2/8 -as rekesszel rendelkező 7"-os, igen tisztességesnek mondható objektívjének köszönhetően.

Hogy van megoldva a képstabilizáció a fehér színű Xiaomi YI 4K Action Camera 2 akció kamera esetében?

A minikamerát magával viheti a szabadtéri tevékenységeihez és jól kiszellőztetheti. Annak érdekében, hogy megbízhatóan teljesítse az akció kamerával szemben támasztott igényeket, a kamera fel van szerelve egy 6 tengelyes képstabilizáló rendszerrel. - egy 3 utas giroszkóppal és egy 3 utas gyorsulásmérővel. Mindkét technológia hozzájárul a precíz képstabilizációhoz, amely lehetővé teszi a dinamikus videofelvételt még nehéz körülmények között is.

 
Kód:  XIAcamd04
Termékszám:  90006
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05