Oldal frissítése

XIAOMI YI 2 4K Akciókamera, fekete

Kiegészítők a termékhez

XIAOMI YI 2 4K Akciókamera, fekete

A fekete Xiaomi YI 2 4K akciókamera egy sikeres kínai márka elsőosztályú terméke, amely prémium 4K felbontással büszkélkedhet. Készíthetsz vele képeket, videókat, vagy akár megcsodálhatod a hipnotikus erejű time-lapse funkciót is. A cserélhető akkumulátor akár két órányi felvételt is kibír a legmagasabb minőség mellett, valamint természetesen nem maradhat el a gyönyörű, tiszta képet adó 2.19"-es érintőképernyő sem. Örömmel fogod hasznát venni a beépített Wi-Fi és Bluetooth technológiáknak is. A kamera támogatja a nagy kapacitású microSD kártyákat és kapható fekete, fehér vagy rózsaarany változatban is.

A Xiaomi YI 2 4K akciókamera főbb jellemzői

  • Tökéletes 4K felbontású videó
  • Nagyon jó 12 megapixeles felbontású képek
  • Kiváló 6-tengelyes képstabilizátor
  • 2,19"-os érintőképernyő
  • 360 fokos dual mikrofon
  • Legfeljebb két órányi felvétel a legmagasabb minőség mellett
  • Elegáns fekete design
  • Beépített Wi-Fi és Bluetooth

Hogyan működik a Xiaomi YI 2 4K akciókamera?

Ennek a minikamerának a használatára nagyon könnyen rá lehet érezni roppant egyszerű érintőképernyőjének köszönhetően, ami szinte az egész hátsó oldalát elfoglalja a kamerának. A felvétel gyorsan elindítható a készülék tetején található gomb megnyomásával, és mivel ez a kamera a modern technológia képviselője, természetesen távirányítható is. Mindössze a Bluetooth segítségével csak össze kell kapcsolnod a kamerát az okostelefonoddal, és a mobiltelefonodat máris távirányítóként használhatod.

Milyen minőségben képes a Xiaomi YI 2 4K akciókamera videófelvételt készíteni?

A Xiaomi YI 2 4K akciókamera képes FullHD felbontású videókat rögzíteni120fps sebességgel, vagy akár még ennél is nagyobb 4K felbontású, 30fps sebességű videókat. A kamera még a legjobb minőség mellett is képes akár 2 órán át rögzíteni, így semmi sem akadályozhat meg, abban hogy megörökíts bármit, amit szeretnél megőrizni az utókornak. A kamera gond nélkül megbirkózik a kedvezőtlen körülmények között készített felvételekkel is a 7cm-es lencsének és a 2.8-as blendének köszönhetően.

Hogy áll a Xiaomi YI 2 4K akciókamera a képstabilizálással?

Ezt a minikamerát bátran magaddal viheted bármilyen szabadtéri tevékenységed rögzítésére, nem fog ki rajta semmiféle mozgás sem. Annak érdekében, hogy az elvárásoknak megfelelően tudjon teljesíteni, ez az akciókamera egy speciális 6-tengelyes stabilizációs rendszerrel van ellátva - egy háromirányú giroszkóppal és egy háromirányú gyorsulásmérővel. Mindkét technológia hozzájárul a precíz képstabilizáláshoz, és dinamikus videofelvételt tesz lehetővé, még nehéz körülmények között is.

 
Kód:  XIAcamd02
Termékszám:  90003
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10