Oldal frissítése

Yi 4K Akciókamera, fehér, vízálló szett

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Yi 4K Akciókamera, fehér, vízálló szett

A fehér Xiaomi YI 2 4K akciókamera egy sikeres kínai márka elsőosztályú terméke, amely prémium 4K felbontással büszkélkedhet valamint a cscomag részeként egy mellékelt 40 méterig víziálló búvártokkal. Készíthetsz vele képeket, videókat, vagy akár megcsodálhatod a hipnotikus erejű time-lapse funkciót is. A cserélhető akkumulátor akár két órányi felvételt is kibír a legmagasabb minőség mellett, valamint természetesen nem maradhat el a gyönyörű, tiszta képet adó 2.19"-es érintőképernyő sem. Örömmel fogod hasznát venni a beépített Wi-Fi és Bluetooth technológiáknak is. A kamera támogatja a nagy kapacitású microSD kártyákat és kapható fekete, fehér vagy rózsaarany változatban is.

A Xiaomi YI 2 4K akciókamera főbb jellemzői

  • Tökéletes 4K felbontású videó
  • Nagyon jó 12 megapixeles felbontású képek
  • A csomag tartalmaz egy 40 méterig víziálló búvártokot
  • Kiváló 6-tengelyes képstabilizátor
  • 2,19"-os érintőképernyő
  • 360 fokos dual mikrofon
  • Legfeljebb két órányi felvétel a legmagasabb minőség mellett
  • Elegáns fehér design
  • Beépített Wi-Fi és Bluetooth

Hogyan működik a Xiaomi YI 2 4K akciókamera?

Ennek a minikamerának a használatára nagyon könnyen rá lehet érezni roppant egyszerű érintőképernyőjének köszönhetően, ami szinte az egész hátsó oldalát elfoglalja a kamerának. A felvétel gyorsan elindítható a készülék tetején található gomb megnyomásával, és mivel ez a kamera a modern technológia képviselője, természetesen távirányítható is. Mindössze a Bluetooth segítségével csak össze kell kapcsolnod a kamerát az okostelefonoddal, és a mobiltelefonodat máris távirányítóként használhatod.

Milyen minőségben képes a Xiaomi YI 2 4K akciókamera videófelvételt készíteni?

A Xiaomi YI 2 4K akciókamera képes FullHD felbontású videókat rögzíteni120fps sebességgel, vagy akár még ennél is nagyobb 4K felbontású, 30fps sebességű videókat. A kamera még a legjobb minőség mellett is képes akár 2 órán át rögzíteni, így semmi sem akadályozhat meg, abban hogy megörökíts bármit, amit szeretnél megőrizni az utókornak. A kamera gond nélkül megbirkózik a kedvezőtlen körülmények között készített felvételekkel is a 7cm-es lencsének és a 2.8-as blendének köszönhetően.

Hogy áll a Xiaomi YI 2 4K akciókamera a képstabilizálással?

Ezt a minikamerát bátran magaddal viheted bármilyen szabadtéri tevékenységed rögzítésére, nem fog ki rajta semmiféle mozgás sem. Annak érdekében, hogy az elvárásoknak megfelelően tudjon teljesíteni, ez az akciókamera egy speciális 6-tengelyes stabilizációs rendszerrel van ellátva - egy háromirányú giroszkóppal és egy háromirányú gyorsulásmérővel. Mindkét technológia hozzájárul a precíz képstabilizáláshoz, és dinamikus videofelvételt tesz lehetővé, még nehéz körülmények között is.

Paraméterek

Érzékelő felbontása 12 Mpx

Típus és működés

Típus Outdoor
Jellemzők Érintéses vezérlés

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás 4K
Max. videófelbontás 4K (4096 × 2160)

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Támogatott formátumok JPEG
SD kártya max. méret 64 GB

Kimenetek

Adat interfészek Wi-Fi, Bluetooth

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 1 200 mAh

Méretek és tömeg

Tömeg 96,4 g
Szélesség 6,5 cm
Magasság 4,2 cm
Mélység 3 cm

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma USB kábel, Használati útmutató, Vízálló tok
Kód:  XIAcamd06
Termékszám:  AMI304
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10