Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum

4,0 1 értékelés

Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum

Tisztítsd meg a padlót egy mozdulattal a Xiaomi Truclean W10 többcélú porszívóval

A Xiaomi Truclean W10 többcélú porszívóval megkönnyítheted otthonod padlóinak ápolását! Egyetlen lépésben precízen porszívózza, felmossa és megtisztítja a keménypadlót. Ha van otthon négylábú háziállatod, nem kell aggódnod, ugyanis a porszívó a háziállatok szőrével is megbirkózik. A beépített akkumulátor a kiválasztott üzemmódtól függően akár 35 percig is porszívózhat, így bőven marad idő otthonod megtisztítására. A Xiaomi Truclean W10 akár 90°-ban is összecsukható, így még a nehezen hozzáférhető helyeken is könnyedén felporszívózhatsz, például ágyak és bútorok alatt. Mindenszükséges információ a könnyen leolvasható LED kijelzőre jelenik meg.

A Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum porszívó legfontosabb jellemzői

  • 3 az 1-ben - porszívózás, feltörlés és tisztítás egy lépésben
  • Állítható 90°-os szög a nehezen hozzáférhető helyek könnyű tisztításához
  • A beépített újratölthető akkumulátor akár 35 percig is működik
  • Tartály a szilárd szennyeződéseknek és tartály a szennyezett víznek
  • A Xiaomi Truclean W10 kezeli a szobák sarkaiban és a bútorok mentén lévő szennyeződéseket
  • A LED kijelző valós idejű információkat ad a porszívóról
  • 3 teljesítmény üzemmód - Automatikus üzemmód, Nagy teljesítmény üzemmód, Vízfelvétel üzemmód
  • A porszívó könnyen manőverezhető
  • A kefe a háziállatok szőrével is megbirkózik
  • A porszívó a dokkolóállomáson töltődik fel, ahol aktiválhatja a kefe mély öntisztító funkcióját
  • Parkolóhelyzetben a porszívó megáll egyhelyben

Az innovatív hengerkefe nagyobb területet fed le

A precíz és gyorsabb tisztítás érdekében a megnagyobbított hengerkefe akár háromszor nagyobb felületet fed le, mint elődei. A kefe előre mozog, és egy lépésben porszívózza, felmossa és tisztítja a padlót. A Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum porszívó a legkülönbözőbb szennyeződésekkel és makacs foltokkal is megbirkózik.

A Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum porszívó nedves és száraz tisztításra is képes

A többcélú porszívó számára semmi sem jelent gondot, legyen szó szilárd szennyeződésről vagy kiömlött folyadékról. A Xiaomi Truclean W10 a bútorok körül, a falak sarkaiban és a lépcsőkön lévő szennyeződésekkel is elbánik. A kefe eleje és oldala egészen elér a falig.

A Xiaomi többcélú porszívó kiemelkedik a manőverezhetőségben

A Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry porszívóval a takarítás nem lesz nehéz feladat. A sima mozgású csuklónak köszönhetően a porszívó rugalmas vezérlését könnyűnek és egyszerűnek fogod érezni. A Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry porszívó beépített ventilátorral rendelkezik, amely elválasztja a vizet és a levegőt, így a porszívó laposra hajtogatva sem jut be szennyeződés. A többcélú porszívó akár 12 cm széles helyekre is képes benyúlni, így könnyedén bejuthat a kanapék, ágyak, asztalok és székek alatti nehezen hozzáférhető helyekre.

Nagyszerűen leolvasható LED kijelző és hangjelzés

A valós időben frissülő LED kijelzőnek köszönhetően mindig szem előtt lesz minden szükséges információ. A Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum porszívó többnyelvű hangtámogatással is rendelkezik, amelynek köszönhetően egyértelműen figyelmeztet, ha az akkumulátor lemerült vagy a portartály megtelt.

A Xiaomi Truclean W10 alkalmazkodik az igényeidhez

Automatikus üzemmódban a Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry porszívó automatikusan vált a kíméletes és az erőteljes tisztítás között az intelligens szennyeződésérzékelés alapján. Ez lehetővé teszi, hogy a porszívó meghosszabbítsa az akkumulátor élettartamát és növelje a tisztítás hatékonyságát. Annak érdekében, hogy otthonod szennyeződésektől mentes maradjon, a Xiaomi Truclean W10 újrahasznosítja a piszkos vizet, és valós időben tisztítja a keféjét a padló tisztítása közben. A porszívó praktikus töltőállomást is magában foglal.

A porszívó intelligens mély öntisztítással rendelkezik

Helyezd a Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum porszívót az automatikus feltöltő dokkolóállomásra, hogy ismét készen álljon a használatra. Egy gombnyomással egyszerűen elindíthatod a mély öntisztító programot. A tisztítási ciklusok száma automatikusan beállítódik a kefében és a vízkörben lévő szennyeződés szintjétől függően.

A Xiaomi Truclean W10 nagy kapacitású akkumulátorral és három tisztítási móddal rendelkezik

A Xiaomi porszívó nagy kapacitású, hosszú élettartamú akkumulátorral büszkélkedhet. A 3700mAh kapacitásnak köszönhetően a Xiaomi Truclean W10 porszívó akár 35 percig is képes üzemelni. A tartóssággal együtt járnak a nedves és száraz portartályok, amelyek szintén nagy kapacitással rendelkeznek, ezért nem kell gyakran üríteni őket. Ahhoz, hogy a Xiaomi Truclean készüléket a saját tisztítási igényeidhez igazíthasd, összesen 3 tisztítási üzemmód közül választhatsz.

  • Automatikus üzemmód
  • Nagy teljesítményű üzemmód
  • Vízfelvétel üzemmód

A Xiaomi porszívó elválasztja a szilárd és folyékony szennyeződéseket

A Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry porszívónak két tartálya van a szennyeződéseknek — egy tartály a piszkos víznek és egy tartály a szilárd részecskéknek. Ez megkönnyíti a szennyeződés kiürítését is. Sürgős elintéznivalókra van szükséged, és nem szeretnél a porszívóval bajlódni? Ebben az esetben értékelni fogod a parkolási pozíciót, ahol a Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry porszívó egyenesen áll a helyén anélkül, hogy felborulna. Mindig legyen kéznél egy tartalék kefe, ha szükséged van rá. Ezek gyorsan és egyszerűen cserélhetők a Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry porszívóval.

Paraméterek

Rendeltetés

Tisztítás típusa Törlés, Nedves tisztítás, Száraz tisztítás

Tulajdonságok

Tulajdonságok LED kijelző, Három fokozatú tisztítórendszer

Felület típusa

Felület típusa Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Működési idő 35 perc
Akkumulátor kapacitása 3 680 mAh

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, 3 az 1-ben, Vizes

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Száraz-nedves takarításhoz, Padló
Töltési módok Töltőállomás, Tápkábel

Tartály

Űrtartalom 0,75 l

Méret & súly

Szélesség 27 cm
Magasság 110 cm
Mélység 27 cm
Tömeg 5,4 kg

Szín

Szín Fehér
Kód:  XIATV191
Termékszám:  501523
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05