Oldal frissítése

Xiaomi Smart Pet Fountain

5 2 értékelés
24 590 Ft

Xiaomi Smart Pet Fountain

Kényeztesd kedvenceid friss és tiszta vízzel

A Xiaomi Smart Pet Fountain-ben folyamatosan áramlik a víz, így a tiszta és megbízható ivóvízforrás biztosítva van a házikedvencek számára.Kialakításának köszönhetően a szökőkút macskák és kisebb kutyák számára is alkalmas.A Xiaomi Smart Pet Fountain szökőkút vizét folyamatosan keringeti egy vízkeringető rendszer.Az alkalmazott szűrőrendszer és a felhasznált anyagok tiszta és egészséges vizet biztosítanak az állatok számára.A 7°-os dőlésszög teljesen ideális a kényelmes iváshoz.A Xiaomi Smart Pet Fountain 2 literes víztartállyal rendelkezik.

Nézd meg aXiaomi Smart Pet Food Feeder EU okos tápadagolót iskiskutyád/kiscicád számára.

A Xiaomi Smart Pet Fountain főbb jellemzői

  • Négyszintű szűrőrendszer - PP membrán mikropórusokkal, PET pamut, aktív szénszemcsék, ioncserélő gyanta
  • Folyamatosan oxigéndús víz a keringtető rendszernek köszönhetően
  • 7°-os dőlésszög az ideális ivási szögért
  • Macskák és kisebb kutyák számára is alkalmas intelligens szökőkút
  • Csendes működés
  • Lehetőség az alkalmazáson keresztüli vezérlésre
  • Két vízadagolási mód - Normál üzemmód (24 órás), Intelligens üzemmód (gyakori vízadagolás napközben, szaggatott éjjel)
  • A szökőkút-mérő lehetővé teszi az aktuális vízszint figyelemmel kísérését
  • LED kijelzők a működéshez és a vízfeltöltéshez
  • 2 literes víztartály
  • A Xiaomi Smart Pet Fountain 4 csúszásmentes lábon áll, a fonott tápkábel pedig harapásálló

Hatékony szűrés gondoskodik a tiszta és finom vízről házikedvenceid számára

A Xiaomi Smart Pet Fountain 4 részből álló, zseniális mélységi szűrőrendszerrel van felszerelve.Eltávolítja a vízből a finom részecskéket, például a szőrszálakat, a klórmaradványokat, a kalcium- és magnéziumionokat is.Kedvenceid egészségesebb, finomabb vízhez fognak jutni, ráadásul folyamatosan.

A Xiaomi Smart Pet Fountain szűrőrendszer elemei:

  • PP membrán mikropórusokkal
  • PET pamut
  • Aktív szén granulátum
  • Ioncserélő gyanta

A Xiaomi Smart Pet Fountain működése kiemelkedően csendes

A szökőkút pontosan olyan magasan van, hogy ne legyen zavaró a csobogás.A víz csendesen áramlik, és a felső szivattyú segít csökkenteni a rezonanciát.A háromfokozatú zajtompítás minimalizálja a Xiaomi Smart Pet Fountain-ből származó zajt.

  • Csendes szökőkút-kifolyó ideális magassággal
  • Csendes vízkör-elosztó szerkezet
  • Felfüggesztett szivattyú a zajcsökkentés érdekében

Kényelmes távirányítás alkalmazáson keresztül

Telepítsd a Mi Home alkalmazást az okoseszközödre, így értesítést kapsz, ha időszerű a szökőkutat tisztítani vagy vizet kell utántölteni, esetleg a szűrő igényli a cserét.Kattints a funkciógombra a mindennapi használathoz szükséges üzemmódok közötti váltáshoz.

  • Normál üzemmód - 24 órás vízadagolás
  • Intelligens üzemmód - gyakori vízadagolás napközben és szakaszos vízadagolás éjszaka

Jelzőfények a világos, valós idejű felügyelethez

Csak egy pillantás, és pontosan tudni fogod, hogy milyen állapotban van a Xiaomi Smart Pet Fountain.Ha a tartályban kevés a víz, a LED pirosan világít.A szökőkút testén egy átlátszó ablak van elhelyezve, amely lehetővé teszi a vízmennyiség valós idejű nyomon követését.

Xiaomi Smart Pet Fountain automatikus kikapcsolási funkcióval

Amint felemeled a fogantyút, a Xiaomi Smart Pet Fountain automatikusan kikapcsol.A vizet könnyen újratöltheted vagy cserélheted.A fedél visszahelyezése után a szökőkút újra működni kezd.

A szökőkút nem dugul el és egyenletesen adagolja a vizet

A szennyeződés, a szőr vagy egyéb piszok a szivattyú eltömődését okozhatja.Ezért a Xiaomi Smart Pet Fountain osztott kialakítású szűrővel és mágneses lebegő ventilátorlapátokkal rendelkezik.Ezek könnyen leválaszthatók a rendszeres karbantartás érdekében.

Xiaomi Smart Pet Fountain egyszerűsített kialakítással és külön áramkörökkel

A Xiaomi Smart Pet Fountain tápáramköre rejtett és elkülönített a vízáramkörtől.A világos színű víztartály szükség esetén könnyen tisztítható.

Kiváló minőségű és biztonságos anyagok

A Xiaomi Smart Pet Fountain szökőkutat alaposan tesztelte egy hivatalos tesztelő ügynökség.A víztartály és a fedél megfelel az élelmiszerekkel érintkező anyagokra vonatkozó szigorú követelményeknek.Kedvenceidi tiszta és biztonságos vizet kapnak.

A Xiaomi Smart Pet Fountain 2 literes tartállyal rendelkezik

Ha hosszabb időre el kell utaznod, de nem viheted magaddal négylábú kedvenced, ne ess kétségbe.A Xiaomi Smart Pet Fountain 2 literes kapacitásának köszönhetően 4-7 napra elegendő vízzel láthatod el macskádat.Áramkimaradás esetén a fedelében vészhelyzeti ivóvízmennyiség tárolható.

Kifinomult biztonsági funkciók

A Xiaomi Smart Pet Fountain olyan biztonsági funkciókkal rendelkezik, amelyek a távollétedben is nyugalmat biztosítanak számodra.A Xiaomi Smart Pet Fountain harapásálló nejlon fonott kábellel, intelligens kikapcsolással, a jobb stabilitás érdekében kétrétegű párnával és kikapcsolásjelzővel (a Mi Home alkalmazásban) rendelkezik a pihentetőbb alvás érdekében.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Kutyáknak, Macskáknak

Anyag

Anyag Műanyag

Méretek

Átmérő 17,7 cm
Magasság 19,1 cm
Űrtartalom 2 000 ml

Szín

Szín Fehér

Tulajdonságok

Típus Fontána
Tulajdonságok Tartállyal, Okos, Vízhez
Kód:  HUXIAmf001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  501498
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15