Oldal frissítése

Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU

4,6 17 értékelés
39 090 Ft

Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU

A Xiaomi Smart Pet Food Feeder automata etető megbízhatóan gondoskodik az eledel adagolásáról

A Xiaomi Smart Pet Food Feeder okos automata adagoló az eledel megbízható adagolását biztosítja a háziállatoknak. Kifejezetten macskák, kis és közepes termetű kutyák számára készült, mivel legfeljebb 1,8 kg szárazeledel fér el benne. Lehetővé teszi, hogy beállítsd a pontos etetési ütemtervet és a mennyiséget.Ezenkívül csatlakoztathatod a Xiaomi Home alkalmazáshoz, így bárhonnan vezérelheted az adagolás idejét és az eledel mennyiségét. Az alkalmazás arra is figyelmeztet, ha fel kell töltened az adagolót. Az adagoló érzékelőkkel rendelkezik, amelyek folyamatosan, valós időben figyelik a fennmaradó eledel mennyiségét és az adagolás állapotát. Áramszünet esetén sem marad kedvenced étel nélkül, erről a mentett etetési ütemterv és a beépített vészhelyzeti tápegység gondoskodik, amely áramszünet esetén is garantálja az étel adagolását.

Nézd meg aXiaomi Smart Pet Fountain itatót iskiskutyád/kiscicád számára.

A Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU automata adagoló legfontosabb jellemzői

  • Okos eledel adagoló
  • Megbízható állateledel adagolást biztosít
  • Kifejezetten macskák, kis és közepes termetű kutyák számára tervezték
  • A Xiaomi Smart Pet Food Feeder akár 1,8 kg szárazeledelt is képes tárolni
  • Lehetővé teszi a pontos etetési ütemezés és mennyiségek beállítását
  • A Xiaomi Home alkalmazáshoz csatlakoztatva az adagoló bárhonnan vezérelhető
  • A beépített érzékelők folyamatosan, valós időben figyelik a fennmaradó eledelt és az adagolás állapotát
  • Az etetési ütemterv tárolása és a beépített vészhelyzeti tápegység biztosítja az eledel adagolását áramkimaradás esetén is
  • Az adagolótálca, az adagolókés és az adagolótál 304 rozsdamentes acélból készült
  • A szilikon fedél tömítőgyűrűje, a cserélhető nedvszívó patron és a forgatható adagolóajtó biztosítja az eledel frissességét
  • Szín: ezüst és fehér

Zökkenőmentes lesz az eledel adagolása

A széles adagolócsatornán keresztül az eledel egyenletesen jut az etetőtálba. A Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU automata adagoló hatrácsos adagolószerkezettel rendelkezik a pontos adagolás érdekében. A szilikon lapátok felelősek az eledel egyenletes keveréséért.

Vezérlés és értesítések a Mi Home alkalmazásban

Az etetési idő és az etetési mennyiség távolról vezérelhető az okostelefonon található Mi Home alkalmazáson keresztül. Az eledel adagolása történhet valós időben, vagy beállíthatsz egy meghatározott időt és mennyiséget. Az alkalmazásban okos értesítéseket is kapsz, ha a Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU adagolót újra kell tölteni.

A Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU szenzorokkal érzékeli az étel mennyiségét

A Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU okos adagoló lehetővé teszi, hogy két érzékelő segítségével valós időben nyomon kövesd az étel mennyiségét. Ha bármilyen hiba lép fel, vagy az adagolóban kevés az eledel, akkor a készüléken és a Mi Home alkalmazásban egy fényjelzés figyelmeztet.

A Xiaomi adagoló elmenti az adagolási ütemtervet

Az általad létrehozott adagolási terv a készülék memóriájában mentésre kerül, így nem kell aggódnod amiatt, hogy kedvenced nem kap enni áramszünet esetén. A Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU vészhelyzeti tápegységgel is rendelkezik áramszünet esetére.

Az eledel friss marad az adagolóban

A Xiaomi Smart Pet Food Feeder automata adagoló kiváló minőségű anyagokból készült. Az adagolótálca, az adagolókés és az adagolótál 304 rozsdamentes acélból készült, amely megfelel az élelmiszerekkel érintkező anyagokra vonatkozó követelményeknek. Az adagoló fedelén lévő szilikon tömítőgyűrű, az eledeltartóban található, cserélhető, nedvszívóval ellátott patron, valamint a forgó adagolóajtó garantálja, hogyfriss marad az eledel.A széles csatorna zökkenőmentes adagolást tesz lehetővé és megakadályozza az eltömődést.

Az okos eledel adagolóba akár 1,8 kg száraz eledel is belefér

A nagy kapacitásnak köszönhetően a szárazeledel 15-20 napig elegendő egy felnőtt macska vagy kistestű kutya számára. Így, ha hosszabb ideig nem leszel otthon, nem kell aggódnod amiatt, hogy kedvenced éhezni fog.

Az automata adagoló biztonsági jellemzői

A Xiaomi Smart Pet Food Feeder a biztonságos működés érdekében biztonsági funkciókkal rendelkezik. A fedélen található biztonsági zár megakadályozza, hogy az állatok vagy a gyermekek nem kívánt módon hozzányúljanak. Az etető automatikusan kikapcsol, ha ellenállást észlel, így megakadályozza, hogy a háziállat mancsa megsérüljön, ha túl kíváncsi lenne. A Xiaomi Smart Pet Food Feeder adagolóból egy fonott, harapásálló nejlon kábel vezet ki. A tápkábel egy speciális rekeszben akár el is rejthető.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Kutyáknak, Macskáknak

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél

Szín

Szín Fehér

Tulajdonságok

Típus Tápadagoló
Kód:  XIAmf003
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  40587
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10