Oldal frissítése

Xiaomi Smart Air Purifier 4

4,0 1 értékelés
74 990 Ft

Xiaomi Smart Air Purifier 4

A Xiaomi Smart Air Purifier 4 légtisztítóval garantáltan tiszta és minőségi levegőt élvezhetsz otthonodban. A kiváló minőségű szűrésnek köszönhetően nagy hatékonysággal tisztítja meg a levegőt, és még a nagyon finom részecskéket is megbízhatóan fogja fel.Xiaomi légtisztító 48 m2-ig alkalmas bármilyen helyiségbe. Az érzékeny szenzorok megbízhatóan figyelik a levegőminőségét, az OLED érintőképernyő pedig kényelmes működést biztosít.A készülék használatakor minden bizonnyal értékelni fogod a hangutasításokkal történő vezérlés lehetőségét is. A Xiaomi Smart Air Purifier 4 légtisztító automatikusan értesíti a felhasználókat a szűrőcsere szükségességéről, a levehető rács pedig lehetővé teszi a légcsatorna egyszerű tisztítását.

A Xiaomi Smart Air Purifier 4 légtisztító legfontosabb jellemzői

  • Minőségi szűrés nagy hatékonysággal
  • A Xiaomi Smart Air Purifier 4 légtisztító automatikusan értesít, ha a szűrőt ki kell cserélni
  • Érzékeny hőmérséklet- és páratartalom-érzékelők figyelik a levegő minőségét
  • A Xiaomi Smart Air Purifier 4 légtisztító OLED érintőképernyővel rendelkezik
  • Vezérlés hangalapú asszisztensekkel
  • Xiaomi Smart Air Purifier 4 légtisztító 48 m2-ig alkalmas bármilyen helyiségbe

Xiaomi Smart Air Purifier 4 légtisztító hatékony szűréssel

A Xiaomi Smart Air Purifier 4 légtisztító rendkívül hatékony szűrővel rendelkezik, amely akár 99,97%-os hatékonyságot kínál a finom részecskék felfogásában. A hőmérséklet- és páratartalom-érzékelők megbízhatóan figyelik a levegő minőségét. A Xiaomi légtisztító használata során értékelni fogod a levehető rácsot, amely lehetővé teszi a légcsatorna egyszerű és gyors tisztítását.

Éjszakai üzemmód alacsony zajszinttel

A praktikus éjszakai üzemmódnak köszönhetően a Xiaomi Smart Air Purifier 4 légtisztító alacsony, 32,1 dB-es zajszintet biztosít. Hangalapú asszisztens segítségével is vezérelhető. A légtisztító automatikusan értesíti a felhasználókat, ha a szűrőt ki kell cserélni. A Xiaomi Smart Air Purifier 4 légtisztító egyszerű vezérlését az OLED érintőképernyő biztosítja.


Paraméterek

Tulajdonságok

Légtisztító teljesítmény 400 m3/óra
Ajánlott szobaméret 48 m2
Maximális zajszint 63 dB(A)
Minimális zajszint 61 dB(A)
Tulajdonságok Okos funkciók
Jelzés Hőmérséklet
Felszereltség Kijelző
Vezérlés típusa Mobil alkalmazással

Szűrők

Szűrés típusa Toxikus anyagok

Méret & súly

Szélesség 24 cm
Mélység 24 cm
Magasság 53,35 cm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Kapcsolódás

Tápellátás Elemes
Kód:  HUXIAMI120
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  501673
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05