Oldal frissítése

Xiaomi Robot Vacuum X10+

5 3 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
299 990 Ft

Xiaomi Robot Vacuum X10+

Hagyd magad mögött az aggodalmakat, és bízd a padló tisztítását a Xiaomi robotporszívóra

Add meg magadnak a megérdemelt kényelmet, és bízd a szőnyegek és keménypadlók tisztítását egy robotizált segítőre! A Xiaomi Robot Vacuum X10+ robotporszívó egyesíti a porszívót és a felmosót, hogy nagyszerűen gondoskodhasson a padlóról. A lézeres navigáció és az elülső RGB kamera ügyel az otthon helyiségeinek leolvasására és a térben való pontos tájékozódásra. A robotporszívó belsejében egy 5200mAh-s akkumulátor található,amely akár 2 órán keresztül is üzemben tartja. Az alkalmazás segítségével könnyedén vezérelheted a Xiaomi Robot Vacuum X10+ robotporszívót és beállíthatod a tisztítás idejét és prioritását. A porszívó a mellékelt all-in-one dokkolóállomáson tölthető fel. A mopokat ebben tisztíthatóak meg, a porszívó pedig a felszívott szennyeződéseket üríti bele, és az elhasznált szennyezett vizet tiszta vízzel helyettesíti.

A Xiaomi Robot Vacuum X10+ robotporszívó legfontosabb jellemzői

  • A robotporszívó fejlett lézeres navigációval rendelkezik
  • RGB kamera érzékeli az akadályokat tisztítás közben
  • 5200mAh akkumulátor akár 2 órás üzemidővel
  • A Xiaomi Robot Vacuum X10+ robotporszívó nagy szívóteljesítménnyel rendelkezik, és még a szőnyegek tisztítása sem okoz számára gondot
  • Amint a porszívó a szőnyegre ér, mindkét mopbetétet 7 mm-rel megemeli, hogy elkerülje a szőnyeg átázását/szennyeződését
  • 3 felmosási fokozat (a tisztítandó vízmennyiség beállítása)
  • Alacsony magasságú terület érzékelése
  • A Xiaomi robotporszívója érzékelővel rendelkezik a lépcsőn való leesés ellen
  • 3D térkép támogatás
  • OTA frissítések (más funkciók folyamatosan frissülnek)
  • A vezérlőgombok az állomáson találhatók, és a gyermekzár aktiválható a további kényelem és biztonság érdekében
  • Robotporszívó és all-in-one állomás elegáns fehér színben
  • Töltőállomás karcsú kialakítással
  • Az állomáson a robotporszívó feltölti az akkumulátort, kiüríti a szennyeződést, és a piszkos vizet tiszta vízzel helyettesíti
  • Mindkét mop megtisztul az állomáson történő tisztítás után, és a 2 órás forrólevegős szárításnak köszönhetően friss, tiszta és újra használatra kész lesz
  • Az állomáson található egy 2,5 literes zsák a szilárd szennyeződéseknek, egy 2,5 literes tartály a tiszta víznek és egy 2,5 literes tartály a szennyezett víznek
  • Vezérlés a Mi Home alkalmazáson keresztül, valamint a Google és Alexa hangvezérlés támogatása

Intelligens kapcsolat az all-in-one állomás és a Xiaomi robotporszívó között

A Xiaomi Robot Vacuum X10+ robotporszívó nemcsak feltöltődik a dokkolóállomáson, hanem eltávolítja a szennyeződéseket, a piszkos vizet, és tiszta vizet tölt fel helyette. Ehhez két 2,5 literes edényt használ - egyet a tiszta, egyet pedig a szennyezett víz számára. A por és a szennyeződés kiürítése a porszívó tartályából az állomásra a 2,5 literes zsák behelyezésével mindössze 10 másodpercet vesz igénybe.Az állomás két felmosóbetétet is megtisztít, hogy otthonod precíz tisztaságú legyen. A Xiaomi porszívó felmosóbetéteket forró levegő segítségével száradnak meg, és az egész folyamat nem tart tovább 2 óránál. 

Rugalmas takarítás-tervezés kamerával

A Xiaomi Robot Vacuum X10+ robotporszívó fejlett, mesterséges intelligencia által vezérelt kamerát használ, amely grafikus algoritmus segítségével azonosítja a porszívó útjába kerülő különböző akadályokat. Az S-Cross AI™ 3D akadályelkerülő rendszer milliméteres pontossággal azonosítja az objektumokat. A Xiaomi robotporszívó könnyedén kikerüli az akadályokat, és kézi beavatkozás nélkül folytatja a takarítást.

A Xiaomi Robot Vacuum X10+ robotporszívó egész helyiségeket pásztáz

A készülék fejlett lézeres navigációval 360°-ban pásztázza otthonod helyiségeit. A robotporszívó ezután pontos útvonalat tervez a tisztításhoz. A Mi Home alkalmazással részletes 3D-s térképek készíthetők.

A Xiaomi Robot Vacuum X10+ robotporszívó felismeri a szőnyegeket

Amint a robotporszívó tisztítás közben szőnyeggel találkozik, a aktiválja a megnövelt szívóteljesítményt a precíz tisztítás érdekében. A felmosóbetétek is felemelkednek, amikor a készülék a szőnyegen van, hogy az ne legyen nedves vagy piszkos. A párnák automatikusan 7 mm-rel felemelkednek. A Xiaomi Robot Vacuum X10+ visszatérő ciklussal rendelkezik a felmosó tisztításához, hogy biztosítsa a mopok tisztaságát.

Rotációs nyomásos felmosás

A felmosást senki sem élvezi. A Xiaomi Robot Vacuum X10+ robotporszívó kifejezetten ezekre az esetekre rendelkezik felmosó funkcióval is. A két forgó párna, amelyek akár 180 fordulat/perc sebességgel forognak, precíz felmosást és folteltávolítást biztosít a padlón. A felmosás során felhasznált vízmennyiséget 3 üzemmód közül választhatod ki. A Xiaomi Robot Vacuum X10+ robotporszívó képes eltávolítani a kávéfoltokat, amegszáradt sarat és az egyéb foltokat. Ha nem szeretnéd, hogy zavarjon, a csendesebb működés érdekében aktiválhatod az egyszeri felmosó üzemmódot.

A Xiaomi Robot Vacuum X10+ robotporszívó szívóteljesítménye 4000 Pa

A robotporszívó nem ad esélyt a szennyeződéseknek. A továbbfejlesztett szívóteljesítmény a fejlett szívóventilátorral megbízhatóan felszív minden szennyeződést, még a port, a hajszálat és a háziállatok szőrét is. A Xiaomi X10+ porszívó szívóereje olyan nagyszerű, hogy még a padló réseiből is kiszívja a szennyeződést.

A Xiaomi X10+ porszívó törődik a magánéletével

A Xiaomi Robot Vacuum X10+ robotporszívó rendelkezik a TÜV Rheinland kiberbiztonsági és adatvédelmi szabvány tanúsítványával.

Xiaomi Robot Vacuum X10+ robotporszívó

A Xiaomi X10+ RGB kamerával rendelkezik

Az elülső kamerát a Xiaomi Robot Vacuum X10+ a tárgyak pontos felismerésére használja.

Xiaomi Robot Vacuum X10+ robotporszívó

Háztartási térképek kezelése

A háztartási térképek titkosítva lesznek, így idegenek nem férhetnek hozzájuk.

Xiaomi Robot Vacuum X10+ robotporszívó

Biztonsági MJA1 chip

A Xiaomi Robot Vacuum X10+ robotporszívó az MJA1 chipet használja, amely kiváló hardveres védelmet és a felhasználói adatok biztonságos továbbítását garantálja.

Mi Home alkalmazás

Kövesd nyomon a takarítás előrehaladását, irányítsd a Xiaomi robotporszívót távolról a Mi Home alkalmazásban! Ezen túlmenően az ISO 27001, ISO 27701 és ETSI EN 303 645 szabványokon alapuló akkreditált biztonsági tanúsítványokkal nemzetközi szinten is a legmagasabb szintű biztonsági védelmet nyújtja.

Xiaomi Robot Vacuum X10+ robotporszívó minimalista kialakításával nyűgöz le

A robotporszívó kialakítása ötvözi a modern technológiát, a nagy hatékonyságot és a prémium kialakítást. A Xiaomi Robot Vacuum X10+ robotporszívó töltőállomása keskeny, helytakarékos kialakítással rendelkezik, amely könnyen elfér az otthon bármelyik helyiségében.


Paraméterek

Rendeltetés

Tisztítás típusa Felszívás, Törlés, Nedves tisztítás, Száraz tisztítás

Specifikus jellemzők

Navigáció módja Lézeres, Kamerás
Funkció Automata feltöltés, Automata kiürítés, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Időzíthető takarítás

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Mobil alkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Működési idő 120 perc
Akkumulátor kapacitása 5 200 mAh

Porszívó típus

Porszívó típus Robot, 2 az 1-ben

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltőállomás
Kefék Padlóra/szőnyegre, Oldal
További kiegészítők Felmosó textil, Víztartály, Portartály, Szűrőzsák, Tisztító állomás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Teljesítmény 1 000 W

Zaj

Zajszint 60 dB

Tartály

Űrtartalom 2,5 l

Méret & súly

Szélesség 42 cm
Magasság 56 cm
Mélység 34 cm

Szín

Szín Fehér

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Kompatibilis alkalmazások Xiaomi Home
Tápellátás Hálózati
Kód:  XIARM184
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  501555
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05