Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Xiaomi Robot Vacuum S10 EU

5 4 értékelés
99 990 Ft

Xiaomi Robot Vacuum S10 EU

A közismert Xiaomi Robotporszívó felporszívózza a lakást helyetted, így marad energiád és időd másra is. linóleum, úszó padló és sima padlók felületre remek választás. Padlótisztító funkciók felszívás. Nemcsak a modern funkciók állnak a rendelkezésre, hanem kiemelkedő funkciókkal is meglep. Az okos robotporszívó automatikusan feltölti magát. Az okos porszívó lehetővé teszi az okos mobileszközhöz való csatlakozást, így akkor is módosíthatod a beállításokat, vagy elindíthatsz egy takarítást, ha épp nem vagy otthon. Nem maradt le róla a hasznos lézeres navigáció. Mivel lézeres navigáció van rajta, pontosan feltérképezi a helyiséget, és kialakítja a leghatékonyabb útvonalat a takarításhoz. És mivel nincsenek hatással erre a navigációra a fényviszonyok, a porszívó megfelelően működik, legyen szó fényárról vagy félhomályról.

Robotporszívó Xiaomi Robot Vacuum S10 EU ...
Robotporszívó Xiaomi Robot Vacuum S10 EU ...

A közismert Xiaomi Robot Vacuum S10 EU robotporszívó legfontosabb tulajdonságai

  • A népszerű Xiaomi robotporszívó a következő felületen használható: linóleum, úszó padló és sima padlók
  • Takarítás típusa: felszívás
  • Nem hiányozhat belőle a hasznos lézeres navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátort raktak bele
  • 6 óra alatt lesz teljesen feltöltve és miután fel lett töltve 130 perc üzemidőt kínál
  • A jelzőfény mutatja meg, ha a tartály ürítése szükséges
  • Lehet csak adott helyiség felporszívózására is használni
  • Vezérlés: készüléken és mobilalkalmazással
  • Kompatibilis: Bluetooth
  • Mivel ellátták egy speciális érzékelővel, nem kell aggódnod amiatt, hogy leesik a lépcsőn, vagy hogy nekimegy a bútoroknak
  • Mosható szűrő típusú szűrő került bele Minőségi

Élvezd a pihentető pillanatokat porszívózás közben - ezt kínálja a közismert Xiaomi készülék

Élvezd a pihentető pillanatokat porszívózás közben.

Robotporszívó Xiaomi Robot Vacuum S10 EU ...
Robotporszívó Xiaomi Robot Vacuum S10 EU ...

A megfelelő felszereltségű porszívó a kényelmes takarítás kulcsa

A népszerű Xiaomi robot porszívó kombinálja a minőségi kialakítást a por tökéletes eltávolításával. Li-ion típusú akkumulátorral lett gyártva. A feltöltést követően a teljes működési ideje 130 perc. Ha az akkumulátor majdnem lemerült, a robotporszívó az ismert Xiaomi gyártótól a töltődokkolóra megy. Egyáltalán nem kell aggódnod semmi miatt, a porszívó teljes egészében önállóan végzi a dolgát. A töltöttségi állapotjelző tájékoztat arról, hogy milyen szinten áll az akkumulátor töltöttsége. A készülék akkumulátorának teljes feltöltöttségéhez szükséges időtartam: 6 óra. A porszívó könnyen vezérelhető mobilalkalmazáson keresztül, ahol rendkívül egyszerű annak a kiválasztása, hogy hol és milyen ütemterv alapján porszívózzon fel a készülék. Kompatibilis a népszerű Bluetooth technológiával. A porszívó a készüléken elhelyezett gombokkal vezérelhető.

Az ismert Xiaomi robot porszívó könnyebbé teszi a takarítást elbűvölő funkcióival

A népszerű Xiaomi robot porszívó olyan funkciókat kínál, amelyek kényelmesebbé teszik a használatát. A porgyűjtő anyaga műanyag. Biztosítja, hogy a por és a szennyeződések ne kerüljenek ki a porgyűjtőből. Az okos feltérképezés funkcióval tárolhatod a helyiség térképét a memóriában, így a felhasználó szükség esetén csak egy vagy több kiválasztott helyiség takarítását indíthatja el.

A robot porszívó a biztonságos takarításról is gondoskodik

A szuper Xiaomi robot porszívó rendkívül megbízható készülék, és mindig számíthatsz rá. Annak érdekében, hogy a takarítás a lehető legbiztonságosabb legyen, a porszívó alul biztonsági érzékelőkkel van felszerelve, hogy megakadályozzák, hogy a lépcsőről vagy más magasabban fekvő helyekről a készülék leessen, illetve a bútorokba ütközzön. Emellett kialakíthatsz saját takarítási ütemtervet adott napra vagy órára.

Profitálj a minőségi robotporszívó szolgáltatásaiból a közismert Xiaomi gyártótól

A fényjelzés figyelmeztet, ha ki kell üríteni a porzsákot. A porzsák térfogata 0,47 l. A népszerű Xiaomi robotporszívó méretei 9,5 × 35 × 35 cm (ma x szé x mé). A robot porszívó tömege 4,77 kg.

Minőségi szűrőrendszerrel rendelkezik

Mosható szűrő típusú, minőségi szűrőrendszert kapott. A környezetbarát, mosható szűrővel csökkenthető a szűrőcsere gyakorisága, mivel mosás után újra és újra felhasználható.

Töltési mód:

töltőállomás

Kefék:

forgó

További kiegészítők:

virtuális fal

Teljesítménye:

45 W

Zajszint:

65 dB

Paraméterek

Rendeltetés

Tisztítás típusa Felszívás

Specifikus jellemzők

Funkció Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Időzíthető takarítás

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken, Mobilalkalmazással
Kompatibilitás Bluetooth
Tulajdonságok Töltöttségjelző, Megtelt tartály kijelzés

Felület típusa

Felület típusa Linóleum, Úszó padló, Sima padlók

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 6 óra
Működési idő 130 perc

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltőállomás
Kefék Forgó
További kiegészítők Virtuális fal

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő
Klopffunktion Automata

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 65 dB

Tartály

Űrtartalom 0,47 l
Anyag Műanyag

Méret & súly

Szélesség 35 cm
Magasság 9,5 cm
Mélység 35 cm
Tömeg 4,77 kg

Szín

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  HUXIARV926
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  502912
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05