Oldal frissítése

Xiaomi Redmi Smart Band Pro

4,1 27 értékelés

Xiaomi Redmi Smart Band Pro

Elegáns fitnesz karkötő 1,47 hüvelykes AMOLED kijelzővel és számos funkcióval

Készülj fel a Xiaomi új, négyszögletes és finoman lekerekített kijelzővel rendelkező okos karkötőjére! A Xiaomi Redmi Smart Band Pro AMOLED kijelzővel, 1,47"-es képátlóval, 450 nites fényerővel és 368 × 194 pixeles felbontással emelkedik ki. A menüben való navigálás, az üzenetek olvasása és még sok más fürge és kényelmes lesz. A Xiaomi Redmi Smart Band Pro számlapját a több, mint 50 különböző téma nyújtotta választékkal szabhatod testre, de akár egy saját fényképet is beállíthatsz. A karkötőt a felhasználói kényelmet szem előtt tartva tervezték meg - a pehelykönnyű formatervezés és a jól illeszkedő szíj kényelmesebbé teszi a viselését, míg az egyetlen töltéssel akár két hetes üzemidővel nem kell állandóan az újratöltés miatt aggódnod. A Xiaomi Redmi Smart Band Pro folyamatosan figyeli a szívritmusodat és a tevékenységeidet. A pontosabb mérésérdekében válassz az előrebeállított sport üzemmódok közül. Miután Bluetooth-on keresztül párosítottad az eszközt a telefonoddal, értesítéseket kaphatsz az alkalmazásokból és akár az időjárás-előrejelzést is megnézheted.

A Xiaomi Redmi Smart Band Pro okos karkötő legfontosabb jellemzői

  • Érintésvezérelt 1,47 hüvelykes AMOLED kijelző (368 × 194 px) tele színekkel és 100%-ban lefedett NTSC színskálával
  • A kijelzőn nagyszerűen olvasható közvetlen napfényben is, hála a 450 nites fényerőnek
  • Több, mint 50 számlap áll rendelkezésre
  • A Xiaomi Band akkumulátora egyetlen töltéssel akár két hetes üzemidőt kínál
  • A karkötő szíja magas fokú aktivitás esetén is jól illeszkedik a kézre és egész napra megfelelő kényelmet biztosít
  • Az okostelefonhoz történő csatlakoztatás Bluetooth technológián keresztül lehetséges
  • Időjárás-előrejelzés követése az karkötő kijelzőjén keresztül
  • Az eszközeiddel történő csatlakoztatás után a telefonodról való zenelejátszást is vezérelheted
  • A Xiaomi Redmi Smart Band Pro figyelmeztet az inaktivitásra, aktivitásra ösztönöz
  • Értesítések az alkalmazásokból és a bejövő hívásokról
  • Az okos karkötő méri az alvás minőségét és hosszát, állíthatsz be ébresztést vagy aktiválhatod a ne zavarjanak üzemmódot
  • Beépített stopper funkció
  • A párosítást követően az okos karkötő segítségével megtalálhatod a mobiltelefonodat

A Xiaomi Redmi Smart Band Pro okos karkötővel több, mint 110 sport üzemmód áll a rendelkezésedre

Tevékenységeid monitorozásához több, mint 100 sport üzemmód közül választhatsz, amelyek segítségével a Xiaomi Redmi Smart Band Pro okos karkötő lehetővé teszi az elégetett kalóriák számának, a szívritmusod értékének és változásának, valamint az edzéseid hosszának nyomon követését. A 15 professzionális módban pontosabb és összetettebb mérésekre van lehetőséged. A kívánt funkciók közé tartozik, például, a Trail Run, amelyben az karkötő nehéz terepen figyeli az általános tempódat. Az egyensúly, az erősítés és az öntudatosság szerelmesei értékelni fogják a jóga mód jelenlétét. Az okos karkötő inaktivitás riasztással is rendelkezik, amely hozzájárul fizikai aktivitásod növeléséhez.

A Xiaomi Redmi karkötővel a víz sem állíthat meg

Kézmosás, izzadás, vízi sportok - a Xiaomi Redmi Smart Band Pro könnyedén kezeli mindet, hála az 5 ATM ellenállásnak (50 méterig vízálló).

24 órás szívritmus-figyelés

A Xiaomi Redmi Smart Band Pro okos karkötő valós időben figyeli a szívritmusodat, és grafikonok formájában nyújt precíz áttekintést. A készülék képes helyzettől függően megkülönböztetni a pulzuszónákat — nyugalmi szívritmus, intenzív edzés közben, alvásfrekvencia és abnormális szívritmus.

A Xiaomi okos karkötő méri a vér oxigénszintjét

A emberek fő egészségügyi mutatói közé tartozik a véroxigénszint (SpO₂). A Xiaomi okos karkötő ezt az értéket az optikai érzékelő segítségével képes mérni. A készülék automatikusan figyeli a vér oxigénszintjét alvás közben, de bármikor beállíthatod manuálisan is.

A Xiaomi Redmi Smart Band Pro az alvásodra is odafigyel

Az alvás és a megfelelő mennyiségű pihenés az egészséges életmód szerves részét képezi. A Xiaomi készüléke pontosan nyomon követi az alvásod minőségét, hosszát és szakaszát. Az okos karkötőddel történő párosítást követően részletes statisztát láthatsz ezekről az értékekről. Természetesen lehetőség van ébresztés beállítására közvetlenül az eszközön, amikorra csak szeretnéd.

Praktikus funkciók a mindennapokhoz

Az okos karkötő a szívritmusod alapján képes felismerni, ha éppen stresszes vagy. Például végezhetsz légzőgyakorlatokat, hogy jobban kezeld ezeket a helyzeteket. A Xiaomi Redmi Smart Band Pro beépített funkciókkal rendelkezik a nők egészsége érdekében, így jelölheted velük a menstruációs ciklusodat, amelynek kezdetére az okos karkötő is figyelmeztetni fog.

Karkötő meghosszabbított akkumulátor-üzemidővel

Normál használat esetén a Xiaomi Redmi Smart Band Pro okos karkötő üzemideje egyetlen töltéssel akár a két hetet is elérheti. Gazdaságos üzemmódban ez akár a 20 napra is kitolható. Az egyszerű feltöltésről a mágneses technológia gondoskodik, amelynek köszönhetően az okos karkötő nem lesz konnektorhoz kötve.

Xiaomi Wear kísérő alkalmazás

Teljes körű áttekintést kaphatsz tevékenységedről és megtudhatod, hogy milyen kondiban vagy. Csatlakoztasd Xiaomi Redmi Smart Band Pro karkötődet és telefonodat a telepített Xiaomi Wear alkalmazáson keresztül, hogy átfogó képed legyen az aktivitási értékeidről.


Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16

Kijelző

Számlap alakja Szögletes
Kijelző mérete 1,47 "
Kijelző típusa AMOLED
Üveg Kémiailag edzett

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 42,05 mm
Tok anyaga Műanyag
Tok színe Fekete
Vízállóság 50 m (5 ATM)
Vezérlés módja Érintőképernyő
Tömeg 15 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth
Szenzorok és hardver Oximéter, Rezgés, Gyorsulásmérő, Giroszkóp

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Outdoor, Úszás, Tenisz, Túrázás
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Tevékenység észlelése, Kalóriaszámítás
Egészségügyi funkció Véroxigénszint mérés, Alvásfigyelés , Figyelmeztet a szívproblémára, Stressz-szint mérése, Légző gyakorlatok, Menstruációs ciklus nyomon követése, Mozgás emlékeztető
Smart funkciók Mobil keresése, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper

Értesítések és hívások

Értesítés a telefonról Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Angol, Német, Francia
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Francia

Szíj

Strap colour Fekete
Szíj anyaga Gumi
Cserélhető pánt IGEN
Csukló min. kerülete 13 cm
Csukló max. kerülete 22 cm

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 480 óra (20 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 336 óra (14 nap)

A csomag része

Csomag része Töltőkábel

Márka/modell

Márka Xiaomi
Modellsorozat Redmi Smart Band Pro
Kód:  XIRedSBp
Termékszám:  0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15