Oldal frissítése

Xiaomi Redmi Note 5 LTE 32 GB Gold

4,8 87 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Redmi Note 5 LTE 32 GB Gold

A telefon funkciói

158,6 mm

75,4 mm

8 mm

Telefon tömege: 181 g

5,99"

átlójú képernyő

Android 8.1 Oreo

Az operációs rendszer típusa

4000 mAh

akkumulátor kapacitás

nanoSIM

SIM-kártya típusa

75,4 × 158,6 × 8 mm

Telefon méretei (H × M × M)

64 GB

Belső memória

(12 + 5px + 20px)

kamera

LTE

A leggyorsabb internet

microSDXC akár 256 GB-ig

Memóriakártya nyílás

181 g

A telefon tömege

A Xiaomi Redmi Note 5 mobiltelefon kifinomult design-t kínál egy kompakt testben, igen jó felszereltséggel. Az arany formatervezésű, teljesen fémes design páratlan eleganciát, tartósságot és használati élvezetet nyújt. A gyártó minimálisra csökkentette a keretet a kijelző körül, lehetővé téve a méret csökkentését, hogy az a lehető legkényelmesebb legyen számodra. Az előtelepített Android 8.1 Oreo operációs rendszer kellemes MIUI 9 környezetben könnyen használható, elképesztő mennyiségű alkalmazást nyújt, amelyek zökkenőmentesen és megbízhatóan működnek együtt a hatalmas, Qualcomm Snapdragon 636 nyolcmagos processzorral. Az adataid számára egy 64 GB-os memória áll rendelkezésre, amelyet bővíthetsz is egy memóriakártyával. A Redmi Note 5 támogatja a gyors LTE internetet, és egyszerre két telefonszámot is használhatsz a Dual SIM segítségével.

A Xiaomi Redmi Note 5 arany mobiltelefon főbb jellemzői

  • Csodálatosan nagy kijelző
  • Teljesen fémes design vékony kerettel
  • Nagy teljesítmény a 8-magos processzornak köszönhetően
  • Felsőkategóriás, dupla kamera
  • Hosszú akkumulátor élettartam Xiaomi Redmi Note 5
  • Gyors LTE internet
  • Dual SIM-kártyás telefon
  • Ujjlenyomat-olvasó a telefon biztonsága érdekében

Csodálatosan nagy kijelző

A Xiaomi Redmi Note 5 első pillantásra magával ragad hatalmas, 5,99"-es kijelzőjével. A multimédiás és webes böngészés valóságos látványosság lesz, az IPS technológiának köszönhetően még egy verőfényes napsütéses napon is. A kijelző nagy felbontással (2160 × 1080 pixel), nagy kontraszttal és gazdag színhűséggel rendelkezik, így élvezheted az egészet. Ez a kijelző nem csak egy igazán látványos show-t kínál, hanem rendkívül praktikus is. A Xiaomi nagyméretű kijelzővel készíti ezt a telefont, és a körbefutó keretek csökkentésnek köszönhetően szép, nagy készülék jön létre, amely igazán kézre álló. A nem-hagyományos, 18: 9 -es képaránynak köszönhetően egy oldalon több információt is láthatsz.

A csúcskategóriás Redmi Note 5 kamera

Manapság az embernek szüksége van egy tisztességes kamerára is az okostelefonjában. A Redmi Note 5 sem kivétel ez alól, és valami extra lehetőséget kínál. A gyártó 12 + 5 megapixeles, digitális kamerát állított össze, hogy pontosan úgy rögzíthess minden részletet és minden egyes felvételt, ahogyan emlékszel rájuk. A kiváló f / 2.2 és PDAF fókuszálás és a vakuk fantasztikusan alacsony zajszintet és gazdag részleteket garantálnak még alacsony fényviszonyok mellett is. A kamerával Full HD videót is rögzíthetsz. A telefon elülső oldalán található, akár 20 Mpx-es kamera garantálhatja, hogy a telefonnal készített szelfiken jól mutass.

Hosszú élettartam és magas biztonság

Talán mindannyiunkkal előfordul néha, hogy a telefon lemerül a nap vége előtt, és kéri a csatlakoztatást a töltőhöz. A Redmi Note 5 egy hatalmas, 4000 mAh-s akkumulátort tartalmaz, amely egész napra elég energiát biztosíthat telefonodnak, ezért nem kell állandóan a töltőhöz nyúlj. Ugyanakkor integrált ujjlenyomat-olvasót is használhatsz annak érdekében, hogy csak Te férhess hozzá a telefonodhoz, és az adataid is védve legyenek a nem kívánt látogatóktól.

Kód:  XI157b3
Termékszám:  18134
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15