Oldal frissítése

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB / 256GB Midnight Black

4,7 116 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Leárazás -7 %
119 990 Ft 129 990 Ft

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB / 256GB Midnight Black

Ezen Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G okostelefon része a smarttelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetőséget nyújt az interneten való böngészésre, illetve képek és videók rögzítésére. három objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül használhatod játékok vagy egyéb hasznos alkalmazások letöltésére is. Az okostelefon 6,67" -es kijelzővel van ellátva, melyet a nagy telefonok szerelmesei örömmel fogadnak majd. A készülék belsejében hibrid kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A folyamatok folyamatos működtetéséről 8 magos MediaTek Helio G99 Ultra processzor gondoskodik. 8 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik. A fájlok, fotók és videók eltárolására 256GB integrált memória áll rendelkezésre. Ekkora memória ideális a nagy játékosoknak vagy a szenvedélyes fotósok számára. A megfelelő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint Jack (3,5mm) és USB-C. IP54 szintű védelmi fokozattal van jelölve. Ez a remek Xiaomi okostelefon 2023 újdonsága.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB / 256GB Midnight Black ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB / 256GB Midnight Black ...

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB / 256GB Midnight Black okostelefon alapvető paraméterei

 • Ezen Xiaomi okostelefon 6,67" méretű kijelzővel van ellátva
 • A rendszer zökkenőmentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
 • 8 GB RAM-mal látták el
 • A megfelelő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
 • Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint Jack (3,5mm) és USB-C
 • A fő hátlapi kamera felbontása 200 Mpx
 • A hátlapján 3 kamera található
 • A mobiltelefon AMOLED 6,67"méretű képernyőt kapott
 • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 120Hz képfrissítési frekvenciája
 • A kijelző olyan további népszerű tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
 • A kijelző 1300 Nits fényerőre képes
 • A fő műveleteket a fejlett Android 13 operációs rendszer és MIUI felhasználói felület látja el
 • A fájlok, fotók és videók megőrzésére 256 GB belső tárhely áll rendelkezésre
 • A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
 • Olyan adatszolgáltatásokat érhetünk el, mint LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
 • A kellő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
 • Grafikus gyorsító: Mali G57 MC2

Ennek a nagyszerű Xiaomi telefonnak a kijelzőjét szívesen fogjuk nézni

Felejthetetlen lesz majd minden egyes perc, amit ezzel a lenyűgöző Xiaomi telefonnal töltünk el, mivel 6,67" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefont gyárilag a fejlett Gorilla Glass védi, amely megakadályozza a karcolásokat és egyéb fizikai sérüléseket. Annak érdekében, hogy a kijelző könnyebben olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Ezen Xiaomi okostelefon 1300 Nits mértékű fényerővel rendelkezik, amely közvetlen napsütésben is tiszta és jól látható képet eredményez.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB / 256GB Midnight Black ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB / 256GB Midnight Black ...

Örökítsd meg a fontos pillanatokat

A telefonnal történő fotózás alapvető részét képezi a három hátsó kamera. Ez a kiemelkedő Xiaomi mobiltelefon fel van szerelve 200Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletes eszköz arra, hogy részletgazdag közeli képeket készítsünk például virágokról rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás képes feltárni az apró struktúrákat, illetve nagyfokú részletességet érhetünk el vele. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű perspektívát. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér megmutatása. Ezen Xiaomi okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. Nagy hasznát vesszük az elektronikus képstabilizátornak a videók rögzítése során. Ahhoz, hogy tökéletesen éles képeket tudjuk készíteni, elengedhetetlen az optikai képstabilizáló funkció. Ha gyenge fényviszonyok között fotózunk, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

Nem hagy cserben a telefon akkumulátora

Ezen Xiaomi mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, probléma nélkül kibírja az akár két vagy több napos használatot is. Ellátták gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 67 W. A töltésre USB-C konnektor áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB / 256GB Midnight Black ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB / 256GB Midnight Black ...

Eme Xiaomi okostelefon kiemelkedő teljesítményt garantál

A modern Xiaomi mobiltelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer irányítja, melynek verziója Android 13, MIUI felhasználói felülettel. Az Android nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról ismert. 8 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik, amellyel használhatjuk a virtuális valóságot, és 3D-s játékokat is játszhatunk. Fotóink és videóink, illetve fájljaink tárolására 256 GB belső tárhely van biztosítva, amely megegyezik a laptopokkal, így lehetővé válik a nagy mennyiségű adat, akár 4K videók tárolása is.

Ez a modern Xiaomi mobiltelefon több féle kommunikációs lehetőséget nyújt

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport és GSM. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintésmentesen kapcsolódjon egymáshoz. Ezután nem kell elővenned a hitelkártyád, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológiának köszönhetően, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jelek használatával határozza meg a föld felszínén található eszközök helyzetét Ez a rendszer biztosítja a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely hasznos a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz. Az infraport egy vezeték nélküli kommunikációs rendszer, amely infravörös sugarakat használ az adatok továbbítására az egymáshoz közeli eszközök között. Manapság az infraportot gyakran használják a TV vagy más kompatibilis készülékek távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB / 256GB Midnight Black ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB / 256GB Midnight Black ...

Kommunikálj és szórakozz határok nélkül

A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését garantálja a gyors LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) mobilhálózat, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül képes nagy fájlokat letölteni, különböző streaming platformokról tartalmat megjeleníteni vagy videó hívásokat kezdeményezni. A mobiltelefon képes hívásokat kezdeményezni az interneten, ami a kommunikáció olyan formája, amikor is az interneten keresztül történik a hívás a hagyományos telefonhálózat helyett. VoWiFi és VoLTE technológiával rendelkezik. Használd a 3,5mm-es Jack csatlakozót, hogy fejhallgatóval élvezd zenét.

Mindig örömmel fogadjuk a hozzáadott praktikus funkciókat

Élvezd az életet teljes sebességgel a népszerű Xiaomi mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerés egyetlen pillantással feloldja a telefonod. A készülék kijelzőjén azonban ujjlenyomat olvasó is található. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül nyújt térhangzást. Például az egyik csatorna hordozhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ez lehetővé teszi, hogy a hang lényegesen pontosabban és hitelesebben terjedjen a térben. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon rendelkezik OTG funkcióval, amely biztosítja, hogy például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót csatlakoztassunk hozzá. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB / 256GB Midnight Black ...

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, töltőkábel (USB-A → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

161,1 × 74,95 × 7,98 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

188 g

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,67"
Kijelző felbontása 2400 × 1080
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Hibrid
SD-kártyahely Nem
Hátlapi kamera felbontása 200 Mpx
Előlapi kamera felbontása 16 Mpx
Megjelenés éve 2023

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Arcfeloldás, MMS támogatás, OTG, Dolby Atmos

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védelmi fokozat IP54
Gorilla Glass verziója 5
Magasság 161,1 mm
Szélesség 74,95 mm
Mélység 7,98 mm
Súly 188 g
Szín Fekete

Kijelző

Kijelző mérete 6,67 " (16,94 cm)
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző tulajdonságai Gorilla Glass
Kijelző képfrissítési gyakorisága 120 Hz
Kijelző fényereje 1 300 Nits
Előlapi kamerasziget formája Kör

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű , Makro
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 200 Mpx
Széles látószögű kamera felbontása 8 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Makró kamera felbontása 2 Mpx
Makró kamera rekesznyílása f/2,4
Előlapi kamera felbontása 16 Mpx
Képstabilizálás Optikai, Elektronikus
Maximum videó felbontás 1920 × 1080 (Full HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps
Kamera funkciói Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 67 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 8 GB
Belső memória 256 GB
Processzor címke MediaTek
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 2,2 GHz (2 200 MHz)
Processzor típusa MediaTek Helio G99 Ultra
Grafikus gyorsító Mali G57 MC2

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport
Támogatott hálózati típus LTE (4G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM
Bluetooth hatótávolság 5.2
Internetes hívás VoWiFi, VoLTE

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók Jack (3.5mm), USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C), Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 13
Felhasználói felület MIUI

Telefon márka/model

Telefonmárka Xiaomi
Telefon modell Redmi Note 13 Pro 4G

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban
Kód:  HXI282b1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CIKK/01422
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05