Oldal frissítése

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Forest Green

4,7 145 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Szuper ár
123 990 Ft

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Forest Green

Ez a modern Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G okostelefon szerves részét képezi az okostelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Képes leszel vele szörfözni a neten, illetve fotókat és videókat készíteni. 3 hátlapi kamera segítségével, ezenkívül különféle praktikus alkalmazások vagy játékok használatára is ideális. Az okostelefon 6,67" -es kijelzővel rendelkezik, amelyet a nagy telefonok rajongói imádni fognak. A készülék belsejében hibrid kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A rendszer zökkenőmentes működéséről 8 magos MediaTek Helio G99 Ultra processzor gondoskodik. 8 GB rendszermemóriával rendelkezik. A fájlok, fotók és videók számára 256GB belső tárhely van biztosítva. Ekkora memóriának a nagy játékosok és a szenvedélyes fotósok is örülnek majd. A szükséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint Jack (3,5mm) és USB-C. IP54 mértékű védelmi fokozattal rendelkezik. Eme Xiaomi okostelefon 2023 óta van forgalomban.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Forest Green ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Forest Green ...

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Forest Green mobiltelefon legfontosabb paraméterei

 • Ezen Xiaomi okostelefon 6,67" méretű képernyővel van ellátva
 • A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
 • 8 GB rendszermemóriával gazdálkodik
 • A szükséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
 • Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint Jack (3,5mm) és USB-C
 • A fő hátlapi kamera felbontása 200 Mpx
 • A hátlapján 3 kamera helyezkedik el
 • A mobiltelefon AMOLED 6,67"méretű képernyőt kapott
 • A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 120Hz képfrissítési frekvenciája
 • A kijelző olyan praktikus funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
 • A kijelző 1300 Nits fényerőt képes biztosítani
 • Az alapvető funkciókat a fejlett Android 13 operációs rendszer és MIUI felhasználói felület működteti
 • A fájlok, fotók és videók megőrzésére 256 GB belső memória biztosított
 • A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
 • Olyan hálózati szolgáltatásokat támogat, mint LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
 • A kellő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
 • Grafikus gyorsító: Mali G57 MC2

Ennek a nagyszerű Xiaomi telefonnak a kijelzőjét öröm lesz nézni

Felejthetetlenné válik minden momentum, amit ezzel a csodás Xiaomi telefon használatával töltünk el, mivel 6,67" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A dinamikus jelenetek rajongóit is lenyűgözi a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefont már gyárilag a fejlett Gorilla Glass védelemmel látják el, amely megakadályozza a karcolásokat és egyéb mechanikai sérüléseket. Annak érdekében, hogy a kijelző jobban olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Ez a remek Xiaomi okostelefon 1300 Nits mértékű fényerőt is elérhet, amely közvetlen napsütésben is tiszta és jól látható képet eredményez.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Forest Green ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Forest Green ...

Örökítsd meg a lényeges eseményeket

A telefonnal történő fényképezés elengedhetetlen részét képezi a három hátoldali kamera. Ez a kiemelkedő Xiaomi okostelefon fel van szerelve 200Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletes eszköz arra, hogy részletgazdag közeli képeket készítsünk például virágokról rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás célja a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű , nagy méretű képek készítését teszi lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér megmutatása. Ezen Xiaomi mobiltelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. A videók készítésekor jól jön az elektronikus képstabilizálás. Az éles képek készítésekor nagy hasznát vesszük az optikai képstabilizátornak. Gyenge fényviszonyok közötti fotózáskor segítségünkre lesz a LED-es vaku.

Nem fogsz csalódni a telefon akkumulátorában

Ezen Xiaomi mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, biztosítja a használatot a két vagy akár több napon keresztül is. Rendelkezik gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 67 W. A töltésre USB-C port áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Forest Green ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Forest Green ...

Ezen Xiaomi mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt nyújt

A remek Xiaomi mobiltelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 13, MIUI felhasználói felülettel. Az Androidot nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások gazdag választékáról ismerik. 8 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik, amellyel használhatjuk a virtuális valóságot, és 3D-s játékokat is játszhatunk. Fotóink és videóink, illetve fájljaink tárolására 256 GB belső tárhely biztosított, amely összehasonlítható még a laptopokkal is, és megoldást kínál a legnagyobb adatok és alkalmazások tárolásának problémájára.

Ez a modern Xiaomi okostelefon több féle kommunikációs lehetőséget nyújt

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport és GSM. Az NFC-vel (Near Field Communication) lehetővé válik az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikáció, ami általában maximum 10 cm. Hála ennek a funkciónak nem kell elővenned a hitelkártyád, elég csak odaérintened a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata révén kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológia segítségével, ezzel megkönnyítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ az eszközök helyzetének azonosítására a föld felszínén Ennek a rendszernek köszönhetően valósulhat meg a mobiltelefonok pontos helymeghatározása, amely nélkül nem tudnánk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni. Az infraport egy kommunikációs technológia, amely infravörös sugarak használatával vezeték nélkül továbbít adatokat az egymáshoz közeli eszközök között. Manapság az infraportot gyakran használják a televízió vagy más kompatibilis készülékek távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Forest Green ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Forest Green ...

Kommunikálj, és élvezd a határtalan szórakozást

A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését lehetővé teszi a gyors LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) adatszolgáltatás, így a nagyméretű fájlok letöltése, a tartalom streamelése vagy a videóhívásokon keresztüli csatlakozás zökkenőmentes és gyors. A mobiltelefonnal nem csak a hagyományos telefonhálózaton, de akár az interneten keresztül is kezdeményezhetünk hívásokat. VoWiFi és VoLTE technológiát használ. Használd a 3,5mm-es Jack csatlakozót, hogy fejhallgatóval élvezd zenét.

Mindig örülünk a praktikus hozzáadott funkcióknak

Élvezd az élet minden pillanatát a népszerű Xiaomi mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon egyetlen pillantással feloldható. Az okostelefon kijelzőjén ráadásul ujjlenyomat olvasó is helyet kapott. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológiának köszönhetően több csatornán keresztül biztosított a térhangzás. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és reálisabb lesz. Az MMS-nek köszönhetően sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal, mint a szöveges üzentekben. Az OTG funkció elérhető az okostelefonon, amellyel lehetséges olyan eszközök csatlakoztatása, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A telefon közelségszenzorja érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Forest Green ...

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, töltőkábel (USB-A → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

161,1 × 74,95 × 7,98 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

188 g

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,67"
Kijelző felbontása 2400 × 1080
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Hibrid
SD-kártyahely Nem
Hátlapi kamera felbontása 200 Mpx
Előlapi kamera felbontása 16 Mpx
Megjelenés éve 2023

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Arcfeloldás, MMS támogatás, OTG, Dolby Atmos

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védelmi fokozat IP54
Gorilla Glass verziója 5
Magasság 161,1 mm
Szélesség 74,95 mm
Mélység 7,98 mm
Súly 188 g
Szín Zöld

Kijelző

Kijelző mérete 6,67 " (16,94 cm)
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző tulajdonságai Gorilla Glass
Kijelző képfrissítési gyakorisága 120 Hz
Kijelző fényereje 1 300 Nits
Előlapi kamerasziget formája Kör

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű , Makro
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 200 Mpx
Széles látószögű kamera felbontása 8 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Makró kamera felbontása 2 Mpx
Makró kamera rekesznyílása f/2,4
Előlapi kamera felbontása 16 Mpx
Maximális fényerő f/1,4
Képstabilizálás Optikai, Elektronikus
Maximum videó felbontás 1920 × 1080 (Full HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps
Kamera funkciói Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 67 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 8 GB
Belső memória 256 GB
Processzor címke MediaTek
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 2,2 GHz (2 200 MHz)
Processzor típusa MediaTek Helio G99 Ultra
Grafikus gyorsító Mali G57 MC2

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport
Támogatott hálózati típus LTE (4G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM
Bluetooth hatótávolság 5.2
Internetes hívás VoWiFi, VoLTE

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók Jack (3.5mm), USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C), Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 13
Felhasználói felület MIUI

Telefon márka/model

Telefonmárka Xiaomi
Telefon modell Redmi Note 13 Pro 4G

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban
Kód:  HXI282b2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CIKK/01421
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10