Oldal frissítése

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White

4,9 417 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Leárazás -6 %
169 990 Ft 179 990 Ft

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White

Eme Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G mobiltelefon szerves részét képezi az okostelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetővé teszi az interneten való szörfözést, illetve videók és képek rögzítését. három hátlapi kamera segítségével, ezenkívül különféle praktikus alkalmazások vagy játékok használatára is ideális. Az okostelefon 6,67" -es képernyővel van ellátva, amely tökéletes azok számára, akik a nagyobb telefonokat szeretik. Belül dual SIM kártya konfiguráció található. A folyamatok folyamatos működéséről 8 magos MediaTek Dimensity 7200 Ultra processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal gazdálkodik. A fájlok, fotók és videók eltárolására 256GB belső memória van biztosítva. Ekkora memória lehetővé teszi, hogy rengeteg fotót készítsünk vagy korlátozások nélkül játszunk. Az elégséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C. Köszönhetően annak, hogy ez a mobiltelefon vízálló, nem érhetnek majd kellemetlen meglepetések a mindennapi igénybevétel során. IP68 szintű védelmi fokozattal látták el. Eme Xiaomi mobiltelefon 2023 óta van a piacon.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White ...

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White mobiltelefon legfontosabb jellemzői

 • Eme Xiaomi okostelefon 6,67" méretű kijelzővel van szerelve
 • A rendszer problémamentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
 • 8 GB rendszermemóriával van ellátva
 • A megfelelő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
 • Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C
 • Képes ellenállni a víznek az IP68 szabvány értelmében
 • A hátlapi kamera felbontása 200 Mpx
 • A hátlapon 3 kamera található
 • A mobiltelefon AMOLED 6,67"méretű képernyővel rendelkezik
 • A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 120Hz képfrissítési frekvenciája
 • A kijelző olyan további népszerű funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass, HDR10+ és ívelt élek
 • A kijelző 1800 Nits fényerőt képes elérni
 • A fő funkciókat a fejlett Android 13 operációs rendszer és MIUI felhasználói felület működteti
 • A fájlok, fotók és videók számára 256 GB belső memória áll rendelkezésre
 • A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
 • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
 • A megfelelő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
 • Grafikus gyorsító: Mali G610 MC4

Ezen Xiaomi telefonnak a képernyőjét örömmel fogod nézni

Örömteli lesz minden perc, amit ezzel a lenyűgöző Xiaomi telefonnal töltünk el, mivel 6,67" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2712 × 1220 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefont már gyárilag a fejlett Gorilla Glass védelemmel szerelik a karcolások és egyéb mechanikai sérülések megelőzése érdekében. A beépített HDR 10+ formátum az egyik legfejlettebb technológia, amelynek köszönhetően minden jelenet gyönyörűen rajzolódik ki. Az ívelt éleknek köszönhetően egy kézzel is kényelmesen tartható a telefon, mivel lehetővé teszi, hogy ujjaink természetesen alkalmazkodjanak a készülék formájához. Azért, hogy könnyebben olvashassuk a kijelzőt, növelnünk kell annak fényerejét. Ez a modern Xiaomi okostelefon 1800 Nits mértékű fényerővel funkcionál, amely még erős napsütésben is jó kontrasztot biztosít.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White ...

Örökítsd meg a lényeges pillanatokat

A telefonnal történő fényképezés elengedhetetlen része a három hátsó kamera. Ez a nagyszerű Xiaomi okostelefon fel van szerelve 200Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletesen megfelel közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás lényege a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű perspektívát tesz lehetővé. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére szolgál, ahol fontos a lehető legtöbb vizuális tér megjelenítése. Ezen Xiaomi mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videókat. Nagyon hasznos funkció az elektronikus képstabilizálás. Az éles képek rögzítésekor nagy hasznát vesszük az optikai képstabilizálás funkciónak. Gyenge fényviszonyok közötti fotózáskor segítségünkre lesz a LED-es vaku.

Kellemes meglepetés lesz a telefon akkumulátora

Ezen strapabíró Xiaomi mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, probléma nélkül kibírja két vagy akár több napig is. Ellátták gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 120 W. Feltöltésére USB-C port áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White ...

Eme Xiaomi mobiltelefon megbízható teljesítményt nyújt

A nagyszerű Xiaomi okostelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer látja el, melynek verziója Android 13, MIUI felhasználói felülettel. Az Androidot nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások gazdag választékáról ismerik. 8 GB rendszermemóriával funkcionál, melynek nem okoz problémát a virtuális valóság és a 3D-s játékok kezelése. Fotóink és videóink, illetve fájljaink megőrzésére 256 GB belső tárhely áll rendelkezésre, amely még a számítógépekkel is felveszi a versenyt, és megoldást kínál a legnagyobb adatok és alkalmazások tárolásának problémájára.

Ez az ügyes Xiaomi okostelefon különböző kommunikációs móddal rendelkezik

Érdemes megemlíteni az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokat, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport és GSM. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintésmentesen kapcsolódjon egymáshoz. Így egyszerűen és könnyedén fizethetünk az üzletekben anélkül, hogy elővennénk a hitelkártyánkat. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy egyszerűen csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel leegyszerűsítve az adatok megosztását és a kommunikációt kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jelek használatával azonosítja a föld felszínén található eszközök helyzetét Ez a rendszer lehetővé teszi a mobiltelefonoknak a pontos helymeghatározást, amely hasznos ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni. Az infraport egy vezeték nélküli kommunikációs technológia, amely infravörös sugarakat használ az adatok továbbítására az egymáshoz közeli eszközök között. Jelenleg az infravörös kapcsolat gyakran használatos a TV vagy más kompatibilis készülékek távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White ...

Élvezd a határtalan szórakozást és kommunikációt

A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) adatszolgáltatás, így gyorsan tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy részt vehetünk videóhívásokban is. A hagyományos telefonhálózaton kívül, a mobiltelefon képes az interneten keresztül is hívásokat kezdeményezni. VoWiFi és VoLTE technológiát használ.

Mindig örömmel fogadjuk a hozzáadott praktikus funkciókat

Élvezd az életet teljes mértékben a népszerű Xiaomi mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon zárolása egyetlen pillantással feloldható. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is helyet kapott a készülék kijelzőjén. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológiának köszönhetően garantált a térhangzás több csatornán keresztül. Az egyik csatorna a lövések hangját hordozza, míg a másikon a fegyver mechanikáját hallhatjuk, ennek köszönhetően a hang lényegesen pontosabban és valósághűbben terjed a térben. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon támogatja az OTG funkciót, amellyel lehetséges olyan eszközök csatlakoztatása, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White ...

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, töltőkábel (USB-A → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

161,4 × 74,2 × 8,9 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

204,5 g

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,67"
Kijelző felbontása 2712 × 1220
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Dual SIM
SD-kártyahely Nem
Hátlapi kamera felbontása 200 Mpx
Előlapi kamera felbontása 16 Mpx
Megjelenés éve 2023

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Arcfeloldás, MMS támogatás, OTG, Dolby Atmos

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védettség Vízálló
Védelmi fokozat IP68
Gorilla Glass verziója Victus
Magasság 161,4 mm
Szélesség 74,2 mm
Mélység 8,9 mm
Súly 204,5 g
Szín Fehér

Kijelző

Kijelző mérete 6,67 " (16,94 cm)
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző tulajdonságai Gorilla Glass, HDR10+, Ívelt élek
Kijelző képfrissítési gyakorisága 120 Hz
Kijelző fényereje 1 800 Nits
Előlapi kamerasziget formája Kör

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű , Makro
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 200 Mpx
Széles látószögű kamera felbontása 8 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Makró kamera felbontása 2 Mpx
Makró kamera rekesznyílása f/2,4
Előlapi kamera felbontása 16 Mpx
Képstabilizálás Optikai, Elektronikus
Maximum videó felbontás 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 720p (HD) 960fps
Kamera funkciói Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 120 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 8 GB
Belső memória 256 GB
Processzor címke MediaTek
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 2,8 GHz (2 800 MHz)
Processzor típusa MediaTek Dimensity 7200 Ultra
Grafikus gyorsító Mali G610 MC4

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport
Támogatott hálózati típus 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM
Bluetooth hatótávolság 5.3
Internetes hívás VoWiFi, VoLTE

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C), Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 13
Felhasználói felület MIUI

Telefon márka/model

Telefonmárka Xiaomi
Telefon modell Redmi Note 13 Pro+ 5G
Kód:  HXI284b2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CIKK/01390
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20