Oldal frissítése

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple

4,9 397 értékelés
A kiszállítás
ingyenes
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
179 990 Ft

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple

Ez a modern Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G okostelefon szerves részét képezi az okostelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetőséget nyújt az internet használatára, illetve fotókat és videókat is készíthetsz vele. három hátlapi kamera segítségével, ezenkívül szórakozhatsz különféle játékokkal vagy egyéb praktikus alkalmazásokkal. Az okostelefon 6,67" -es képernyővel van ellátva, amelyet imádni fognak a nagy telefonok szerelmesei. Belül dual SIM kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A rendszer problémamentes működtetéséről 8 magos MediaTek Dimensity 7200 Ultra processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal látták el. A fájlok, fotók és videók számára 256GB integrált tárhely áll rendelkezésre. Ekkora memória lehetővé teszi, hogy rengeteg fotót készítsünk vagy korlátozások nélkül játszunk. A kellő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C. Ez a mobiltelefon vízálló, ezáltal nem érhetnek váratlan meglepetések a mindennapi igénybevétel során. IP68 mértékű védelmi fokozattal látták el. Ez a fejlett Xiaomi okostelefon 2023 újdonsága.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple ...

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple okostelefon leglényegesebb tulajdonságai

 • Eme Xiaomi okostelefon 6,67" méretű kijelzővel készült
 • A rendszer folyamatos működéséről 8 magos processzor gondoskodik
 • 8 GB rendszermemóriával rendelkezik
 • A kellő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
 • Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C
 • Szerkezete ellenáll a víznek az IP68 szabvány értelmében
 • A hátlapi kamera felbontása 200 Mpx
 • A hátlapján 3 kameralencse helyezkedik el
 • A mobiltelefon AMOLED 6,67"méretű képernyővel van ellátva
 • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 120Hz képfrissítési frekvenciája
 • A kijelző olyan további tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass, HDR10+ és ívelt élek
 • A kijelző 1800 Nits fényerőt nyújt
 • A fő műveleteket a fejlett Android 13 operációs rendszer és MIUI felhasználói felület működteti
 • A fájlok, fotók és videók számára 256 GB belső tárhely van biztosítva
 • A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
 • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
 • A szükséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
 • Grafikus gyorsító: Mali G610 MC4

Ezen Xiaomi telefonnak a kijelzőjét nagy élmény lesz nézni

Felejthetetlenné válik minden egyes perc, amit ezzel a csodás Xiaomi telefon használatával töltünk el, mivel 6,67" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2712 × 1220 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefon a fejlett Gorila Glass védelemmel van ellátva, amely megakadályozza a karcolásokat és egyéb mechanikai sérüléseket. A beépített HDR 10+ formátum az egyik legkifinomultabb és legnépszerűbb technológia, amelynek köszönhetően minden jelenet gyönyörűen rajzolódik ki. Az ívelt élek lehetővé teszik a telefon egy kézben való stabil tartását, mivel az ujjak természetes módon alkalmazkodnak a készülék formájához. A kijelző olvashatóságának javítása érdekében növelnünk kell annak fényerejét. Ez a fejlett Xiaomi okostelefon 1800 Nits fényerővel rendelkezik, amely még erős napsütésben is jó kontrasztot biztosít.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple ...

Örökíts meg minden lényeges pillanatot

A telefonnal való fényképezés alapvető részét képezi a három hátoldali kamera. Ez a kiemelkedő Xiaomi okostelefon fel van szerelve 200Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletesen alkalmas közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás célja a részletgazdag megjelenítés, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű perspektívát. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére ideális, ahol fontos a lehető legtöbb vizuális tér megjelenítése. Ezzel a lenyűgöző Xiaomi mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. A videók készítésekor nagy hasznát vesszük az elektronikus képstabilizálás funkciónak. Ahhoz, hogy tökéletesen éles képeket tudjuk készíteni, elengedhetetlen az optikai képstabilizáló funkció. Amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

Megbízható akkumulátor

Ezen Xiaomi mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, gondoskodik a két vagy akár több napos használatról. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 120 W. A töltésre USB-C csatlakozó használható.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple ...

Ezen Xiaomi mobiltelefon megbízható teljesítményt nyújt

A modern Xiaomi okostelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 13, MIUI felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 8 GB rendszermemóriával van ellátva, amely gond nélkül kezeli a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. A fájlok, fotók és videók tárolására 256 GB belső memória biztosított, amely megegyezik a számítógépekkel, ezáltal nagy mennyiségű adat tárolására leszünk képesek, akár 4K videókkal is dolgozhatunk.

Ez a modern Xiaomi okostelefon széleskörű kommunikációs lehetőségekkel rendelkezik

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport és GSM. Az NFC (Near Field Communication) biztosítja az eszközök közötti rövid távolságú érintés nélküli kapcsolatot, ami általában maximum 10 cm. Ezáltal egyszerűen és érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, és nem kell elővennünk a hitelkártyánkat sem. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológia segítségével, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ a föld felszínén található eszközök helyzetének meghatározására Ez a rendszer biztosítja a mobiltelefonoknak a pontos helymeghatározást, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni. Az infraport egy vezeték nélküli kommunikációs technológia, amely infravörös sugarak használatával továbbít adatokat az egymáshoz közeli eszközök között. Jelenleg az infraport gyakran használatos a televízió vagy más kompatibilis készülékek távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple ...

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást határok nélkül

A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését lehetővé teszi a gyors 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) adatszolgáltatás, amelynek köszönhetően gyorsan és fennakadás nélkül tölthetünk le nagy méretű fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel. A mobiltelefon nem csak a hagyományos telefonhálózaton keresztül, hanem az interneten is képes hívásokat kezdeményezni. VoWiFi és VoLTE technológiával rendelkezik.

Jól átgondolt praktikus funkciók

Hozd ki a legtöbbet a napból a népszerű Xiaomi mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerés egyetlen pillantással feloldja a telefonod. A készülék kijelzőjén ráadásul ujjlenyomat olvasó is található. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológia térhangzást biztosít több csatornán keresztül. Az egyik csatorna a lövések hangját hordozza, míg a másikon a fegyver mechanikáját hallhatjuk, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és valósághűbb lesz. Az MMS-nek köszönhetően sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal, mint a szöveges üzentekben. Az OTG funkció használható az okostelefonon, amely lehetővé teszi olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple ...

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, töltőkábel (USB-A → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

161,4 × 74,2 × 8,9 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

204,5 g

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,67"
Kijelző felbontása 2712 × 1220
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Dual SIM
SD-kártyahely Nem
Hátlapi kamera felbontása 200 Mpx
Előlapi kamera felbontása 16 Mpx
Megjelenés éve 2023

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Arcfeloldás, MMS támogatás, OTG, Dolby Atmos

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védettség Vízálló
Védelmi fokozat IP68
Gorilla Glass verziója Victus
Magasság 161,4 mm
Szélesség 74,2 mm
Mélység 8,9 mm
Súly 204,5 g
Szín Lila

Kijelző

Kijelző mérete 6,67 " (16,94 cm)
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző tulajdonságai Gorilla Glass, HDR10+, Ívelt élek
Kijelző képfrissítési gyakorisága 120 Hz
Kijelző fényereje 1 800 Nits
Előlapi kamerasziget formája Kör

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű , Makro
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 200 Mpx
Széles látószögű kamera felbontása 8 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Makró kamera felbontása 2 Mpx
Makró kamera rekesznyílása f/2,4
Előlapi kamera felbontása 16 Mpx
Képstabilizálás Optikai, Elektronikus
Maximum videó felbontás 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 720p (HD) 960fps
Kamera funkciói Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 120 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 8 GB
Belső memória 256 GB
Processzor címke MediaTek
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 2,8 GHz (2 800 MHz)
Processzor típusa MediaTek Dimensity 7200 Ultra
Grafikus gyorsító Mali G610 MC4

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport
Támogatott hálózati típus 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM
Bluetooth hatótávolság 5.3
Internetes hívás VoWiFi, VoLTE

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C), Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 13
Felhasználói felület MIUI

Telefon márka/model

Telefonmárka Xiaomi
Telefon modell Redmi Note 13 Pro+ 5G
Kód:  HXI284b3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CIKK/01391
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15