Oldal frissítése

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB Mystic Silver

4,9 458 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
185 990 Ft

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB Mystic Silver

Eme Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G mobiltelefon szerves részét képezi a smarttelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetséges vele böngészni az interneten, illetve képeket és videókat rögzíteni. 3 hátlapi kamera segítségével, ezenkívül különféle praktikus alkalmazások vagy játékok használatára is ideális. Az okostelefon 6,67" -es kijelzővel rendelkezik, amely tökéletes választás a nagyobb telefonok szerelmesei számára. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos MediaTek Dimensity 7200 Ultra processzor gondoskodik. 12 GB rendszermemóriával van ellátva. A fájlok, fotók és videók tárolására 512GB integrált tárhely áll rendelkezésre. Ez a memória lehetővé teszi a hosszú videók és a kiváló minőségű fényképek készítését és tárolását. A megfelelő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint USB-C. Mivel ez a mobiltelefon vízálló, nem okoznak majd kellemetlen meglepetést a mindennapi élet kihívásai. IP68 szintű védelmi fokozattal látták el. Ez a nagyszerű Xiaomi okostelefon 2023 óta van forgalomban.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB Mystic Silver ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB Mystic Silver ...

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB Mystic Silver mobiltelefon fontosabb paraméterei

 • Ezen Xiaomi okostelefon 6,67" méretű kijelzővel van szerelve
 • A folyamatok problémamentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
 • 12 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik
 • Az elégséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
 • Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint USB-C
 • Szerkezete ellenáll a víznek az IP68 szabvány értelmében
 • A hátlapi fő kamera felbontása 200 Mpx
 • A hátlapon 3 kamera található
 • A mobiltelefon AMOLED 6,67"méretű kijelzővel rendelkezik
 • A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 120Hz képfrissítési frekvenciája
 • A kijelző olyan további népszerű funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass, HDR10+ és ívelt élek
 • A képernyő 1800 Nits fényerőt képes elérni
 • Az elsődleges műveleteket a fejlett Android 13 operációs rendszer és MIUI felhasználói felület látja el
 • A fájlok, fotók és videók számára 512 GB belső tárhely van biztosítva
 • A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
 • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
 • A megfelelő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
 • Grafikus gyorsító: Mali G610 MC4

Ennek a remek Xiaomi telefonnak a képernyőjét szívesen fogjuk nézni

Örömtelivé válik minden eltöltött pillanat, amit ezzel a lenyűgöző Xiaomi telefon használatával töltünk el, mivel 6,67" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2712 × 1220 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefont már gyárilag a fejlett Gorilla Glass védelemmel szerelik, amely megóvja a készüléket a karcolásoktól és egyéb mechanikus sérülésektől. A beépített HDR 10+ formátum az egyik legmodernebb és legnépszerűbb technológia, amelynek a részletgazdag és lenyűgöző jeleneteket köszönhetjük. Az ívelt éleknek köszönhetően egy kézzel is kényelmesen tudjuk tartani a telefont, mivel lehetővé teszi, hogy ujjaink természetesen alkalmazkodjanak a készülék formájához. Azért, hogy a kijelző könnyebben olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Ez a lenyűgöző Xiaomi okostelefon 1800 Nits mértékű fényerőt is képes elérni, amely még erős napsütésben is tiszta és jól látható képet biztosít.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB Mystic Silver ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB Mystic Silver ...

Örökíts meg minden lényeges eseményt

A telefonnal való fényképezés elengedhetetlen része a három hátsó kamera. Ez az átlagon felüli Xiaomi okostelefon rendelkezik 200Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera ideális választás közeli képek készítésére például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás képes feltárni az apró struktúrákat, illetve nagyfokú részletességet érhetünk el vele. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű képek készítését teszi lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér megmutatása. Ezzel a modern Xiaomi okostelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. Nagy hasznát vesszük az elektronikus képstabilizátornak a videók rögzítése során. Az éles képek rögzítésekor jól jön az optikai képstabilizálás. Amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk, a vaku segítségünkre lesz.

Számíthatsz a telefon akkumulátorára

Ezen kitartó Xiaomi mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, gond nélkül kibírja két vagy akár több napig is. Rendelkezik gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 120 W. A töltésre USB-C konnektor használható.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB Mystic Silver ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB Mystic Silver ...

Eme Xiaomi okostelefon kiemelkedő teljesítményt nyújt

A nagyszerű Xiaomi mobiltelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer működteti, melynek verziója Android 13, MIUI felhasználói felülettel. Az Android közismert nyitottságáról és a számos rendelkezésre álló programról , illetve alkalmazásról. 12 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik, amellyel akár 3D-s játékokat is játszhatunk, illetve használhatjuk a virtuális valóságot. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 512 GB belső memória van biztosítva, amely szinte megegyezik a számítógépekkel, ez lehetővé teszi a 4K videókkal való munkát is.

Ez az ügyes Xiaomi okostelefon különböző kommunikációs lehetőséggel rendelkezik

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport és GSM. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikációt, ami általában maximum 10 cm. Ennek köszönhetően könnyedén használhatjuk a PayPass fizetést az üzletekben. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológia segítségével, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ az eszközök helyzetének meghatározására a föld felszínén Ez a rendszer nyújtja a mobiltelefonoknak a pontos helymeghatározást, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni. Az infraport egy vezeték nélküli kommunikációs rendszer, amely infravörös sugarakat használ az adatok továbbítására az egymáshoz közeli eszközök között. Jelenleg az infravörös kapcsolat gyakran használatos a TV vagy más kompatibilis készülékek távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB Mystic Silver ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB Mystic Silver ...

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást határok nélkül

A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését garantálja a gyors 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) mobilhálózat, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül tölt le nagy fájlokat, streamel filmeket vagy kezel videó hívásokat. A hagyományos telefonhálózaton kívül, a mobiltelefon képes az interneten keresztül is hívásokat kezdeményezni. VoWiFi és VoLTE technológiát használ.

A praktikus hozzáadott funkcióknak mindig örülünk

Élvezd az életet teljes mértékben a népszerű Xiaomi mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon zárolása egy gyors pillantással feloldható. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is található az okostelefon kijelzőjén. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológia térhangzást nyújt több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna hordozhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ez lehetővé teszi a hang jóval pontosabb és hitelesebb terjedését a térben. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az OTG funkció elérhető az okostelefonon, amely biztosítja olyan hardverek csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB Mystic Silver ...

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, töltőkábel (USB-A → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

161,4 × 74,2 × 8,9 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

204,5 g

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,67"
Kijelző felbontása 2712 × 1220
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Dual SIM
SD-kártyahely Nem
Hátlapi kamera felbontása 200 Mpx
Előlapi kamera felbontása 16 Mpx
Megjelenés éve 2023

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Arcfeloldás, MMS támogatás, OTG, Dolby Atmos

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védettség Vízálló
Védelmi fokozat IP68
Gorilla Glass verziója Victus
Magasság 161,4 mm
Szélesség 74,2 mm
Mélység 8,9 mm
Súly 204,5 g
Szín Ezüst

Kijelző

Kijelző mérete 6,67 " (16,94 cm)
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző tulajdonságai Gorilla Glass, HDR10+, Ívelt élek
Kijelző képfrissítési gyakorisága 120 Hz
Kijelző fényereje 1 800 Nits
Előlapi kamerasziget formája Kör

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű , Makro
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 200 Mpx
Széles látószögű kamera felbontása 8 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Makró kamera felbontása 2 Mpx
Makró kamera rekesznyílása f/2,4
Előlapi kamera felbontása 16 Mpx
Képstabilizálás Optikai, Elektronikus
Maximum videó felbontás 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 720p (HD) 960fps
Kamera funkciói Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 120 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 12 GB
Belső memória 512 GB
Processzor címke MediaTek
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 2,8 GHz (2 800 MHz)
Processzor típusa MediaTek Dimensity 7200 Ultra
Grafikus gyorsító Mali G610 MC4

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport
Támogatott hálózati típus 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM
Bluetooth hatótávolság 5.3
Internetes hívás VoWiFi, VoLTE

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C), Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 13
Felhasználói felület MIUI

Telefon márka/model

Telefonmárka Xiaomi
Telefon modell Redmi Note 13 Pro+ 5G

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban
Kód:  HXI284c4
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CIKK/01451
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05