Oldal frissítése

Xiaomi Redmi 7 LTE 16GB, kék

4,7 77 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Redmi 7 LTE 16GB, kék

A(z) Xiaomi Redmi 7 LTE 16GB, kék készülék esetében azonnal nyilvánvaló, hogy egy úgynevezett okostelefonról van szó. Azért hozták létre, hogy gyorsan elérd a szociális hálókat, de a duális kamerának köszönhetően videók és fényképek készítésére is alkalmas. Kijelzőjének mérete 6,26", eszerint az átlagosnál nagyobb mobilok közé sorolható. Ez a verzió 8 magos Qualcomm Snapdragon 632 mikrochipet kapott. Az operatív memória kapacitása 2 GB. Erőforrásait tekintve a kevésbé igényes felhasználóknak javasolt. A(z) 16 GB kapacitású belső tárhely bőségesen elegendő, hiszen minden fontos alkalmazásnak és még jónéhány fényképnek is jut hely. A(z) Xiaomi Redmi 7 LTE 16GB, kék okostelefont nagy teljesítményű 4000 mAh akksi működteti. További pozitívuma, hogy Jack (3,5mm) és Micro USB csatlakozóval is ellátták.

A(z) Xiaomi Redmi 7 LTE 16GB, kék okostelefon lényegesebb sajátosságai

  • A(z) Xiaomi Redmi 7 LTE 16GB, kék 6,26" méretű IPS kijelzővel lett ellátva, melynek legnagyobb felbontása 1520 × 720 px
  • Qualcomm Snapdragon 632 CPU és 2 GB memória
  • A grafikus chip típusa: Adreno 506
  • A(z) 16 GB méretű belső memória tovább bővíthető egy MicroSD kartyával
  • SIM konfiguráció: dual sim
  • A telefon hátulján lévő kamerák száma: 2
  • MicroSD slot a tárhely bővítéséhez
  • A mobil feloldása arcfelismeréssel

A(z) Xiaomi Redmi 7 LTE 16GB, kék okostelefon kamerája és képernyője

Ez az átlagon felüli 6,26" kijelző csepp alakú kivágással és HD felbontással rendelkezik. Akármilyen tartalmat képes hibátlanul ábrázolni. Legnagyobb pozitívuma, hogy az elismert IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget garantál. Videókat és fotókat készítenél? A(z) Xiaomi Redmi 7 LTE 16GB, kék okostelefon dupla hátsó kamerájával, melynek felbontása 12 Mpx szerfelett elégedett leszel. Főleg kiváló minőségű fényképek készítésére alkalmas. Videók készítésénél felbecsülhetetlen az elektronikus stabilizáció. Egy kis praktikus dióda szükség esetén plusz fényt biztosít. A szelfik rajongói nagyon elégedettek leszelnek a 8 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) Xiaomi Redmi 7 LTE 16GB, kék csodás funkciói

Ebbe az okostelefonba egyidejűleg 2 SIM kártya is beilleszthető. A belső memória mérete könnyen növelhető egy MicroSD kartyával. A(z) Xiaomi Redmi 7 LTE 16GB, kék mobil biztonságáról egy szofisztikált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az egyedülálló arcfelismerő technológia lehetővé teszi a mobiltelefon instant feloldását PIN-kód vagy minta nélkül. Az OTG ("On The Go") technológiának köszönhetően akár pendrive-ot is kapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors hálózati kapcsolat és az alkalmazásokhoz szükséges érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Kód:  XI193b3
Termékszám:  22773
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15