Oldal frissítése

Xiaomi Redmi 6A 32GB LTE fekete

4,7 108 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Redmi 6A 32GB LTE fekete

A(z) Xiaomi Redmi 6A 32GB LTE fekete készüléknél azonnal egyértelmű, hogy okos mobiltelefont tartasz a kezedben. Alkalmas videók rögzítésére, streamelésre, közösségi hálózatok figyelésére vagy akár jegyzetek készítésére. Ezen modell 5,45 " képátlójú IPS kijelzővel és 1440 × 720 px felbontással büszkélkedhet. Az operatív memória kapacitása 2 GB. Ezenkívül Jelző dióda és OTG funkcióval, illetve Android operációs rendszerrel rendelkezik.

A(z) Xiaomi Redmi 6A 32GB LTE fekete RAM mamóriája

Az operatív memória kapacitása 2 GB. Ez egy átlagos falhasználónak tökéletesen elegendő. Nem kell tartanod több alkalmazás futtatásától, illetve más mindennapi feladatok végzésétől. Az 1 GB-os belső memória minimum tárhelyet jelent. Ilyen mobilban lényegében csak szöveges fájlok férnek el. Az 16 GB-os belső memória elegendő a smartphone átlagos használatához. Ha a 32 vagy 64 GB-os belső memóriát választod lehet, nem is lesz szükséged memóriakártyára. A 128 GB-os belső memória akár filmek tárolására is szolgálhat. A(z) Xiaomi Redmi 6A 32GB LTE fekete telefon memóriája memóriakártyával bővíthető. A mobiltelefont 3000 mAh kapacitású akkumulátor üzemelteti.

Milyen kamerával rendelkezik a(z) Xiaomi Redmi 6A 32GB LTE fekete?

A(z) Xiaomi Redmi 6A 32GB LTE fekete 12 Mpx felbontással tud fotózni. Alkamas tehát nagyításra szánt fényképek rögzítésére. Az előlapi kamera pedig 5 Mpx felbontásban tud képet alkotni.

A(z) Xiaomi Redmi 6A 32GB LTE fekete mobil legfontosabb tulajdonságai

  • A LED dióda jelzi a nem fogadott hívást.
  • Itt-ott jól jöhet az USB-OTG funkció, amelynek köszönhetően akár memóriakártya olvasót is csatlakoztathatsz mobilodhoz.
  • A(z) Xiaomi Redmi 6A 32GB LTE fekete mobiltelefon Hibrid nyíllás kivitelben kapható. Ez azt jelenti, hogy a telefonba 2 SIM-kártya helyezhető vagy 1 SIM-kártya és 1 memóriakártya.
Kód:  XI183c1
Termékszám:  19841
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15