Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB LTE Gold

4,7 146 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB LTE Gold

A telefon funkciói

158,5 mm

Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB LTE Gold

75,4 mm

Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB LTE Gold

8,05 mm

A telefon súlya: 180 g

Úhlopříčka displeje

5,99 "

a képernyő átmérője

Typ operačního systému

Android 7.0

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

4000 mAh

akkumulátor-kapacitás

MicroSim

Nano SIM

a SIM-kártya típusa

Rozměry

75,4 × 158,5 × 8,05 mm

a telefon méretei (SZ × H × V)

Vnitřní paměť

64 GB

belső memória

Typ kamerau

12 Mpx + 5 Mpx

kamera

Připojení

LTE

a leggyorsabb internet

SD karta

microSD

memóriakártya nyílás

Váha

180 g

a telefon súlya

Az arany színű Xiaomi Redmi 5 Plus mobiltelefon egyedülálló keveréke annak, amit bármilyen okos készüléktől elvárhat. A mobiltelefonok ezen sorozatát is széles kijelző és vékony keret jellemzi, 18:9-es képaránnyal. A Redmi 5-tel összehasonlítva, finomabb felbontású nagyobb kijelzővel és magasabb teljesítménnyel rendelkezik, amelyet az erős, nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 625 Octa Core processzor biztosít. Ha olyan mobilt keres, amely alkalmas játékok játszásához, videók nézéséhez vagy szörföléshez az interneten, akkor éppen megtalálta! A kapacitás hiányával sem lesz problémája a 64GB-os beépített memóriának és az akár 128 GB-os micro SD kártyabemenetnek köszönhető. Ezen felül támogatja az LTE gyors internet minden cseh frekvenciáját.


Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB LTE Gold

Xiaomi Redmi 5 Plus Gold legfontosabb jellemzői

  •  Android 7.0 Nougat operációs rendszer
  • MIUI v9 felhasználói felület
  • Kiváló minőségű IPS kijelző Full HD+ felbontásban
  • Magas teljesítményű nyolcmagos processzor
  • 4 GB RAM
  • Adreno 506 grafikus gyorsító
  • ujjlenyomat olvasó
  • DualSIM funkció két nano SIM kártyához
  • Minden cseh LTE gyors internetes frekvencia támogatása
  •  Xiaomi márkájú mobiltelefon elegáns, arany kivitelben
  • Információs LED dióda
  • Memóriakártya nyílás
  • Hátsó és elülső kamera

Kiváló minőségű okostelefon kijelző

A Xiaomi Redmi 5 Plus egyedülálló 5,9" átmérőjű, magas kontrasztú IPS kijelzővel büszkélkedhet. 2160 × 1080 Full HD+ felbontással rendelkezik, amely maximális élményt nyújt a játék vagy videók lejátszása közben. A mobiltelefon képernyője felett egy információs LED dióda is található, amely jelzi az új értesítéseket.

Eredeti fényképek a Xiaomi Redmi 5 Plus készülékkel

Örökítse meg a kellemes pillanatokat barátaival, vagy készítsen egy nagyszerű selfie-t egy lélegzetelállító helyen. A Xiaomi Redmi 5 Plus Gold mobiltelefon mesterfokon oldja meg mindkét feladatot a 12 Mpx-es hátsó fényképezőgép és az 5 Mpx-es elülső kamera segítségével. Fotói mindig élesek lesznek, tele élénk és ragyogó színekkel, az f/2.2 fényerőnek és a PDAF autófókusznak köszönhetően. A nagy teljesítményű LED-es vaku garantálja az éjszakai fényképek kiváló minőségét is.

Ujjlenyomat olvasó

Egy perc alatt hozzáférhet a telefon funkcióihoz anélkül, hogy jelszót kellene megadnia? Pontosan ezt kínálja az ujjlenyomat olvasó, aminek köszönhetően hozzáférhet mobiltelefonja tartalmához pár pillanat alatt.

Az Android legújabb verziója

A Xiaomi Redmi 5 Plus LTE mobiltelefon egész sor új funkcióval lepte meg felhasználóit, aminek köszönhetően a mobiltelefont nagyon gyorsan megkedvelik majd, és mindenhová magukkal fogják vinni. Ezek közül kétségkívül legfontosabb az Android 7 Nougat operációs rendszer új verziója, amelyet a MIUI v9 felhasználói felület kiterjesztésével együtt, látványos kidolgozás és egyszerű vezérlés jellemez. Ha áttekinthető, nem túlzsúfolt környezetet keres, a Xiaomi mobiltelefon a megfelelő választás az Ön számára.

Mobil a DualSIM funkcióval

Munka közben másik SIM-kártyát használ, és egyszerre két telefont kell magával hordania? Akkor biztosan értékelni fogja a 2 nyílást a nano SIM kártyákra, amely a Xiaomi Redmi 5 LTE Gold mobiltelefon oldalán található. Ezek lehetővé teszik az egyes SIM kártyák közötti váltást másodpercek alatt, aminek köszönhetően sok pénzt, időt és helyet takaríthat meg. A telefon oldalán két slot található a SIM és microSD kártyához.

Kód:  XI155e
Termékszám:  PH3773   
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15