Oldal frissítése

Xiaomi Redmi 4A LTE 32GB Gold

4,6 190 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Redmi 4A LTE 32GB Gold

A telefon jellemzői

Xiaomi Redmi 4A LTE
Kompaktní telefon s androidem.
Úhlopříčka displeje

5"

Kijelző átló

Typ operačního systému

Android 6.0

Operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3120 mAh

Akkumulátor kapacitása

MicroSim

micro SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

141,3 × 69,6 × 8,9 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

32 gigabájt

Belső memória

Typ kamerau

13 MP + 5 megapixeles

kamera

Připojení

LTE

A leggyorsabb internet

SD karta

microSD

Memóriakártya bővítés

Váha

156 g

Súly 

A Xiaomi márka a Redmi telefonok negyedik generációját is piacra dobta. A Xiaomi Redmi 4A LTE az előző generáció továbbfejlesztése. Kiváló eszköz elegáns design-ba csomagolva méghozzá rendkívül versenyképes áron. A Xiaomi Redmi 4A lenyűgöző teljesítményt nyújt, és remek társ a munkában, azonban a hangsúly elsősorban a multimédián és a játékokon van. Ez az okostelefon 4G LTE-t, Android 6.0-t, 13Mpx-es kamerát, dual SIM támogatást és kiváló minőségű akkumulátort nyújt.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi 5 "IPS kijelző
  • 4G / LTE hálózatok 
  • Google Android 6.0
  • Hosszú élettartamú akkumulátorral

Káprázatos színek

Az HD felbontású 5" kijelző gondoskodik arról, hogy a fényképek és filmek megnézése remek élmény legyen. Az éles részletek, a természetes színek, a kiváló fények és kontrasztok, valamint a széles látószög teljesen el fogja majd varázsolni.

Elképesztően élénk képek

Gyorsan és egyszerűen örökítheti meg élete különleges pillanatait. Profi módon és képmutatás nélkül. A 13 megapixeles hátsó kamera autofókusszal Ön helyett gondoskodik a fényképek kiváló minőségéről. Az előlapi kamera 5 megapixeles, fix fókuszos és arcfelismerő is van benne.

Akkumulátor élettartam és csatlakoztathatóság

A nagy kapacitású 3120 mAh-ás akkumulátor lehetővé teszi, hogy Ön hosszú ideig tudjon telefonálni, játszani, videókat nézni és sok más dolgot csinálni. A nagy teljesítményű 2GB RAM-os Qualcomm Snapdragon 425 professzornak köszönhetően többé már nem kell aggódnia a háttérben futó alkalmazások és a sok tárhelyet igénylő programok miatt. A fájlok tárolására egy 32GB-os tárhely áll rendelkezésre, amely tovább bővíthető akár 128 GB-os memóriakártyával. A telefon további jellemzői: microUSB csatlakozó, 3,5 mm-es sztereó jack, GPS vevő, Dual SIM, Wi-Fi és 4G LTE hálózati támogatás.

Kód:  XI145a
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20