Oldal frissítése

Xiaomi Pocophone F1

4,6 36 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Pocophone F1

A(z) Xiaomi Pocophone F1 készüléknél azonnal nyilvánvaló, hogy smartphone-t tartasz a kezedben. Tökéletes zene lejátszására, közlekedési információk követésére, játékok játszására, valamint devizaárfolyamok ellenőrzésére. Ezen mobil 6,18 " képátlójú IPS képernyővel és 2246 × 1080 px felbontással büszkélkedhet. A RAM kapacitása 6 GB. Mi több, Ujjlenyomat-olvasó a házon, Gyorstöltés, Jelző dióda, OTG, Telefon feloldása arcfelismeréssel és FM Rádio funkcióval, illetve Android operációs rendszerrel rendelkezik.

A(z) Xiaomi Pocophone F1 RAM mamóriája

Az operatív memória kapacitása 6 GB. Ez rengeteg helyet jelent az igényes felhasználó számára is. Nem jelent gondot 3D játékok játszása. Az 1 GB-os belső memória minimum tárhelyet jelent. Ilyen telefonban csupán néhány telefonszám és SMS üzenet fér el. Az 16 GB-os belső memória elegendő a smartphone egyszerű használatához. Amennyiben a 32 vagy 64 GB-os belső memóriát választod lehet, nem is kellesz memóriakártyát vásárolnod. A 128 GB-os belső memória elegendő helyet biztosít minden kedvenc játékod számára. A(z) Xiaomi Pocophone F1 mobil tárhelye memóriakártyával bővíthető. A mobilt 4000 mAh kapacitású akkumulátor tartja életben.

Milyen kamerával rendelkezik a(z) Xiaomi Pocophone F1?

A(z) Xiaomi Pocophone F1 12 Mpx felbontású kamerával rendelkezik. Alkamas tehát nagyobb felbontású fotók rögzítésére. Az előlapon található kamera pedig 20 Mpx felbontással tud fotózni. Az EIS (elektronikus képstabilizátor) jelentős mértékben meghatározza a videók minőségét. Ezen technológia csökkenti a zavaró kép-bemozdulásokat.

A(z) Xiaomi Pocophone F1 mobil érdekes funkciói

  • Az ujjlenyomat-olvasó jelentősen egyszerűsíti a készülék használatát. Ezen technológiával biztos lehetsz abban, hogy más személy nem fér hozzá az adataidhoz.
  • A LED dióda jelzi, hogy új üzeneted van.
  • Néha jól jöhet az USB-OTG funkció, amelynek köszönhetően akár külső merevlemezt is csatlakoztathatsz készülékedhez.
  • Gyorstöltési funkció - hogy ne kelljen egész éjszaka töltened.
  • Ujjlenyomat-olvasó a biztonságért.
  • A(z) Xiaomi Pocophone F1 telefon Hibrid nyíllás kivitelben kapható. Ez annyit jelent, hogy a mobiltelefonba 2 SIM-kártya helyezhető vagy 1 SIM-kártya és 1 memóriakártya.
Kód:  XI186ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20