Oldal frissítése

Xiaomi Piston Fresh Edition fülhallgató - lila

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Piston Fresh Edition fülhallgató - lila

A Xiaomi Piston Fresh Edition fülhallgatók impozáns lila színű darabja pontosan az a típusú eszköz, amely felhasználók széles köre számára válhat könnyedén vonzóvá. Speciális tervezésüknek köszönhetően nemcsak egyszerű mobiltelefon headsetként praktikusak, hanem sportolás közben is nélkülözhetetlen társsá válhatnak. A Xiaomi Piston Fresh Edition fülhallgatókat azon vásárlóknak ajánljuk, akik a tökéletes hangminőséget szeretnék élvezni. Egyedi, modern designjukkal egyértelműen kitűnnek környezetükből és mások számára sem maradnak észrevétlenek.

A Xiaomi Piston Fresh Edition főbb jellemzői

  • Egyedi headset, amely biztosan nem marad észrevétlen
  • A Xiaomi fülhallgatók akusztikus kamrája alumíniumból készült, ami a lehető legjobb hangminőséget teszi lehetővé
  • A Xiaomi fülhallgatók a sztenderd, 3,5 mm-es, jack csatlakozóval vannak felszerelve
  • Széles (20-20000 Hz) frekvenciatartomány a tökéletes zenei élményért

Xioami fülhallgatók - kompakt méret, kiterjedt hangerő

A Piston Fresh Edition darabjai még a legmagasabb elvárásokkal rendelkező használókat is le fogják nyűgözni. Kompakt, akár zsebben is elférő, méretük ellenére hangminőségük bámulatosan kifinomult. Dinamikus frekvenciatartományuk (20-20000 Hz), illetve érzékenységük (98 dB) kombinációjának köszönhetően garantáltan hűen adják vissza akár a legmélyebb hangokat is, ugyanakkor a magasak is kristálytisztán és légiesen fognak megszólalni. Miért kellene a fülhallgató kis méretének egyben a gyenge hangzást is jelentenie? A Xiaomival valóban élmény a zenehallgatás!

Modern fülhallgató, amely remekül mutat

A Xiaomi Piston Fresh Edition fülhallgatók nemcsak a hangminőség, hanem a megjelenés tekintetében is megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek. Modernek, kompaktak és rettentően helytakarékosak. Lila színüknek köszönhetően pedig egészen biztosan nem olvadnak bele a környezetükbe. A hangminőség gyakran a modern és vonzó megjelenés rovására megy, a Xiaomi Piston Fresh Edition azonban egyesíti a két komponenst, melyek így együtt alkotnak egy kifogástalanul működő egészet. Egyszerre korszerű és kiváló a hangzása.

Paraméterek

Szín

Szín Lila
Kód:  XIAhe02
Termékszám:  14276
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10