Oldal frissítése

Xiaomi Mitu Watch 4 Pro

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Mitu Watch 4 Pro

Okosóra gyermekeknek beépített kettős kamerával

A Xiaomi Mitu Watch 4 Pro okosórát kimondottan a gyermekek számára tervezték. Az óra számos intelligens funkcióval rendelkezik, ezeknek köszönhetően a kicsik folyamatosan kapcsolatban állhatnak a szeretteikkel, sőt, remek szórakozásban lehet részük. Ami a Xiaomi Mitu Watch 4 Pro okosórát megkülönbözteti a többitől, az az egy pár beépített kamera, a kettős GPS, az NFC és 4G LTE hálózatok támogatása. Az óra elejét a 326 PPI felbontású 1,7"-es érintőkijelző dominálja, amelyet a karcolásoktól azellenálló 2,5D GorillaGlass 3 üveg véd.

A Xiaomi Mitu Watch 4 Pro okosóra gyerekeknek főbb jellemzői

  • 1,7"-es LCD érintőképernyő (326 PPI)
  • 2 beépített kamera (5 Mpx, f/2,4 + 8 Mpx, f /2,2)
  • Lépésszámláló, időjárás-előrejelzés, navigáció, SOS
  • Zenelejátszó, fotó- és videónéző
  • 8 GB belső tárhely
  • Integrált kettős GPS modul
  • SIM-kártyanyílás a 4G LTE hálózatok támogatásával
  • Támogatás az érintés nélküli NFC fizetésekhez
  • Vezeték nélküli Bluetooth interfész
  • A 920 mAh-s akkumulátor 5 napig tart
2 beépített kamera

2 beépített kamera

A Xiaomi Mitu Watch 4 Pro gyermek okosóra két kamerával is büszkélkedhet. Az egyik egy 5 Mpx-es széles látószögű szelfi kamera az óra elején, amely ideális a videóhívásokhoz, a másik 8 Mpx-es kamera pedig az óra szegélyén található, segítségével fotókat és videókat is készíthetsz. A felvételeket a készülék a 8 GB-os belső memóriájában tárolja, a megtekintésre pedig a galériában van lehetőség.

Vízálló kialakítás

Minőségi kivitelezés a kényelmes viseletért

A Xiaomi Mitu Watch 4 Pro gyermek okosóra minőségi és biztonságos anyagokból készült. A szilikon szíjnak kellemes az érintése, egész nap kényelmes viselet. Vízálló kialakításának hála az órának még az esővíz, a fröccsenő víz vagy az izzadságcseppek sem ártanak.

Oktató funkciók

Mitu Watch 4 Pro oktató funkciókkal

A Xiaomi Mitu Watch 4 Pro óra mesterséges intelligenciával és a Xiaoai hangasszisztenssel érkezik, amely számos oktató jellegű alkalmazással kompatibilis, beleértve az angol nyelv vagy matematika témakörét vagy a logikus gondolkodás fejlesztését. Rendelkezésedre áll például az angol nyelv interaktív oktatása kiejtés-értékelő funkcióval.

NFC technológia támogatása

Kettős GPS, 4G LTE és NFC fizetés támogatása

A pontos helymeghatározás érdekében a Xiaomi Mitu Watch 4 Pro kettős GPS modullal rendelkezik. A SIM kártyanyílás 4G LTE hálózat támogatással lehetővé teszi a telefonhívások és a videóhívások aktiválását. Emellett az NFC technológia támogatása sem hiányozhat, amelynek hála a gyermekek érintés nélküli fizetéssel vehetik igénybe például a tömegközlekedést.

Intuitív működés

Intuitív felhasználói felület

Az óra egyes funkcióit könnyedén szabályozhatod az érintőkijelzővel. Az Android Wear alapú operációs rendszer intuitív környezetet kínál, amely megfelelő a gyerekeknek. Ezen keresztül azonnali hozzáférésük lehet a kedvenc alkalmazásaikhoz, az elmentett képekhez vagy a zenelejátszóhoz.

5 napos akkumulátor élettartam

Xiaomi Mitu Watch 4 Pro akár 5 napos akkumulátor élettartammal?

A Xiaomi Mitu Watch 4 Pro órát 920 mAh-s kapacitású beépített akkumulátor táplálja. Az energiatakarékos chip-nek és a szintén energiahatékony intelligens algoritmusnak hála egyetlen töltéssel a készülék akár 5 napig is üzemképes.



Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 1,78 "
Üveg Gorilla Glass

Kivitel és tartósság

Tok színe Fekete

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák NFC, Bluetooth

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer

Üzemidő és tárhely

Tárhely kapacitása 8 GB
Kód:  XI300i14a
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05