Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Xiaomi Mi Watch Lite (Ivory)

4,0 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Mi Watch Lite (Ivory)

Xiaomi Mi Watch Lite stílusos sportóra GPS-szel

Végezd a testmozgást sokkal hatékonyabban a Xiaomi Mi Watch Lite okosórával és éld még egészségesebben az életedet. Az óra számos fejlett fitnesz funkciót és intelligens érzékelőt kínál, amelyek gondoskodnak a mindennapos tevékenységek, a testmozgás és más értékek megfigyeléséről, mint például a pulzusmérés vagy az alvásminőség megfigyelése. Az óra emellett olyan beépített GPS modullal rendelkezik, amely lehetővé teszi a pontos helymeghatározást, vízálló kialakításának hála pedig a Mi Watch Lite órát még az úszáshoz is viselheted a medencében. Nagyra értékelheted az óra megjelenésének testreszabását illetve a hosszú, akár 9 napig tartó akkumulátor üzemidejét.

A Xiaomi Mi Watch Lite (Ivory) okosóra főbb jellemzői

  • Bluetooth 5.1 vezeték nélküli interfész
  • 1,4"-es TFT kijelző érintésvezérléssel
  • Több mint 120 stílusos számlap
  • 5 ATM-ig vízálló
  • Beépített GPS/GLONASS modul
  • Optikai pulzusmérő
  • Az alvásminőség ellenőrzése
  • 11 előre beállított sportmód
  • Gyorsulásmérő, giroszkóp, fényérzékelő, iránytű, barométer
  • Hosszú, akár 9 napos akkumulátor élettartam
  • Mobilértesítések fogadása
  • Kényelmes szilikonszíj
  • Xiaomi Wear mobilalkalmazás (Android, iOS)

Xiaomi Mi Watch Lite 1,4"-es érintőképernyős TFT kijelzővel

Az óra minden mért értéket jól olvashatóan jelenít meg a 323 PPI felbontású, 1,4"-es TFT érintőkijelzőn. Az automatikus fényerőszabályozásnak hála a Xiaomi Mi Watch Lite okosóra számlapján megjelenő információk mindig jól láthatóak. Az egyes funkciók gyors hozzáférését az oldalsó gombok és az intuitív érintésvezérlés biztosítják.

Xiaomi Mi Watch Lite okosóra széleskörű testreszabási lehetőségekkel

A Mi Watch Lite nem csupán egy okosóra, hiszen a megannyi testreszabási lehetőségnek hála saját különleges személyiséggel bír. 3 különböző színű tokkal, 5 színű szilikon szíjjal és több mint 120 tematikus megjelenésű számlappal egészíti ki tökéletesen az egyedi stílusodat. Összesen több mint 1000 különböző kombinációt hozhatsz létre.

Xiaomi Mi Watch Lite 11 sportmóddal

Legyen szó akár beltéri vagy szabadtéri tevékenységről, a Mi Watch Lite fitnesz okosóra valós időben követi a mozgásodat és a specifikus célok beállításával segít még jobb eredményeket elérni az edzésben. 11 előre beállított sportmóddal biztosítja az olyan népszerű fizikai aktivitások pontos mérését, mint például a futás, úszás, kerékpározás, túrázás, futás a futópadon, stb. A Xiaomi Mi Watch Lite több intelligens érzékelővel és beépített GPS/GLONASS modullal rendelkezik, ezek felelnek a pozíciód, a pályaíved, a sebességed, a megtett távolság és az elégetettkalóriaértékeinek méréséért.

Xiaomi Mi Watch Lite Ivory okosóra

Optikai pulzusmérő

A modern PPG érzékelő biztosítja a napi 24 órás pulzusmérést. Azonnal értesít, hogyha túllépted a normál pulzusérték határát. A Xiaomi Mi Watch Lite rögzíti az elmúlt 30 napban mért pulzusértéket, ezáltal segít nyomon követni a hosszútávú változásokat.

Xiaomi Mi Watch Lite Ivory okosóra

Alvásminőség ellenőrzése

A Xiaomi Mi Watch Lite képes az alvás minőségének elemzésére, amelynek során átfogó adatokat rögzít az alvás egyes szakaszairól és azok hosszáról. Ezt követően a mobilalkalmazásban tekintheted meg a rögzített adatokat és további ajánlásokat kaphatsz, hogyan javíthatsz az alvási rutinodon.

Xiaomi Mi Watch Lite Ivory okosóra

Légzőgyakorlatok

Hogyha stresszes helyzetben vagy, használhatod a Xiaomi Mi Watch Lite okosóra irányított légzőgyakorlatait, 1-5 perc között megadott ritmus alapján. Ennek hála gyorsan és hatékonyan enyhítheted a stressz szintedet bárhol és bármikor.


Praktikus funkciók a csuklón

A mobilértesítések támogatásának köszönhetően megjelenítheted a bejövő hívások, SMS üzenetek, e-mailek és más népszerű alkalmazásoktól származó értesítéseket is a Xiaomi Mi Watch Lite okosóra kijelzőjén. Párosítsd a Bluetooth segítségével az okostelefonoddal, így távolról is irányíthatod a zenelejátszást vagy a kamera exponáló gombját. Olyan praktikus funkciók is a rendelkezésedre állnak, mint az időjárás-előrejelzés, stopper, ébresztőóra, a telefon megkeresése, a mozgásra ösztönző figyelmeztetések vagy az elemlámpa.

Xiaomi Mi Watch Lite hosszú, akár 9 napos akkumulátor-élettartammal

A Xiaomi Mi Watch Lite fitnesz okosóra egyetlen töltéssel akár 9 napig üzemképes normál felhasználás mellett. Aktív GPS esetén az üzemideje 10 órára csökken. Könnyedén és gyorsan feltöltheted az akkumulátort a praktikus töltővel, amely kevesebb mint 2 óra alatt 100%-os töltöttséget biztosít.

Xiaomi Wear mobilalkalmazás

A továbbfejlesztett Xiaomi Wear mobilalkalmazással részletesen megtekintheted az olyan mindennapos egészségről szóló statisztikákat, mint például a pulzusérték, fittség, alvásminőség. Emellett megtekintheted az általad megtett utat, a mért értékek előzményeit vagy beállíthatod a mobilértesítések fogadását is. Különféle célokat és terveket állíthatsz be és követheted azok alakulását is.


Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0

Kijelző

Számlap alakja Szögletes
Kijelző mérete 1,4 "
Üveg Kémiailag edzett

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 35,56 mm
Tok anyaga Műanyag
Tok színe Bézs
Vízállóság 50 m (5 ATM)
Vezérlés módja Kombinált
Tömeg 35 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, GPS
Szenzorok és hardver Barométer, Rezgés, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Séta, Úszás
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Sebesség, Tempó
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés , Légző gyakorlatok
Smart funkciók Mobil keresése, Zenelejátszó az órában, Időjárás előrejelzés, Ébresztőóra, Dátum, Stopper
Hely és útvonal követése GPS használat

Értesítések és hívások

Értesítés a telefonról Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail

Software

Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Francia
Felület nyelve Cseh, Angol, Francia

Szíj

Szíj színe Bézs
Szíj anyaga Szilikon
Cserélhető pánt IGEN
Csukló min. kerülete 14 cm
Csukló max. kerülete 21 cm

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 216 óra (9 nap)

A csomag része

Csomag része Töltőkábel

Márka/modell

Márka Xiaomi
Modellsorozat Mi Watch Lite
Kód:  XI300i20c
Termékszám:  28820
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15