Oldal frissítése

Xiaomi Mi Smart Electric Toothbrush T500

4,5 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Mi Smart Electric Toothbrush T500

Xiaomi Mi Smart Electric Toothbrush T500 okos fogkefe

A Xiaomi Mi Smart Electric Toothbrush T500 fogkefe intelligens és hatékony módszert kínál a fogak tisztítására az egész család számára. A fogmosás során a fogkefe kommunikál veled, értesít, ha a fogak megtisztultak, és figyelmeztet, ha túl erősen nyomod a fogkefét, illetve arra is, hogy a fogak mely részeit nem tisztítottad meg kellő alapossággal.

31 000

Rezgések száma percenként

3

Üzemmódok száma

18 nap

Üzemidő töltésenként

Xiaomi Mi Smart Electric Toothbrush T500

 Elektromos fogkefe hosszú üzemidővel

A Xiaomi elektromos fogkefék American DuPont lágy sörteikről ismertek, amelyek a tisztítást kellemessé, mégis rendkívül hatékonnyá teszik. Az egyes fejeket bármikor egyszerűen megvásárolhatod. A Xiaomi Mi Smart elektromos fogkefe figyelemre méltó előnye a 18 napos üzemidő.

Xiaomi Mi Smart Electric Toothbrush T500

Három tisztítási mód

A Xiaomi Mi Smart Electric Toothbrush T500 elektromos fogkefe háromféle móddal rendelkezik. A Standard mindennapi tisztításra alkalmas, a Soft az érzékeny fogakhoz ideális, az utolsó módot pedig egyéni igényeid szerint állíthatod be.

Xiaomi Mi Smart Electric Toothbrush T500

Kísérő mobilalkalmazás

A Xiaomi Mi Smart Electric Toothbrush T500 fogkefe az okostelefon alkalmazásához történő csatlakozásnak köszönhetően előnyöket nyújt számodra. Figyelemmel kísérheted a fogak tisztításának szabályszerűségét, vagymegváltoztathatod a funkcionális üzemmódokat.


Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Szónikus
Rendeltetés Felnőtteknek
Mozgások száma/perc 31 000 mozgások/perc
Üzemmódok száma 3
Mobilalkalmazás Igen

Funkciók

Funkciók Bluetooth, Időzítő, Nyomásérzékelő

Sorozat szerint

Sorozat Xiaomi Mi
Kód:  XIAMIa3
Termékszám:  473756
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10