Oldal frissítése

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultimate Autoempty Station

59 000 Ft
ÁFA nélkül 46 460 Ft

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultimate Autoempty Station

Az Mi Robot VacuumMop 2 Ultimate Autoempty Station automata szennyeződés ürítő állomásával a Xiaomi ismét egy újabb szintre emeli robotporszívó termékeit. A 2 az 1-ben automatikus töltő- és ürítőállomás kompatibilis a Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra porszívóval, s emellett portartálya 4 literes, amely tízszer nagyobb, mint a robotporszívó tartálya. Az állomás 16 500 Pa légnyomás előállítására képes kétcsatornás porgyűjtővel rendelkezik, amely a szívó- és fúvófunkciókat kombinálva mindössze 10 másodperc alatt üríti ki a porszívó tartályát. Az Mi Robot VacuumMop 2 Ultimate Autoempty Station állomás tartozéka egy speciális portartály is, amely a porszívó eredeti tartályát helyettesíti.

Az Mi Robot VacuumMop 2 Ultimate Autoempty Station legfontosabb jellemzői

  • A 2 az 1-ben állomás töltéshez és portalanításhoz egyaránt használható
  • Az Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra porszívó töltéséhez és ürítéséhez kialakítva
  • 10 másodperc alatt üríti ki a robotporszívó tartályát
  • Az állomás tartályának térfogata 4 l
  • Minimalista formatervezés
  • Az Mi Robot VacuumMop 2 Ultimate Autoempty Station egy gombnyomással egyszerűen beüzemelhető
  • A kiszerelés tartozéka robotporszívó póttartály, amely természetesen az állomással is kompatibilis

Egyszerűség mindenek felett

Az Mi Robot VacuumMop 2 automatikus porszívó állomás minimalista ám mégis elegáns formatervezésű, így jól beilleszkedik otthona vizuális világába. A csővezeték, amelyen keresztül a porszívó tartalma az állomás tartályába ürül, egyenes kialakítású, így a por abban nem rakódik le, és a kiürítés a lehető leggyorsabban végbemegy. Az Mi Robot VacuumMop 2 Ultimate Autoempty Station ürítő-töltő állomás beüzemelése csupán egyetlen gomb segítségével, egyszerűen elvégezhető.

Kód:  XIAPV773
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CIKK/00850
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05