Oldal frissítése
Október 23-a, péntek nemzeti ünnep. Ezen a napon budapesti bemutatótermünk zárva tart, az interneten azonban továbbra is kényelmesen vásárolhatsz.

Xiaomi Mi Home Security Camera 360° 1080P

-31%
19 490 Ft
13 390 Ft
10 540 Ft áfa nélkül

Xiaomi Mi Home Security Camera 360° 1080P

A háztartás monitorozása teljes felbontásban

A Xiaomi Mi Home Security okos biztonsági kamera forgó mechanizmusával a korábbi generációhoz képest mégjobb képminőséget és kiváló látószöget kínál, ami teljes 360°-os látószöget ad, aminek köszönhetően tökéletes áttekintést kap a monitorozott területről. Magától értetődik a kamera-mobil applikációs kapcsolat, amely lehetővé teszi a rögzített felvételek távoli elérését és a kamera kényelmes távirányítását.


A Xiaomi Mi Home Security 360°-os biztonsági kamera legfontosabb jellemzői

  • Részletes felvételek 1080p Full HD felbontásban
  • Infravörös éjszakai látás 9 m távolságig
  • AI továbbfejlesztett mozgásérzékelés
  • Beépített mikrofon és hangszóró a kétirányú kommunikációhoz
  • H.265 videó kódolás
  • Vezeték nélküli WiFi interfész a táveléréshez
  • Mi Home mobil alkalmazás (iOS, Android)
  • Tápellátás USB kábelen keresztül
  • MicroSD kártya slot (max. 64GB)
  • Lehetőség van a kamerát a mennyezetre telepíteni

360°-os panorámás kilátás

A csendes forgó motor kétirányú mozgást tesz lehetővé, ami 360°-os látószöget eredményez vízszintes irányban és 96°-ost függőleges irányban. Tehát a kamera gondoskodik az egész terület lefedéséről így mindig tökéletes áttekintést fog kapni arról, hogy mi történik az otthonában, és ha szükséges, gyorsan beavatkozhat.


Jobb éjszakai látás

A Xiaomi Mi Home Security kamera új Shimmer színes technológiával van felszerelve, amely színes képeket készít még gyenge megvilágításban is, infravörös sugarak használata nélkül. Az F2.1-es fényerősségű feljavított képernyő több fényt bocsát ki, így világosabbá és részletesebbé teszi a képet. Éjszakai felvétel esetén a kamera aktiválja az objektív körüli infravörös érzékelőket, hogy megbízhatóan észlelje a mozgást akár 9 méteres távolságban.


Intelligens mobil alkalmazások

Távoli eléréssel szinte bárhol nyomon követheti intelligens mobil eszközén, hogy mi történik az otthonában. A Mi Home mobil alkalmazás lehetővé teszi, hogy a felvett videókat 2x / 4x / 16x sebességgel játsszák le, kezeljék a felvételeket, távolról vezérelhessék a kamerát, vagy folytassanak kétirányú kommunikációt az otthon levő családtagokkal.

A H.265 videókódolási technológia

A modern H.265 videókódolási technológia zökkenőmentesebb és részletesebb videofelvételeket biztosít, miközben a vezeték nélküli hálózati forgalom folyamán sávszélességet takarít meg. Ugyanazzal a pixelszámmal a H.265 kompresszióval tömörített videó mentéséhez 50%-kal kevesebb kapacitás szükséges, mint a korábbi H.264 tömörítésnél. A naplók a MicroSD memóriakártyán tárolhatók, vagy adattitkosítással egy biztonságos cloud tároló is használható.


Kétirányú kommunikáció

A beépített mikrofonnal és hangszóróval távolról is kommunikálhat családtagjaival vagy háziállatával a kamera segítségével. A kommunikáció a Mi Home mobil alkalmazáson keresztül történik, amely biztosítja a hang továbbítását közvetlenül a kamera hangszórójára, és azonnal figyelemmel kísérheti a válaszokat a telefonja kijelzőjén.Fejlett mozgásérzékelés

A Xiaomi Mi Home Security vezeték nélküli kamera intelligens mozgásérzékelővel van felszerelve. Gyanús tevékenység esetén azonnal értesítést kap egy mobil alkalmazáson keresztül, és a kamera elkezdi a tíz másodperces képek rögzítését, amelyet a behelyezett memóriakártyára tárol is. Tehát láthatja, hogy hívatlan vendégekről, vagy csak egy nyughatatlan kisállatról van-e szó.4,5
364 felhasználó értékelte
10 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi

Kapcsolódás

Támogatott OS Android , iOS
Tápellátás Hálózat
Alkalmazás nyelve Angol , Német

Tulajdonságok

Használat Beltéri
Forgás Igen
Éjjellátás Igen
Kivitel Forgó
Funkció Mozgásérzékelő, PIR szenzor, Beépített mikrofon, Beépített hangszóró, Cloud platform

Videó

Maximális felbontás 1920 × 1080 px
Maximális éjszakai hatótáv 9 m
Betekintési szög 360 °
Videó kompresszió H.265

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfészek MicroSD/SDHC slot, WiFi
Memóriakártya nyílása MicroSD
SD kártya max. méret 64 GB

Méret

Szélesség 78 mm
Magasság 115 mm
Mélység 78 mm

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Kód:  XI500m1
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  473432
Linkek: Gyártó honlapja:
WEB15