Oldal frissítése

Xiaomi Mi Note 10 Lite

4,6 14 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Xiaomi Mi Note 10 Lite

A(z) Xiaomi Mi Note 10 Lite készülék esetében azonnal nyilvánvaló, hogy egy úgynevezett okostelefon. Azért fejlesztették ki, hogy könnyen és gyorsan elérd a szociális hálókat. A négy kamera jóvoltából fenomenális fényképeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó alkalmazást futtathatsz rajta. A memória kapacitása 6 GB. Teljesítőképességét tekintve akár 3D-s játékok megjelenítésére is alkalmas. A(z) Xiaomi Mi Note 10 Lite mobilt komoly kapacitású 5260 mAh akksi tartja működésben. További pozitívuma, hogy Jack (3,5mm) és USB-C konnektorral is ellátták. A(z) Xiaomi mobilja MIUI kiegészítést is kapott.

A(z) Xiaomi Mi Note 10 Lite okostelefon lényegesebb jellemzői

  • SIM-kártya konfiguráció: Dual SIM
  • Qualcomm Snapdragon 730 CPU és 6 GB memória
  • A GPU típusa: Adreno 618
  • Az NFC lehetővé teszi a gyors adatcserét és mobil-fizetést
  • A hátsó kamera felbontása: 64 Mpx
  • A hátsó kamerák száma: 4
  • A gyorstöltés teljesítménye: 30 W
  • A mobil feloldása arcfelismerésen keresztül
  • A(z) Xiaomi mobiljának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM

A(z) Xiaomi Mi Note 10 Lite okostelefon kamerája és képernyője

képátlójú kijelző csepp alakú kivágással és aprólékos FullHD felbontással rendelkezik. Komoly előnye, hogy az úgynevezett AMOLED technológiára épül, amely nagyon éles színeket garantál minimális energiafelhasználás mellett. Fényképeket vagy videókat készítenél? A(z) Xiaomi Mi Note 10 Lite okostelefon fejlett négy lencsés kamerájával, melyből a széles látószögű felbontása 8Mpx (f/2,2), a makro felbontása 2Mpx (f/2,4), a mélységi felbontása 5Mpx (f/2,2 db ) a fő lencse felbontása pedig 64Mpx (f/1,8) fölöttébb elégedett leszel. A lézeres és fáziseltolásos fókuszálás kombinációja kiváló eredményeket produkál. Egy kis praktikus lámpa szükség esetén plusz fényt biztosít. A szelfik rajongói pedig imádni fogják a(z) 16 Mpx felbontású előlapi kamerát.

A(z) Xiaomi Mi Note 10 Lite nagyszerű funkciói

Ebbe a telefonba egyszerre két SIM kártya is behelyezhető. A(z) Xiaomi Mi Note 10 Lite telefon adatainak biztonságáról a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A praktikus arcfelismerő funkció lehetővé teszi a telefon instant feloldását bármilyen jelszó vagy minta nélkül. Az NFC lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt. A gyors internet kapcsolat és az alkalmazások működéséhez nélkülözhetetlen szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Kód:  XI211ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10