Oldal frissítése

Xiaomi Mi Induction Heating Rice

4,8 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Mi Induction Heating Rice

Intelligens indukciós rizsfőző

A fejlett elektromágneses indukciónak köszönhetően az elegáns Xiaomi Mi Induction Heating Rice rizsfőző egyenletes főzést biztosít, miközben megőrzi az ételben található összes fontos tápanyagot. A legjobb eredmény elérése érdekében a Xiaomi rizsfőző kiváló minőségű öntött vas edénnyel lett ellátva, amely egyedülállóhőstabilitással és mágneses áteresztőképességgel rendelkezik.


A Xiaomi Mi Induction Heating Rice rizsfőző legfontosabb jellemzői

  • Tökéletesen elkészített rizs kiváló ízzel és illattal
  • Nyomás alatti főzés és mágneses indukció
  • Lehetőség mobilalkalmazással történő párosításra
  • Lassú főzéshez is alkalmas
  • Egyenletes főzés
  • A Xiaomi rizsfőző tökéletesen alkalmazkodik a különféle rizstípusokhoz 
  • Tapadásmentes, szürke öntött vasból készült belső edény
  • Páratlan hőstabilitás és áteresztőképesség
  • Egyszerű tisztítás és hordozás

Elektromágneses indukció

Többé nem kell aggódnod az odaégett vagy főtlen rizs miatt! Az egyenetlenül felmelegedő főzőlapokat használó, hagyományos rizsfőzőkhöz képest a Xiaomi Mi Induction Heating innovatív mikronyomásos főzőtechnológiával és mágneses indukcióval büszkélkedhet, amely precíz hőszabályzást és egyenletes főzést biztosít minden egyesrizsszem számára.


Szürke öntött vas edény

A Mi Induction Heating rizsfőző szürke öntött vasból készült belső edénye kiváló indukciós jellemzőkkel és hosszú hőtartással büszkélkedhet. Ez gondoskodik arról, hogy a rizs egyenletesebben főjön, kiváló ízzel és illattal. A speciális tapadásmentes PFA réteg a japán Daikin-tól rendkívül egyszerű tisztítás, továbbá kiválóellenállást és abszolút tapadásmentességet biztosít.


Okos mobilalkalmazás

A kényelmes, távolról vezérelt főzés érdekében csatlakoztasd a Xiaomi rizsfőzőt a mobilalkalmazáshoz, amely előre elkészíti az ételt vacsorára.


Multifunkciós használat

A nyomás alatti főzésnek köszönhetően nem kell kizárólag a rizsfőzésre korlátozódnod. A Xiaomi Mi Induction Heating sokkal többre is képes! A mobilalkalmazásban számos kiváló receptet és elkészítési módot fogsz találni, amellyel ízletes húsokat, zöldségeket, tápanyagban dús kásákat, stb. készíthetsz, hogy kiegyensúlyozottétrendet követhess.

Rizskészítés a saját ízlésednek megfelelően

Az ízlésednek megfelelő elkészítési módot főzés közben is kiválaszthatod a mobilalkalmazásban, az edény pedig automatikusan ehhez igazítja a főzési hőmérsékletet. Ez nem nem az elkészült rizs textúrájára, de annak tapadására és keménységére is hatással lesz. Az okos rizsfőző fejlesztése során a Xiaomi nagy mennyiségű adatotgyűjtött össze, hogy a rizsfőzés több, mint 2 000 módját kínálja. Az edény a megadott feltételek szerint pontosan tudni fogja, hogy mikor kell elkezdenie a víz melegítését, mikor kell csökkentenie a hőmérsékletet, és mekkora nyomásra lesz szükség.



Kód:  XIAII101
Termékszám:  472927
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10