Oldal frissítése

Xiaomi Mi Electric Shaver

4,9 14 értékelés
13 390 Ft

Xiaomi Mi Electric Shaver

A Xiaomi Mi Electric Shaver elektromos borotva három vágófejjel és 360°-os lebegő körkéssel teszi lehetővé a száj feletti részek, az áll, az arc és a nyak kényelmes leborotválását. Ezeken a helyeken a szőrszálak hajlamosak különféle irányban nőni, amellyel a hagyományos készülékek nem tudnak megbirkózni, ám ez az új tervezésű borotva az arc formájához aktívan illeszkedve, hatékonyan vágja le azokat anélkül, hogy bárhol is elvétené a szőrszálakat. A borotva száraz és nedves (habozott) arcon is alkalmazható. Az IPX7 vízálló kialakításnak megfelelő vízzel is nyugodtan átmosható.


A Xiaomi Mi elektromos borotva legfontosabb jellemzői

  • Elektromos borotva száraz és nedves borotválkozáshoz
  • Egy töltés akár 60 perc használatot tesz lehetővé
  • Mosható folyó víz alatt
  • A Xiaomi Mi elektromos borotva két borotválkozási móddal rendelkezik
  • 3 borotvafej / 360 ° lebegő körkés rendszer a pontos és gyors borotválkozáshoz
  • Borotva kettős pengével

Kiegyensúlyozott borotválkozási rendszer

A Xiaomi duplagyűrűs borotva szitával és kettős körkéssel lett ellátva – a belső összesen 45-öt, míg a külső 90-et tartalmaz. A 1: 2 arány optimális eloszlást biztosít és hatékonyan egyensúlyba hozza a pengék és a két gyűrű borotválkozási hatékonyságát. A 0.8 mm vékony segédkés először felemeli a szőrszálat, majd a fő késsel gyorsan levágja, alapos és gyors borotválást eredményezve. A kések természetesen kiváló minőségű acélból készültek. A borotva szita alapanyagát a japán JFE cég szolgáltatja, míg a segédkés anyaga a svéd Sandvik-tól származik. A vágófejek speciális ECM elektrokémiai megmunkálás útján jönnek létre, amely nem csak csiszolt megjelenést ad, hanem jelentősen javítja a kopásállóságot is. Biztos lehetsz benne, hogy a MI Electric Shaver elektromos borotva hosszú éveken keresztül károsodás nélkül fog szolgálni.

Xiaomi Mi elektromos borotva kétféleképpen is használható

A MABUCHI 260-as motor nagy nyomatékú és fordulatszámú, erős és stabil teljesítményt nyújt. A használat során két sebességfokozat közül választhatsz – normál és gyors. A szabványos fogaskerekes felépítéssel alkalmas nagy szakállsűrűségű felhasználóknak. A gyors fokozat lehetővé teszi, hogy a borotva kb. 3,9 m/s vágási teljesítménnyel üzemeljen, így ideális vastag szakállal rendelkezőknek mély borotválkozásra is. A Xiaomi Mi Electric Shaver borotva felülete speciális PPG ujjlenyomat-taszító bevonattal lett ellátva, amely megelőzi az ujjlenyomat-lerakódások kialakulását. A praktikus utazózár megakadályozza, hogy utazás közben a gyerekek véletlenül bekapcsolják a készüléket. A borotva tisztításának szükségességéről a visszajelző által kaphatsz figyelmeztetést.
Tömeg:
176 g
Méretek:
15 × 5 × 5 cm
A csomag tartalma:
1 × elektromos borotva
1 x töltőalap
1 × tisztító kefe


Paraméterek

Borotvarendszer

Borotva mechanizmus Körkéses

Tápellátás

Tápellátás Akkumulátor
Működési idő 60 perc
Töltési idő 2 óra

Funkciók és tulajdonságok

Funkciók és tulajdonságok Vízálló, Elöblíthető, LED töltésjelző

Ajánlott

Ajánlott Nedves borotváláshoz

Szín

Szín Fekete
Kód:  XIAse1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  473434
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10