Oldal frissítése

Xiaomi Mi Drone (Full HD)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Mi Drone (Full HD)

A neves kínai mobiltelefon és tartozék gyártó cég elmerül a drónok világában. A Xiaomi bemutatja a Xiaomi Mi Drónt, mely haladó beállításokat biztosít az átlagos felhasználók számára is. Hosszú, akár 27 perces repülési menetidőre képes megfizethető áron.

Legfontosabb jellemzői

  • Háromtengelyes, kamera finom Full HD felbontással
  • magnézium váz
  • GPS-nek köszönhető remek funkciók
  • Repülési magasság akár 120 méter
  • Repülési idő 27 perc
  • Az adóvevő telefontartóval is rendelkezik
  • Hatótávolsága: 2km

Tökéletes kialakítás a maximális felhasználói élményért

A magnézium vázzal rendelkező drónt a négy rotor akár 120 méter magasságba is emelheti, ahol elérheti az akár 65 km/órás sebességet. A repülési időt az 5200 mAh kapacitású akkumulátor határozza meg. Így közel 27 percnyi szórakozást élhet át. Alacsony töltöttségi szint esetén figyelmeztetést kap, így még időben, biztonságosan visszatérhet.

Nagy felbontású kamera

A drón alsó része eltávolítható, gömb alakú kamerával van ellátva, mely a stabilizációs tengelyen helyezkedik el. A Xiaomi két fajta kamerát kínál. Erre a típusra jobb minőségű, 12,4Mpx-es, kamerát szereltek, mely lehetővé teszi a 30 FPS melletti 4k felbontásban, vagy a 100 FPS melletti Full HD felbontásban történő felvételt. Bizonyára Önt is megörvendezteti a széles, 94°-os látószög, és a kiváló minőségű, RAW formátumban történő fényképtárolás.

Intelligens funkciók

A drón döbbenetes funkcióit a beépített GPS (GLONASS) modul teszi lehetővé. Lehetősége van beállítani a konkrét helyszínt, ahol a drón a felvétel készítését végzi, ha esetleg meggondolja magát, módosíthatja az útvonalat. A következő üzemmód lehetővé teszi azt, hogy a drón körkörösen repüljön, és abban az esetben is visszatérjen, ha túllépte a vezérlő hatótávolságát.

Praktikus vezérlő

Az egyik meghatározó eleme a vezérlő, mellyel könnyen elsajátíthatja drónja irányítását. A kettős antenna lehetővé teszi azt, hogy akár 2km-es távolságból is hatékonyan kommunikáljon. A két kar biztosítja a drón stabil mozgását. Előnye a telefonállvány, mely biztosítja, hogy csatlakozás után kényelmesen, HD minőségben kövesse nyomon az eseményeket. További előnye, hogy a telefonállvány különböző méretű telefonokhoz is megfelelő.

 

Paraméterek

Repülés

Vezérlés Távirányítóval
Repülési funkciók GPS

Kamera

Kamera funkciói Képstabilizátor

Akkumulátor

A drón működtetéséhez szükséges elemek száma 1 db

Csomag tartalma

Csomag tartalma Drón, Akkumulátor a drónhoz, Akkumulátor a vezérlőhöz
Kód:  CVI581
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05