Oldal frissítése

Xiaomi Mi Band 2

-57%
Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
19 590 Ft
8 490 Ft
6 690 Ft áfa nélkül

A kínai Xiaomi cég a Mi Band 2 intelligens karkötő második generációját kínálja most neked. Az első generációhoz képest nem különbözik jelentősen, de új funkciókkal gazdagodott. A legnagyobb fejlődés valószínűleg az OLED kijelző megjelenése, ami valószínűleg hiányzott az előző karkötő felhasználóinak. Ezen felül a Mi Band 2 új, pontosabb lépésszámlálóval büszkélkedhet. A változás érintette a szíj anyagát és felépítését is, ami most sokkal kellemesebb, és biztosabban tartja a készüléket a szíjban.

Főbb jellemzők

  • Nagyon pontos lépésszámláló új algoritmussal
  • Minőségi és pontos alvásmegfigyelés
  • OLED kijelző kitűnő olvashatósággal még a napsütésben is
  • Nagy kapacitás - egyetlen töltéssel akár 30 napig
  • Precíziós pulzusmérő
  • Vízálló, IP67 minősítéssel
  • Értesítés a bejövő hívásokról vagy SMS-ekről
  • Bluetooth

Egy másik változás, amit nagyra értékelnek azok, akik ülő munkát végeznek, hogy a karkötő észleli, hogy túl hosszú ideig ülsz, és elkezd vibrálni, jelezve, hogy ideje menni egy kört. Az egyéb funkciók majdnem ugyanazok, mint az első generációnál: értesítések a bejövő hívásokról vagy SMS-ekről, az alvásfigyelés, a telefon feloldása vagy az intelligens ébresztés az alvás megfelelő fázisában.

Tartsd az alvásod irányításod alatt

Az alvásfigyelő segítségével láthatod, milyen az alvásminőséged, vagy mennyi ideig alszol az alvás különböző fázisaiban. A pontos alvásmonitor minden reggel pontos és részletes statisztikákat kínál. Az erős vibrációs motornak köszönhetően a Mi Band 2 karkötő ébresztőóraként is használható. Tartozik hozzá egy pulzusérzékelő is, amelyet közvetlenül a karkötőről egy gomb megnyomásával indíthatsz el.

Kiváló kijelző és páratlan akkumulátor-élettartam

Az OLED kijelző minden fontos információt mutat - a megtett lépések számát, az elégetett kalóriákat, a pulzusszámot vagy az időt. Az OLED technológia rendkívül alacsony energiafogyasztású és minden helyzetben tökéletesen olvasható - még közvetlen napfény esetén is. Az integrált akkumulátor kapacitása 70 mAh, ami akár 30 napot is bír egyetlen töltéssel. A töltéshez egyszerűen húzd ki a készüléket a szíjból, és helyezd be a mellékelt USB bölcsőbe. Mobiltelefonról vagy powerbank-ről is tölthető.
A Mi Band 2 nagy előnye a vízállóság. Az IP67-nek köszönhetően zuhanyozhatsz vagy kezet moshatsz az óráddal. Természetesen könnyen csatlakoztatható a mobiltelefonhoz is, ahol a Mi Fit telepíthető. Mind az Android, mind az iOS eszközök támogatottak.

4,4
408 felhasználó értékelte
20 000+
vásárló már megvásárolta
80 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés
Vízálló Water resistant
Az óra funkciói Ébresztőóra
Szín Fekete
Watch Band Material Szilikon
Tömeg 90 g
Alkalmas a következő tevékenységekhez Fitnesz
Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Smart funkciók Alvásfigyelő, Mobilértesítő, Rezgés
Sport funkció Pulzusmérő, Stopper, Elégetett kalóriák kiszámítása
Kapcsolódás Bluetooth
Max. üzemidő készenléti állapotban 720 óra (30 nap)
Kijelző típusa P-OLED
Pulzusszám mérő TF közvetlen mérése
Kód:  XI2900f5e
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  472291