Oldal frissítése

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

A reklamáció és a termék visszaküldési szolgáltatás változatlanul működnek.

Kedves Vásárlóink! Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan választottak bennünket ❤️. Kérjük szíves türelmüket, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket a lehető leghamarabb kézbesítsük. Köszönjük! Az Alza.hu csapata 👍🏻.

Xiaomi Mi Air Purifier 3H

-11%
Különleges ajánlat
70 390 Ft
62 490 Ft
49 200 Ft áfa nélkül

Xiaomi Mi Air Purifier 3H

Élvezd a tisztább, egészségesebb levegőt otthonodban

A nagy teljesítményű Xiaomi Mi Air Purifier 3H légtisztító egyetlen óra alatt képes 380 m3 levegő megtisztítására egy maximum 126 m2-es helyiségben. Rendkívül hatékony, háromszintű szűrőrendszerrel büszkélkedhet, amely a por- és pollenrészecskék 99,9%-át kiszűri a levegőben. Emellett ez a modell egy olyan intelligens lézeres szennyezés-érzékelővel rendelkezik, amely automatikusan növeli a tisztítás teljesítményét, amikor a helyiség porszintje meghalad egy adott szintet. Az eredmény pedigtökéletesen tiszta és egészséges levegő, amelyet az allergiában szenvedők és az arra érzékeny emberek kifejezetten nagyra értékelnek majd.


A Xiaomi Mi Air Purifier 3H légtisztító főbb jellemzői

 • Óránként akár 126 m2-t is megtisztít
 • Háromszintű True HEPA szűrő
 • Eltávolítja a 0,3 mikronnál kisebb részecskék 99,97% -át
 • Maximális zajszint 64 dB
 • Nagy felbontású OLED érintőképernyő
 • Levegőminőség-érzékelő
 • Teljesítményszabályozás
 • Éjszakai mód
 • Távirányító
 • MiHome mobilalkalmazás (Android, iOS)
 • Kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa alkalmazásokkal

360°-os szűrőrendszer

A különleges, 360°-os szűrőrendszernek hála a készülék maradéktalanul távolít el minden káros részecskét még a szoba sarkaiból is. A Xiaomi Mi Air Purifier 3H légtisztító ideális választás a nagyobb helyiségek levegőjének megtisztításához is, hiszen bárhol elhelyezheted a szobában anélkül, hogy az megzavarná a szűrés hatékonyságát.


A hatékony szűrő begyűjti a káros részecskék akár 99,9%-át

A Mi Air Purifier 3H készülék egy nagy hatékonyságú True HEPA 360°-os szűrővel érkezik, amely kiszűri a levegőben található részecskék 99,9%-át, ez magában foglalja a baktériumokat, pollent, port, penészt és atkákat is. Egy aktív karbon szűrővel szünteti meg a kellemetlen szagokat és más, a szemnek láthatatlan káros hatóanyagokat, például a formaldehidet stb. A szűrő élettartama 6-12 hónapig terjed, az időszak leteltével ajánljuk a szűrő cseréjét.

OLED érintőkijelző

A légtisztító elején egy fényerejét automatikusan szabályozó OLED kijelző helyezkedik el, megjeleníti a Xiaomi Mi Air Purifier 3H légtisztító alapvető beállításait. A kijelző körül egy olyan fényjelző található, amely három színben valós időben tájékoztat a levegő minőségéről a helyiségben. A távirányító segítségével a készüléket akár távolról is vezérelheted, emellett rendelkezésedre áll a MiHome mobilalkalmazás, illetve a Google Assistant és Amazon Alexa hangsegédek is.

Teljesítményszabályozás és éjszakai üzemmód

Elérhető az automatikus üzemmód, az éjszakai mód és 3 különböző teljesítményszint is (Low / Medium / High). Az éjszakai mód esetén a Xiaomi Mi Air Purifier 3H zajszintje csupán 33 dB, így annak működése biztosan nem lesz zavaró számodra. Továbbá a készülék működése igazán gazdaságos, így a megnövekedett villanyszámla miatt sem szükséges aggódnod.

MiHome mobilalkalmazás

A Xiaomi Mi Air Purifier 3H készülékét csatlakoztathatod a MiHome mobilalkalmazáshoz, így kényelmesen szabályozhatod a légtisztító fejlett funkcióit is távolról az okostelefonod segítségével. Ezentúl lehetőséged van valós időben nyomon követni a légtisztító működését, csak úgy, mint a levegő aktuális minőségét a helyiségben. Megváltoztathatod a légtisztító működésének ütemtervét vagy beállíthatod az automatikus figyelmeztetőt is, amikor elérkezett a szűrő cseréjének itt az ideje.4,5
15 felhasználó értékelte
500+
vásárló már megvásárolta
80 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Tulajdonságok

Mobilalkalmazás Igen
Teljesítmény 38 W
Légtisztító teljesítmény 380 m3/óra
Ajánlott szobaméret 126 m2
Maximális zaj 64 dB(A)
Minimális zaj 33 dB(A)

Szűrők

Szűrők HEPA, Formaldehid, Antibakteriális

Funkciók

Funkciók Légminőség érzékelő, Teljesítményszabályozás, Távirányító, Kijelző, Éjszakai mód, Automatikus üzemmód

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  XIAMI117
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  473708
P-DC1-WEB10