Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Xiaomi Mi Air Purifier 3H

4,9 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Mi Air Purifier 3H

Élvezd a tisztább, egészségesebb levegőt otthonodban

A nagy teljesítményű Xiaomi Mi Air Purifier 3H légtisztító egyetlen óra alatt képes 380 m3 levegő megtisztítására egy maximum 126 m2-es helyiségben. Rendkívül hatékony, háromszintű szűrőrendszerrel büszkélkedhet, amely a por- és pollenrészecskék 99,9%-át kiszűri a levegőben. Emellett ez a modell egy olyan intelligens lézeres szennyezés-érzékelővel rendelkezik, amely automatikusan növeli a tisztítás teljesítményét, amikor a helyiség porszintje meghalad egy adott szintet. Az eredmény pedigtökéletesen tiszta és egészséges levegő, amelyet az allergiában szenvedők és az arra érzékeny emberek kifejezetten nagyra értékelnek majd.


A Xiaomi Mi Air Purifier 3H légtisztító főbb jellemzői

  • Óránként akár 126 m2-t is megtisztít
  • Háromszintű True HEPA szűrő
  • Eltávolítja a 0,3 mikronnál kisebb részecskék 99,97% -át
  • Maximális zajszint 64 dB
  • Nagy felbontású OLED érintőképernyő
  • Levegőminőség-érzékelő
  • Teljesítményszabályozás
  • Éjszakai mód
  • Távirányító
  • MiHome mobilalkalmazás (Android, iOS)
  • Kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa alkalmazásokkal

360°-os szűrőrendszer

A különleges, 360°-os szűrőrendszernek hála a készülék maradéktalanul távolít el minden káros részecskét még a szoba sarkaiból is. A Xiaomi Mi Air Purifier 3H légtisztító ideális választás a nagyobb helyiségek levegőjének megtisztításához is, hiszen bárhol elhelyezheted a szobában anélkül, hogy az megzavarná a szűrés hatékonyságát.


A hatékony szűrő begyűjti a káros részecskék akár 99,9%-át

A Mi Air Purifier 3H készülék egy nagy hatékonyságú True HEPA 360°-os szűrővel érkezik, amely kiszűri a levegőben található részecskék 99,9%-át, ez magában foglalja a baktériumokat, pollent, port, penészt és atkákat is. Egy aktív karbon szűrővel szünteti meg a kellemetlen szagokat és más, a szemnek láthatatlan káros hatóanyagokat, például a formaldehidet stb. A szűrő élettartama 6-12 hónapig terjed, az időszak leteltével ajánljuk a szűrő cseréjét.

OLED érintőkijelző

A légtisztító elején egy fényerejét automatikusan szabályozó OLED kijelző helyezkedik el, megjeleníti a Xiaomi Mi Air Purifier 3H légtisztító alapvető beállításait. A kijelző körül egy olyan fényjelző található, amely három színben valós időben tájékoztat a levegő minőségéről a helyiségben. A távirányító segítségével a készüléket akár távolról is vezérelheted, emellett rendelkezésedre áll a MiHome mobilalkalmazás, illetve a Google Assistant és Amazon Alexa hangsegédek is.

Teljesítményszabályozás és éjszakai üzemmód

Elérhető az automatikus üzemmód, az éjszakai mód és 3 különböző teljesítményszint is (Low / Medium / High). Az éjszakai mód esetén a Xiaomi Mi Air Purifier 3H zajszintje csupán 33 dB, így annak működése biztosan nem lesz zavaró számodra. Továbbá a készülék működése igazán gazdaságos, így a megnövekedett villanyszámla miatt sem szükséges aggódnod.

MiHome mobilalkalmazás

A Xiaomi Mi Air Purifier 3H készülékét csatlakoztathatod a MiHome mobilalkalmazáshoz, így kényelmesen szabályozhatod a légtisztító fejlett funkcióit is távolról az okostelefonod segítségével. Ezentúl lehetőséged van valós időben nyomon követni a légtisztító működését, csak úgy, mint a levegő aktuális minőségét a helyiségben. Megváltoztathatod a légtisztító működésének ütemtervét vagy beállíthatod az automatikus figyelmeztetőt is, amikor elérkezett a szűrő cseréjének itt az ideje.



Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 38 W
Légtisztító teljesítmény 380 m3/óra
Ajánlott szobaméret 126 m2
Maximális zajszint 64 dB(A)
Minimális zajszint 33 dB(A)
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Kijelző, Távirányító
Vezérlés típusa Mobilalkalmazással

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Formaldehid, Antibakteriális
Kód:  XIAMI117
Termékszám:  473708
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05