Oldal frissítése

Xiaomi Mi Air notebook 12,5 "

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Mi Air notebook 12,5 "

End spekuláció itt egy kínai gyártó Xiaomi az irányt a laptopok. Egy egyenes egy nagyon szimpatikus kategóriát egy 12,5 "-os kijelző. Xiaomi Mi Air notebook használja a kiváló minőségű alumínium váz, Full HD kijelző, kérjük, rendkívül hosszú akkumulátor-élettartam, és felajánl egy meglepően tisztességes csatlakozó berendezés.

legfontosabb jellemzői

  • A jó design rejtett az alumínium test
  • Elegendő hardver berendezések
  • Villámgyors SSD tároló 128 GB
  • Reverzibilis USB csatlakozókat a C +
  • Az akkumulátor élettartama akár 11,5 óra
  • Érdekes együttműködve más termékek a márka Xiaomi

Modern design notebook

Xiaomi Mi Air notebook kínál teljes HD felbontású, ami tökéletes nem csak a munka, hanem szórakozás. Szintén lesz örvendetes társ az úton, mert a súlya mindössze 1,07 kg, nem kellemetlen. Hála a használat a Intel Core M3 képes kezelni, habozás nélkül az egész munkanap. Ezt segítette kellően nagy kapacitású akkumulátor, akinek állóképesség megtámadja extra 11,5 óra. 

Fontos csatlakozók Nélkülözhetetlen

Hála az alumínium test a laptop mindössze 12,9 milliméter vékony, de még így is sikerült integrálni fontos csatlakozók mindennapi használatra. Emellett kétoldalas C típusú USB USB 3.0 nem hagyja, sőt videó kimenet HDMI. Minden véget ért a szokásos audio fejhallgató-csatlakozóval.

Intelligensebb termékek Xiaomi

Nagyon szépen jár tervezett együttműködés más márkájú termékeket Xiaomi. Például, a fitness karkötő Mi Band 2 könnyű, hogy jelentkezzen be a felhasználói profil Windows 10. Azt is elérhető lesz Mi Sync szoftver célja, hogy szinkronizálja az adatokat, mint a telefon vagy tabletta.

Kód:  XIN1001ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20