Oldal frissítése

Xiaomi Mi 10T Pro

4,7 56 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Mi 10T Pro

A telefon funkciói

165,1 mm

Xiaomi Mi 10T Pro

76,4 mm

Xiaomi Mi 10T Pro

9,3 mm

Telefon tömege: 216 g

képernyőátló

6,67"

képernyőátló

az operációs rendszer típusa

Android 10

az operációs rendszer típusa

akkumulátor-kapacitás

5 000 mAh

akkumulátor-kapacitás

Mikro-Sim

2 × Nano SIM

SIM-kártya típusa

Méretek

76,4 × 165,1 × 9,3 mm

telefon méretei (H × M × M)

belső memória

128 GB

belső memória

kamera típusa

108 + 13 + 5 Mpx

kamera

kapcsolat

5G

a leggyorsabb internet

SD kártya

Nincs

Memóriakártya-nyílás

Tömeg

218 g

a telefon tömege

A Xiaomi Mi 10T Pro telefonnal még kreatívabb lehetsz

Végre megérkezett a várva várt Xiaomi Mi 10T Pro telefon és számíthatsz a meglehetősen kedvező tulajdonságaira. Ezek közül néhány például a 144 Hz-es kijelző, az 5G hálózatokat támogató modern lapkakészlet, az akár 8K-s felbontású videofelvételt készítő 108 Mpx-es kamera vagy a lenyűgözően gyors töltés. Összességében ez egy olyan telefon, amely mindenkinek elnyeri a tetszését.

6,67"

Nagy, filmnézésre alkalmas képernyő.

108 Mpx

Prémium képminőség minden helyzetben.

5 000 mAh

Kiváló üzemidő egyetlen töltéssel.

Android 10

Operációs rendszer verziója.


144 Hz-es AdaptiveSync kijelző TrueColor-ral

A nagy, 6,67"-es kijelző a készülék teljes előlapját elfoglalja, amelyet csupán az előlapi kamera miniatűr helye zavar meg. Emellett a Xiaomi Mi 10T Pro mobiltelefon kijelzője AdaptiveSync technológiával készült 30 és 144 Hz között állítható frissítési frekvenciával. A képernyő a P3 színskála megjelenítésére is képes, ezt egészíti ki a HDR10 támogatás, amely valósághű színeket és részleteket biztosít. Az akár 650 nites, magas fényerő javítja a kijelző olvashatóságát bármilyen fényviszonyok között. Említésre méltó az Olvasás 3.0 mód, ahol a kijelző a papír textúráját imitálja és védi a felhasználó szemét.

Xiaomi Mi 10T Pro lenyűgöző 108 Mpx-es kamerával, optikai stabilizátorral

A Xiaomi Mi10T Pro fő kamerája egy csúcs-modern 108 Mpx-es érzékelőt alkalmaz optikai képstabilizálással, ezt egészíti ki a 13 Mpx-es széles látószögű lencse illetve az 5 Mpx-es makro lencse. A mesterséges intelligencia gondoskodik a fejlett szoftveres módosításokról. A nagyobb igényű felhasználók kiélvezhetik a teljesen új funkciókat is, mint például a kép paramétereinek beállítása, amely magában foglalja a hosszú exponáló módokat vagy a kettős videó funkciót. Nem mellesleg ez a telefon támogatja a videofelvétel készítését 8K felbontással.


Kiváló akkumulátor kapacitás

Végre, egy telefon, amely tovább bírja, mint a felhasználója. A Mi 10T Pro egy lenyűgöző 5000 mAh-s kapacitású akkumulátorral büszkélkedhet. Amikor elérkezett az ideje az újra töltésének, használd a mellékelt 33 W-os töltőt.

Xiaomi Mi 10T Pro

Erőteljes Snapdragon 865 chip

A Xiaomi MI 10T Pro telefon nem ijed meg a kihívásoktól, hiszen lényegében a legjobb elérhető chip-pel, a Snapdragon 865 lapkakészlettel rendelkezik. Ez teszi lehetővé, hogy a Xiaomi MI 10T Pro készülékén - a kamerába integrált mesterséges intelligenciának hála - valósághű grafikával és látványos élményekkel élvezhesd ki a játékokat.

Xiaomi Mi 10T Pro

Xiaomi Mi 10T Pro oldalsó gomb ujjlenyomat-érzékelővel

Az oldalsó gombba épített ujjlenyomat-olvasóval oldhatod fel a Xiaomi MI 10T Pro mobiltelefont. Azonban használhatod az előlapi kamerát is az arcfelismeréshez.

5G

5G hálózatok támogatása

A Snapdragon 865 Plus lapkakészlet 5G modemmel egészül ki, éppen ezért támogatja az 5G hálózatokat mindkét Nano SIM kártya esetében.


Kód:  XI220ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15