Oldal frissítése

Xiaomi Bluetooth játék kontroller fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Bluetooth játék kontroller fekete

Szereti eltölteni az idejét az okostelefonján vagy táblagépén található játékok játszásával, és elfáradt a kényelmetlen érintőképernyő használatától? A Xiaomi cég egy új driverrel jön, amely a játékélményét egy teljesen új dimenzióba viszi. A Xiaomi játékvezérlő sajátossága a Bluetooth, a vibráció, a háromtengelyes G-szenzor, és teljes mértékben kompatibilis az összes Android eszközzel. Az ergonomikus kialakítása és a szilárd konstrukciója a felületének megakadályozza a karcolásokat vagy akár ujjlenyomatokat is.

Főbb jellemzői a Xiaomi Bluetooth Kontrollernek

  • Vezeték nélküli kontroller
  • Ergonomikus kialakítás és kényelmes elrendezés
  • A kontroller ellenálló felülettel rendelkezik
  • Kompatibilis az Android eszközökkel
  • Bluetooth 3.0
  • Premium háromtengelyes G-szenzor
  • × 2 vibrációs motor a reális rezgésért

A mobil játékok irányítása könnyebbé válhat

A maximális kényelem érdekében a gombok elrendezését úgy tervezték, hogy tökéletes összhangban legyen az emberi markolattal. Az anyagokat a legjobb szállítók közül választották ki, és mindegyik gomb nyomáspróbában vett részt. A kontroller vibrációs motorokkal is fel van szerelve, hogy tapasztalja a valóban reális rázkódásokat és ütéseket. Ebben a kontrollerben egy prémium G-szenzor található, amelyet a Bosch gyártott, és a nagy kalibrálás pontosságával megígéri, hogy optimális lesz a játékélménye. A kontroller tápellátását a 2 x AA elemek adják, amelyek garantálják a hosszú élettartamot az automatikusan készenléti módba helyezésnek köszönhetően, amely 5 perc után inaktivitás hatására lép életbe.

Szín:
Fekete

Tömeg:
220 g

Méretek:
156 × 104 × 65 mm

 

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezeték nélküli
Interfész Bluetooth

Méretek

Szélesség 156 mm
Magasság 104 mm
Mélység 56 mm

Tömeg

Súly 220 g

Felszerelés és funkció

Felszerelés Vibráció, Analóg stick
Kód:  XIAOG001
Termékszám:  PX1001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10