Oldal frissítése

Xiaomi 14 Ultra Photography Kit

84 390 Ft

Xiaomi 14 Ultra Photography Kit

A Xiaomi 14 Ultra Photography Kit egyesíti a dizájnos bőrtokot és a professzionális fotózási platformot egyben. Kompatibilis a Xiaomi 14 Ultra mobiltelefonnal. A markolat kellemes tapintású és rendkívül ellenálló a baktériumokkal és szennyeződésekkel szemben. Kifinomult szövött szerkezettel rendelkezik. A biztos fogás mellett a fotózási lehetőségeket is bővíti. Összeszerelése nagyon egyszerű, csak csatlakoztasd a mobiltelefonhoz és rögzítsd a kapcsot. A készlethez tartozik egy narancssárga díszítőgyűrű is, amely könnyen cserélhető.

Xiaomi 14 Ultra fényképező készlet

A Xiaomi 14 Ultra Photography Kit Grip főbb jellemzői

  • A fotómarkolat kompatibilis a Xiaomi 14 Ultra mobiltelefonnal
  • Egy dizájnos bőrtok és professzionális fotózási platform egyben
  • Kellemes tapintású, és rendkívül ellenálló a baktériumokkal és a szennyeződésekkel szemben
  • A szilárd fogás mellett a fényképezési lehetőségeket is kiterjeszti
  • A Xiaomi Grip 14 Ultra Photography Kit automatikusan kapcsolódik az okostelefonnal a Type-C porton keresztül
  • Beépített 1500 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely feltölti a telefont és akár 23%-kal meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát
  • Tökéletesen javítja a stabilitást és lehetővé teszi az egykezes fényképezést különböző szögekből
  • A markolat 2 fokozatú zárkioldóval, zoomkarral, felvételi gombbal és állítható tárcsával rendelkezik
  • A készlet tartalmaz egy 67 mm-es szűrőhöz való adaptergyűrűt és egy díszítőgyűrűt is
  • A 67 mm-es szűrő felszerelése a fényképezőgépre gazdagabb hatásokkal fokozza a fényképezés eredményét

A Grip Xiaomi 14 Ultra Photography Kit a telefont is tölti

A Xiaomi Grip 14 Ultra Photography Kit automatikusan kapcsolódik az okostelefonnal a Type-C porton keresztül, így stabil kapcsolatot és minimális késleltetést biztosít. Ezenkívül kényelmesen töltheted a telefont anélkül, hogy le kellene venned a markolatot. 1500 mAh kapacitású beépített akkumulátorral van felszerelve, aminek köszönhetően tölti a telefont és akár 23%-kal meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.

Xiaomi 14 Ultra fényképező készlet

A Xiaomi 14 Ultra Photography Kit-tel professzionális módon fotózhatsz

A Xiaomi 14 Ultra Photography Kit markolatának köszönhetően professzionális szinten élvezheted a fotózást. Tökéletesen javítja a stabilitást és lehetővé teszi a különböző szögekből történő fényképezést egy kézzel . Mutatóujjaddal könnyedén elérheted az integrált gombokat, ami kényelmes egykezes fényképezést garantál. A markolat 2 fokozatú kioldót tartalmaz. Ha a telefon kamerája ki van kapcsolva, nyomd le és tartsd lenyomva az exponáló gombot a gyors aktiváláshoz. Bekapcsolt fényképezőgép mellett nyomd le félig az exponáló gombot az objektív fókuszálásához. Nyomd le teljesen a kép készítéséhez vagy a sorozatfelvétel elindításához.

Xiaomi 14 Ultra fényképező készlet
Xiaomi 14 Ultra fényképező készlet

A Grip Xiaomi 14 Ultra Photography Kit javítani fogja képeidet és felvételeidet

A Grip Xiaomi 14 Ultra Photography Kit egy zoom karral rendelkezik, amely a gyújtótávolságok gyors váltásához vagy a folyamatos zoom használatához használható, amikor a fényképezőgép be van kapcsolva. A felvétel gomb alapértelmezés szerint lehetővé teszi a felvétel indítását vagy leállítását, míg az állítható tárcsa gomb alapértelmezés szerint az EV értékeket állítja be. A készlet tartalmaz egy adaptergyűrűt egy 67 mm-es szűrőhöz és egy dekorgyűrűt, amely könnyen rögzíthető és eltávolítható. Ha 67 mm-es szűrőt csatlakoztatsz a fényképezőgéphez, gazdagabb effektusokkal javíthatod alkotásaidat. Élvezd a fényképezést a lehető legnagyobb mértékben a Grip Xiaomi 14 Ultra fényképezőkészlettel.

Kód:  XIAROr1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  55219
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20