Oldal frissítése

Xiaomi 14 12GB/512GB Jade Green + Photo Printer 1S

5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
359 990 Ft

Xiaomi 14 12GB/512GB Jade Green + Photo Printer 1S

Ezen Xiaomi 14 mobiltelefon része a smarttelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetséges vele böngészni az interneten, illetve képeket és videókat rögzíteni. 3 kamera segítségével, ezenkívül különféle praktikus alkalmazások vagy játékok használatára is ideális. Az okostelefon 6,36" -es kijelzővel van ellátva, amely mérete miatt a legnépszerűbb típusok közé tartozik. Kijelzőjének ideális nagysága lehetővé teszi a praktikus kezelést, miközben kényelmesen filmezhetsz, játszhatsz vagy böngészhetsz a neten és így tovább. Belül dual SIM kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A folyamatok zökkenőmentes működtetéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor gondoskodik. 12 GB RAM-mal látták el. A fájlok, fotók és videók tárolására 512GB belső memória van biztosítva. Ez a memória ideális a hosszú videók és kiváló minőségű fotók készítésére. A kellő energiát a tartós, 4610 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint USB-C. Ez a mobiltelefon vízállóságának köszönhetően garantálja a problémamentes mindennapi igénybevételt. IP68 mértékű védelmi fokozattal rendelkezik. Ez a nagyszerű Xiaomi mobiltelefon 2024 óta van a piacon.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Jade Green + Photo Printer 1S ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Jade Green + Photo Printer 1S ...

Xiaomi 14 12GB/512GB Jade Green + Photo Printer 1S okostelefon alapvető paraméterei

 • Eme Xiaomi okostelefon 6,36" méretű képernyővel van ellátva
 • A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
 • 12 GB RAM-mal funkcionál
 • A kellő energiát a tartós, 4610 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
 • Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint USB-C
 • Ez a mobiltelefon vízálló, ezáltal könnyedén veszi a mindennapi élet kihívásait az IP68 szabvány értelmében
 • A fő hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
 • A hátlapon 3 kamera helyezkedik el
 • A mobiltelefon AMOLED 6,36"méretű képernyővel van szerelve
 • A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli 120Hz képfrissítési frekvenciája
 • A kijelző olyan praktikus tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass, HDR10+ és adaptív frekvencia
 • A képernyő 3000 Nits fényerőre képes
 • Az alapvető műveleteket a fejlett Android 14 operációs rendszer és HyperOS felhasználói felület működteti
 • A fájlok, fotók és videók megőrzésére 512 GB belső tárhely van biztosítva
 • A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
 • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
 • A megfelelő energiát a tartós, 4610 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
 • Grafikus gyorsító: Adreno 750

Ennek a remek Xiaomi telefonnak a képernyőjét szívesen fogjuk nézni

Felejthetetlen lesz majd minden egyes pillanat, amit ezzel a lenyűgöző Xiaomi telefonnal töltünk el, mivel 6,36" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2670 × 1200 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül módosíthatjuk is a kijelző frekvenciáját az aktuális igények szerint. A telefont gyárilag a fejlett Gorilla Glass védi, amely megvédi a készüléket a karcolásoktól és egyéb mechanikus sérülésektől. A beépített HDR 10+ formátum az egyik legfejlettebb technológia, amely gyönyörűen jeleníti meg a jeleneteket. A kijelző olvashatóságának javítása érdekében növelnünk kell annak fényerejét. Ez a remek Xiaomi okostelefon 3000 Nits mértékű fényerőt is elérhet, amely közvetlen napfényben is tiszta és jól látható képet eredményez.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Jade Green + Photo Printer 1S ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Jade Green + Photo Printer 1S ...

Örökíts meg minden lényeges eseményt

A telefonnal való fotózás elengedhetetlen részét képezi a három hátoldali kamera. Ez a nagyszerű Xiaomi mobiltelefon el van látva 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 50Mpx-es teleobjektívvel, 50Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektívnek köszönhetően közeli képet készíthetünk a távoli dolgokról. Ez kimondottan jól jöhet például állatok, sportesemények vagy épületek fényképezése alkalmával. 3× optikai zoom-mal funkcionál. A makrókamera tökéletesen alkalmas közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás célja a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamerával széles látószögű felvételeket készíthetünk. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér rögzítése. Ezzel a modern Xiaomi mobiltelefonnal 7680 × 4320 (8K Ultra HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videókat. Nagyon hasznos funkció az elektronikus képstabilizálás. Az optikai képstabilizátor hozzájárul az éles képek készítéséhez. Amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

Nem hagy cserben a telefon akkumulátora

Ezen strapabíró Xiaomi mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4610 mAh, biztosítja a használatot az egy-két napon keresztül. Rendelkezik gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 90 W, és gyors vezeték nélküli töltéssel, melynek teljesítménye 50 W. Ez a tartós Xiaomi mobiltelefon elégséges teljesítményű akkumulátorral bír ahhoz, hogy áramforrásként szolgáljanak egyéb készülékek, például más okostelefonok, fülhallgatók vagy okosórák vezeték nélküli töltéséhez. Ezáltal töltőállomásként funkcionálhat más, vezeték nélküli töltést támogató eszköz számára. A fordított töltés maximális kapacitása 10 W. Feltöltésére USB-C csatlakozó áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Jade Green + Photo Printer 1S ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Jade Green + Photo Printer 1S ...

Ezen Xiaomi okostelefon megbízható teljesítményt biztosít

A modern Xiaomi mobiltelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 14, HyperOS felhasználói felülettel. Az Android nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról ismert. 12 GB RAM-mal gazdálkodik, amely könnyedén kezeli a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. A fájlok, illetve fotóink és videóink tárolására 512 GB belső tárhely biztosított, amely összehasonlítható még a számítógépekkel is, így még a 4K videók sem jelentenek problémát, emellett nagy mennyiségű adat tárolására leszünk képesek.

Ezen Xiaomi mobiltelefon több féle kommunikációs lehetőséget nyújt

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport és GSM. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja az eszközök közötti rövid távolságú érintés nélküli kapcsolatot, ami általában maximum 10 cm. Ezután nem kell elővenned a hitelkártyád, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. A Bluetooth technológiának köszönhetően könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia a műholdas jeleknek köszönhetően képes azonosítani az eszközök helyzetét a föld felszínén Ez a rendszer biztosítja a mobiltelefonoknak a pontos helymeghatározást, amely nélkül nem lennénk képesek navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni. Az infraport egy vezeték nélküli kommunikációs rendszer, amely infravörös sugarak használatával továbbít adatokat az egymáshoz közeli eszközök között. Manapság az infraport gyakran használatos a televízió vagy más kompatibilis készülékek távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Jade Green + Photo Printer 1S ...

Kommunikálj, és élvezd a korlátlan szórakozást

A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) mobilhálózat, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül tölt le nagy fájlokat, streamel filmeket vagy kezel videó hívásokat. A mobiltelefon képes hívásokat kezdeményezni az interneten, ami a kommunikáció olyan formája, amikor is az interneten keresztül történik a hívás a hagyományos telefonhálózat helyett. VoWiFi és VoLTE segítségével kommunikál.

Mindig örülünk a praktikus funkcióknak

Élvezd az életet teljes mértékben a népszerű Xiaomi mobiltelefonnal. A telefon feloldásához csak egy gyors pillantás kell, köszönhetően a biometrikus arcfelismerésnek. A készülék kijelzőjén azonban ujjlenyomat olvasó is található. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon rendelkezik OTG funkcióval, amely lehetővé teszi olyan hardverek csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A telefon közelségszenzorja érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, töltőkábel (USB-A → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

152,8 × 71,5 × 8,2 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

188 g

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,36"
Kijelző felbontása 2670 × 1200
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Dual SIM
SD-kártyahely Nem
Hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
Előlapi kamera felbontása 32 Mpx
Megjelenés éve 2024

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Arcfeloldás, MMS támogatás, OTG

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védettség Vízálló
Védelmi fokozat IP68
Gorilla Glass verziója Victus 2
Magasság 152,8 mm
Szélesség 71,5 mm
Mélység 8,2 mm
Súly 188 g
Szín Zöld

Kijelző

Kijelző mérete 6,36 " (16,15 cm)
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző tulajdonságai Gorilla Glass, HDR10+, Adaptív frekvencia
Kijelző képfrissítési gyakorisága 120 Hz
Kijelző pixelsűrűség 460 PPI
Kijelző fényereje 3 000 Nits
Előlapi kamerasziget formája Kör

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű , Teleobjektív, Makro
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 50 Mpx
Teleobjektíves kamera felbontása 50 Mpx
Teleobjektíves kamera rekesznyílása f/2
Széles látószögű kamera felbontása 50 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Előlapi kamera felbontása 32 Mpx
Maximális fényerő f/1,6
Képstabilizálás Optikai, Elektronikus
Optikai zoom
Maximum videó felbontás 7680 × 4320 (8K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 1080p (Full HD) 960fps, 720p (HD) 960fps
Kamera funkciói Optikai zoom, Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 90 W
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény 50 W
Fordított töltés max. teljesítménye 10 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 12 GB
Belső memória 512 GB
Processzor címke Qualcomm
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 3,3 GHz (3 300 MHz)
Processzor típusa Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
Grafikus gyorsító Adreno 750

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport
Támogatott hálózati típus 5G, LTE (4G), HSPA (3.5G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM
Bluetooth hatótávolság 5.4
Internetes hívás VoWiFi, VoLTE

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C), Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 14
Felhasználói felület HyperOS

Telefon márka/model

Telefonmárka Xiaomi
Telefon modell 14

AP+ ingyen

Speciális akció AP+ ingyen
Kód:  HXI285c2PP
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  CIKK/01419
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20