Oldal frissítése

Xiaomi 14 12GB/512GB Jade Green

4,9 266 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
357 990 Ft

Xiaomi 14 12GB/512GB Jade Green

Ez a modern Xiaomi 14 okostelefon szerves részét képezi az okostelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetőséget nyújt az interneten való böngészésre, illetve képek és videók rögzítésére. 3 hátlapi kamera segítségével, ezenkívül nagyszerű kikapcsolódást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. Az okostelefon 6,36" -es kijelzővel van ellátva, amely mérete miatt a legkedveltebb típusok közé tartozik. Ideális nagysággal rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű kezelést, miközben kényelmesen nézhetsz filmeket, játszhatsz vagy szörfözhetsz a neten és így tovább. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A folyamatok folyamatos működéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor gondoskodik. 12 GB RAM-mal rendelkezik. A fájlok, fotók és videók tárolására 512GB belső memória áll rendelkezésre. Ilyen memóriával nem kell aggódnunk a hosszú videók vagy a kiváló minőségű fényképek miatt. A megfelelő energiát az erős, 4610 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C. Ez a mobiltelefon vízállóságának köszönhetően garantálja a problémamentes mindennapi igénybevételt. IP68 szintű védelmi fokozattal látták el. Ez a fejlett Xiaomi okostelefon 2024 óta van forgalomban.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Jade Green ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Jade Green ...

Xiaomi 14 12GB/512GB Jade Green mobiltelefon alapvető tulajdonságai

  • Eme Xiaomi okostelefon 6,36" méretű kijelzővel van ellátva
  • A folyamatok zökkenőmentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB RAM-mal rendelkezik
  • A kellő energiát az erős, 4610 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C
  • Vízálló az IP68 szabvány értelmében
  • A fő hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A hátlapon 3 kamera kapott helyet
  • A mobiltelefon AMOLED 6,36"méretű kijelzővel van ellátva
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan praktikus tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass, HDR10+ és adaptív frekvencia
  • A képernyő 3000 Nits fényerőre képes
  • Az elsődleges műveleteket a fejlett Android 14 operációs rendszer és HyperOS felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók számára 512 GB belső tárhely biztosított
  • A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Támogatott hálózati szolgáltatások: 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
  • A kellő energiát az erős, 4610 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Adreno 750

Ezen Xiaomi telefonnak a kijelzőjét élmény lesz nézni

Felejthetetlen lesz minden egyes perc, amit ezzel a lenyűgöző Xiaomi telefonnal töltünk el, mivel 6,36" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2670 × 1200 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül a kijelzőn zajló események alapján beállítani tudjuk a frekvenciát. A telefon a fejlett Gorila Glass védelemmel rendelkezik, amely megakadályozza a karcolásokat és egyéb fizikai sérüléseket. Az integrált HDR 10+ formátum az egyik legmodernebb és legfejlettebb technológia, amely gyönyörűen jeleníti meg a jeleneteket. A kijelző könnyebb olvashatósága érdekében növelni kell annak fényerejét. Ez a modern Xiaomi mobiltelefon 3000 Nits mértékű fényerőt is képes elérni, amely közvetlen napfényben is jól látható képet garantál.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Jade Green ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Jade Green ...

Fotózz minden fontos eseményen

A telefonnal történő fényképezés elengedhetetlen részét képezi a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez az átlagon felüli Xiaomi mobiltelefon el van látva 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 32Mpx-es teleobjektívvel, 50Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektívnek köszönhetően részletgazdag képet kapunk a távolabb elhelyezkedő tárgyakról. Ez jól jöhet például állatok, sportesemények vagy épületek fotózásakor. 3× mértékű optikai zoom-ra képes. A makrókamera tökéletesen megfelel közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózással feltárhatjuk az apró struktúrákat, és nagyfokú részletességet érhetünk el. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószöget tesz lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér megmutatása. Eme Xiaomi mobiltelefonnal 7680 × 4320 (8K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. Nagyon hasznos funkció az elektronikus képstabilizálás. A kiváló éles képek készítésekor elengedhetetlen az optikai képstabilizátor. Amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk, a vaku segítségünkre lesz.

A telefon akkumulátora nem hagy majd cserben

Ezen Xiaomi mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4610 mAh, gond nélkül kibírja az akár két napos használatot is. El van látva gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 90 W, valamint gyors kábel nélküli töltéssel, melynek maximális teljesítménye 50 W. Ezen Xiaomi mobiltelefon elegendő teljesítményű akkumulátorral rendelkezik ahhoz, hogy más okostelefonokat, fejhallgatót vagy okosórát töltsünk vele vezeték nélkül, mint egy külső áramforrással. Ez azt jelenti, hogy powerbank-ként funkcionálhat más, vezeték nélküli töltést támogató eszköz számára. A fordított töltés maximális teljesítménye 10 W. A töltésére USB-C port áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Jade Green ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Jade Green ...

Ezen Xiaomi mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt garantál

A remek Xiaomi okostelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer irányítja, melynek verziója Android 14, HyperOS felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 12 GB RAM-mal rendelkezik, amely akár a virtuális valóságot, illetve a 3D-s játékokat is képes kezelni. A fájlok, fotók és videók tárolására 512 GB belső tárhely áll rendelkezésre, amely összehasonlítható még a számítógépekkel is, így gond nélkül tárolhatjuk a nagy mennyiségű adatot, akár 4K videókat is.

Ez az ügyes Xiaomi okostelefon különböző kommunikációs lehetőséggel rendelkezik

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport és GSM. Az NFC (Near Field Communication) biztosítja, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintés nélkül kommunikáljon egymással. Hála ennek a funkciónak nem kell elővenned a hitelkártyád, elég csak odaérintened a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy egyszerűen csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel leegyszerűsítve az adatok megosztását és a kommunikációt kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ az eszközök helyzetének azonosítására a föld felszínén Ez a rendszer biztosítja a mobiltelefonok pontos helymeghatározását, amely nélkül nem tudnánk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni. Az infraport egy vezeték nélküli kommunikációs technológia, amely infravörös sugarakat használ az adatok továbbítására az egymáshoz közeli eszközök között. Jelenleg az infraportot gyakran használják a televízió vagy más kompatibilis készülékek távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Jade Green ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Jade Green ...

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást határok nélkül

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) mobilhálózat, így nem lesz gond a nagy fájlok letöltése, filmek streamelése vagy videóhívások lebonyolítása. A mobiltelefon képes hívásokat kezdeményezni az interneten, amely a kommunikáció olyan formája, amikor is a hívások a hagyományos telefonhálózat helyett az interneten zajlanak. VoWiFi és VoLTE használatával képes kommunikálni.

A praktikus hozzáadott funkcióknak mindig örülünk

Használd ki az élet minden percét a népszerű Xiaomi mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek elég egyetlen pillantás a telefon feloldásához. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is helyet kapott a készülék kijelzőjén. Az MMS lehetővé teszi a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalom megosztását másokkal. Az okostelefon támogatja az OTG funkciót, amely biztosítja olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, töltőkábel (USB-A → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

152,8 × 71,5 × 8,2 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

188 g

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,36"
Kijelző felbontása 2670 × 1200
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Dual SIM
SD-kártyahely Nem
Hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
Előlapi kamera felbontása 32 Mpx
Megjelenés éve 2024

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Arcfeloldás, MMS támogatás, OTG

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védettség Vízálló
Védelmi fokozat IP68
Gorilla Glass verziója Victus 2
Magasság 152,8 mm
Szélesség 71,5 mm
Mélység 8,2 mm
Súly 188 g
Szín Zöld

Kijelző

Kijelző mérete 6,36 " (16,15 cm)
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző tulajdonságai Gorilla Glass, HDR10+, Adaptív frekvencia
Kijelző képfrissítési gyakorisága 120 Hz
Kijelző pixelsűrűség 460 PPI
Kijelző fényereje 3 000 Nits
Előlapi kamerasziget formája Kör

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű , Teleobjektív, Makro
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 50 Mpx
Teleobjektíves kamera felbontása 32 Mpx
Teleobjektíves kamera rekesznyílása f/2
Széles látószögű kamera felbontása 50 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Előlapi kamera felbontása 32 Mpx
Maximális fényerő f/1,6
Képstabilizálás Optikai, Elektronikus
Optikai zoom
Maximum videó felbontás 7680 × 4320 (8K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 1080p (Full HD) 960fps, 720p (HD) 960fps
Kamera funkciói Optikai zoom, Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 90 W
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény 50 W
Fordított töltés max. teljesítménye 10 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 12 GB
Belső memória 512 GB
Processzor címke Qualcomm
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 3,3 GHz (3 300 MHz)
Processzor típusa Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
Grafikus gyorsító Adreno 750

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport
Támogatott hálózati típus 5G, LTE (4G), HSPA (3.5G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM
Bluetooth hatótávolság 5.4
Internetes hívás VoWiFi, VoLTE

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C), Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 14
Felhasználói felület HyperOS

Telefon márka/model

Telefonmárka Xiaomi
Telefon modell 14

AP+ ingyen

Speciális akció AP+ ingyen
Kód:  HXI285c2
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  CIKK/01409
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05