Oldal frissítése

Xiaomi 14 12GB/512GB Black + Photo Printer 1S

5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
359 990 Ft

Xiaomi 14 12GB/512GB Black + Photo Printer 1S

Ezen Xiaomi 14 okostelefon része az okostelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetővé teszi, hogy naprakész légy az internetnek köszönhetően, illetve videókat és képeket is készíthetsz vele. három kamera segítségével, ezenkívül nagyszerű kikapcsolódást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. Az okostelefon 6,36" -es kijelzővel van ellátva, amely az egyik legnépszerűbb méret. Ideális nagysággal rendelkezik, amely megkönnyíti a kezelését, miközben kényelmesen nézhetsz filmeket, játszhatsz vagy szörfözhetsz a neten és így tovább. Belül dual SIM kártya konfiguráció található. A rendszer zökkenőmentes működéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor gondoskodik. 12 GB rendszermemóriával gazdálkodik. A fájlok, fotók és videók eltárolására 512GB belső memória áll rendelkezésre. Ez a memória lehetővé teszi a hosszú videók és a kiváló minőségű fotók készítését és tárolását. A szükséges energiát az erős, 4610 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C. Mivel ez a mobiltelefon vízálló, nem okoznak majd kellemetlen meglepetést a mindennapi élet kihívásai. IP68 mértékű védelmi fokozattal rendelkezik. Ez a modern Xiaomi mobiltelefon 2024 újdonsága.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Black + Photo Printer 1S ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Black + Photo Printer 1S ...

Xiaomi 14 12GB/512GB Black + Photo Printer 1S mobiltelefon leglényegesebb tulajdonságai

 • Ezen Xiaomi okostelefon 6,36" méretű kijelzővel rendelkezik
 • A folyamatok problémamentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
 • 12 GB RAM-mal gazdálkodik
 • A megfelelő energiát a tartós, 4610 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
 • Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C
 • Konstrukciója vízálló az IP68 szabvány értelmében
 • A hátlapi fő kamera felbontása 50 Mpx
 • A készülék hátulján 3 kameralencse kapott helyet
 • A mobiltelefon AMOLED 6,36"méretű képernyővel van szerelve
 • A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli 120Hz képfrissítési frekvenciája
 • A kijelző olyan további népszerű funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass, HDR10+ és adaptív frekvencia
 • A képernyő 3000 Nits fényerőt képes biztosítani
 • Az elsődleges műveleteket a fejlett Android 14 operációs rendszer és HyperOS felhasználói felület működteti
 • A fájlok, fotók és videók eltárolására 512 GB belső tárhely biztosított
 • A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
 • Támogatott adatszolgáltatások: 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
 • A kellő energiát a tartós, 4610 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
 • Grafikus gyorsító: Adreno 750

Ezen Xiaomi telefonnak a képernyőjét nagy élmény lesz nézni

Felejthetetlen lesz majd minden eltöltött pillanat, amit ezzel a lenyűgöző Xiaomi telefon használatával töltünk el, mivel 6,36" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2670 × 1200 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat biztosít. A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül a frekvenciát a kijelző aktuális tartalmának megfelelően módosíthatjuk. A telefon gyárilag a fejlett Gorila Glass védelemmel van ellátva, amely megakadályozza a karcolásokat és egyéb fizikai sérüléseket. A beépített HDR 10+ formátum az egyik legfejlettebb technológia, amely gyönyörűen jeleníti meg a jeleneteket. A kijelző olvashatóságának javítása érdekében növelnünk kell annak fényerejét. Ezen Xiaomi okostelefon 3000 Nits mértékű fényerőt is képes elérni, amely közvetlen napfényben is tiszta és jól látható képet garantál.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Black + Photo Printer 1S ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Black + Photo Printer 1S ...

Örökíts meg minden fontos pillanatot

A telefonnal való fotózás alapvető részét képezi a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez az átlagon felüli Xiaomi mobiltelefon el van látva 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 50Mpx-es teleobjektívvel, 50Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektív részletes képet ad a távoli dolgokról. Ez kimondottan hasznos lehet például állatok, sportesemények vagy épületek fényképezése alkalmával. 3× mértékű optikai zoom-mal van ellátva. A makrókamerával kiváló közeli képeket készíthetünk például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás képes feltárni az apró struktúrákat, illetve nagyfokú részletességet érhetünk el vele. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű , nagy méretű képek készítését teszi lehetővé. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére ideális, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megjelenítése. Ezen Xiaomi mobiltelefonnal 7680 × 4320 (8K Ultra HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videókat. A kiváló videók készítésekor elengedhetetlen az elektronikus képstabilizátor. Ahhoz, hogy tökéletesen éles képeket tudjuk rögzíteni, elengedhetetlen az optikai képstabilizáló funkció. A vaku elengedhetetlen, ha gyenge fényviszonyok között fotózunk.

A telefon akkumulátora nem hagy majd cserben

Ezen strapabíró Xiaomi mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4610 mAh, biztosítja a használatot akár a második nap végéig. Rendelkezik gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 90 W, és gyors vezeték nélküli töltéssel, melynek teljesítménye 50 W. Ez a strapabíró Xiaomi okostelefon elégséges teljesítményű akkumulátorral bír ahhoz, hogy külső áramforrásként más okostelefonokat, fejhallgatót vagy okosórát töltsünk vele vezeték nélkül. Így powerbank-ként funkcionálhat más, vezeték nélküli töltést támogató eszköz számára. A fordított töltés maximális teljesítménye 10 W. A töltésére USB-C csatlakozó áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Black + Photo Printer 1S ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Black + Photo Printer 1S ...

Eme Xiaomi mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt garantál

A nagyszerű Xiaomi okostelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 14, HyperOS felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és változatos programjairól , illetve alkalmazásairól. 12 GB RAM-mal gazdálkodik, amely képes kezelni akár a 3D-s játékokat vagy a virtuális valóságot. Fotóink és videóink, illetve fájljaink tárolására 512 GB integrált memória áll rendelkezésre, amely összehasonlítható még a laptopokkal is, így még a 4K videók sem jelentenek problémát, emellett nagy mennyiségű adat tárolására leszünk képesek.

Ez az ügyes Xiaomi okostelefon több kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport és GSM. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikációt, ami általában maximum 10 cm. Ezáltal egyszerűen és érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, és nem kell elővennünk a hitelkártyánkat sem. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata révén kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológiának hála egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ a föld felszínén található eszközök helyzetének meghatározására Ez a rendszer lehetővé teszi a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely nélkül lehetetlen lenne navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni. Az infraport egy vezeték nélküli kommunikációs technológia, amely biztosítja az adatcserét egymáshoz közeli eszközök között. Az infraportot manapság gyakran használják a TV vagy egyéb kompatibilis eszközök távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12GB/512GB Black + Photo Printer 1S ...

Élvezd a határtalan szórakozást és kommunikációt

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését lehetővé teszi a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) adatszolgáltatás, így gyorsan tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy részt vehetünk videóhívásokban is. A mobiltelefon képes hívásokat kezdeményezni az interneten, amely a kommunikáció olyan formája, amikor is a hívások a hagyományos telefonhálózat helyett az interneten zajlanak. VoWiFi és VoLTE használatával képes kommunikálni.

Mindig jól jönnek a praktikus hozzáadott funkciók

Élvezd az életet teljes sebességgel a népszerű Xiaomi mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerés egyetlen pillantással feloldja a telefonod. A készülék kijelzőjén ráadásul ujjlenyomat olvasó is található. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az OTG funkció elérhető az okostelefonon, amely lehetővé teszi olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, töltőkábel (USB-A → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

152,8 × 71,5 × 8,2 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

188 g

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,36"
Kijelző felbontása 2670 × 1200
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Dual SIM
SD-kártyahely Nem
Hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
Előlapi kamera felbontása 32 Mpx
Megjelenés éve 2024

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Arcfeloldás, MMS támogatás, OTG

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védettség Vízálló
Védelmi fokozat IP68
Gorilla Glass verziója Victus 2
Magasság 152,8 mm
Szélesség 71,5 mm
Mélység 8,2 mm
Súly 188 g
Szín Fekete

Kijelző

Kijelző mérete 6,36 " (16,15 cm)
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző tulajdonságai Gorilla Glass, HDR10+, Adaptív frekvencia
Kijelző képfrissítési gyakorisága 120 Hz
Kijelző pixelsűrűség 460 PPI
Kijelző fényereje 3 000 Nits
Előlapi kamerasziget formája Kör

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű , Teleobjektív, Makro
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 50 Mpx
Teleobjektíves kamera felbontása 50 Mpx
Teleobjektíves kamera rekesznyílása f/2
Széles látószögű kamera felbontása 50 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Előlapi kamera felbontása 32 Mpx
Maximális fényerő f/1,6
Képstabilizálás Optikai, Elektronikus
Optikai zoom
Maximum videó felbontás 7680 × 4320 (8K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 1080p (Full HD) 960fps, 720p (HD) 960fps
Kamera funkciói Optikai zoom, Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 90 W
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény 50 W
Fordított töltés max. teljesítménye 10 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 12 GB
Belső memória 512 GB
Processzor címke Qualcomm
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 3,3 GHz (3 300 MHz)
Processzor típusa Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
Grafikus gyorsító Adreno 750

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport
Támogatott hálózati típus 5G, LTE (4G), HSPA (3.5G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM
Bluetooth hatótávolság 5.4
Internetes hívás VoWiFi, VoLTE

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C), Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 14
Felhasználói felület HyperOS

Telefon márka/model

Telefonmárka Xiaomi
Telefon modell 14

AP+ ingyen

Speciális akció AP+ ingyen
Kód:  HXI285c1PP
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  CIKK/01417
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15