Oldal frissítése

Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Black + Photo Printer 1S

Ingyenes
szállítás boltjainkba
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Leárazás -5 %
359 990 Ft 379 990 Ft

Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Black + Photo Printer 1S

Ez a modern Xiaomi 14 okostelefon része a smarttelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetőséget nyújt az internet használatára, illetve fotókat és videókat is készíthetsz vele. három hátlapi kamera segítségével, ezenkívül nagyszerű kikapcsolódást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,36" -es képernyővel rendelkezik, amely az egyik legnépszerűbb méretnek számít. Kijelzőjének ideális nagysága biztosítja a praktikus kezelést, miközben kényelmesen filmezhetsz, játszhatsz vagy böngészhetsz a neten és így tovább. Belül dual SIM kártya konfiguráció található. A rendszer folyamatos működéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor gondoskodik. 12 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik. A fájlok, fotók és videók számára 512GB integrált memória áll rendelkezésre. Ez a memória ideális a hosszú videók és kiváló minőségű fényképek készítésére. A szükséges energiát az erős, 4610 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C. Ez a mobiltelefon vízállóságának köszönhetően garantálja a problémamentes mindennapi igénybevételt. IP68 mértékű védelmi fokozattal látták el. Eme Xiaomi okostelefon 2024 óta van a piacon.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Black + Photo Printer 1S ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Black + Photo Printer 1S ...

Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Black + Photo Printer 1S mobiltelefon alapvető tulajdonságai

  • Eme Xiaomi okostelefon 6,36" méretű kijelzővel készült
  • A folyamatok problémamentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB RAM-mal gazdálkodik
  • A megfelelő energiát az erős, 4610 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C
  • Vízálló konstrukcióval rendelkezik az IP68 szabvány értelmében
  • A hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A hátlapon 3 kamera található
  • A mobiltelefon AMOLED 6,36"méretű kijelzővel van szerelve
  • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass, HDR10+ és adaptív frekvencia
  • A képernyő 3000 Nits fényerőt biztosít
  • Az elsődleges funkciókat a fejlett Android 14 operációs rendszer és HyperOS felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók eltárolására 512 GB belső tárhely áll rendelkezésre
  • A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Olyan adatszolgáltatásokat érhetünk el, mint 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
  • Az elégséges energiát a tartós, 4610 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Adreno 750

Ennek a nagyszerű Xiaomi telefonnak a képernyőjét élmény lesz nézni

Örömteli lesz majd minden pillanat, amit ezzel a lenyűgöző Xiaomi telefonnal tölthetünk el, mivel 6,36" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2670 × 1200 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat biztosít. A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül a kijelzőn zajló események alapján módosítani tudjuk a frekvenciát. A telefont már gyárilag a fejlett Gorilla Glass védelemmel szerelik, amely megakadályozza a karcolásokat és egyéb mechanikai sérüléseket. A HDR 10+ formátum az egyik legfejlettebb technológia, amelynek a gyönyörű jeleneteket köszönhetjük. Azért, hogy a kijelző könnyebben olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Ez a modern Xiaomi mobiltelefon 3000 Nits mértékű fényerőt is elérhet, amely közvetlen napsütésben is jól látható képet eredményez.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Black + Photo Printer 1S ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Black + Photo Printer 1S ...

Örökítsd meg a lényeges eseményeket

A telefonnal való fotózás elengedhetetlen része a három lencséből álló hátoldali kamerarendszer. Ez a nagyszerű Xiaomi okostelefon rendelkezik 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 50Mpx-es teleobjektívvel, 50Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektívvel részletes képet kapunk a távolabbi dolgokról. Ez kimondottan hasznos lehet például állatok, sportesemények vagy épületek fotózásakor. 3× optikai zoom-ra képes. A makrókamera ideális választás közeli képek készítésére például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás lényege a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű perspektívát. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér megmutatása. Ezzel a modern Xiaomi mobiltelefonnal 7680 × 4320 (8K Ultra HD) maximális felbontásban videózhatunk. A videók készítésekor nagy hasznát vesszük az elektronikus képstabilizálás funkciónak. Ahhoz, hogy tökéletesen éles képeket tudjuk készíteni, elengedhetetlen az optikai képstabilizáló funkció. A vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk.

Nem okoz majd csalódást a telefon akkumulátora

Eme Xiaomi mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4610 mAh, garantálja az egy-két napos használatot. Ellátták gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 90 W, és ugyanakkor gyors vezeték nélküli töltéssel, melynek teljesítménye 50 W. Ez a strapabíró Xiaomi okostelefon elegendő teljesítményű akkumulátorral bír ahhoz, hogy áramforrásként használjuk egyéb eszközök, például más okostelefonok, fejhallgatók vagy okosórák vezeték nélküli töltéséhez. Így powerbank-ként használható más, vezeték nélküli töltést támogató eszköz számára. A fordított töltés maximális kapacitása 10 W. Feltöltésére USB-C csatlakozó áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Black + Photo Printer 1S ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Black + Photo Printer 1S ...

Eme Xiaomi okostelefon kiemelkedő teljesítményt biztosít

A remek Xiaomi mobiltelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer irányítja, melynek verziója Android 14, HyperOS felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 12 GB rendszermemóriával funkcionál, amellyel akár 3D-s játékokat is játszhatunk, illetve használhatjuk a virtuális valóságot. A fájlok, fotók és videók számára 512 GB belső memória van biztosítva, amely felveszi a versenyt még a laptopokkal is, így még a 4K videók sem jelentenek problémát, emellett nagy mennyiségű adat tárolására leszünk képesek.

Ez a modern Xiaomi mobiltelefon több féle kommunikációs lehetőséget nyújt

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport és GSM. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintésmentes kommunikációt. Ezután nyugodtan hagyd a hitelkártyád a tárcádban, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad sem fogy. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológiának köszönhetően, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia a műholdas jeleknek köszönhetően képes meghatározni az eszközök helyzetét a föld felszínén Ez a rendszer lehetővé teszi a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely elengedhetetlen a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz. Az infraport egy vezeték nélküli kommunikációs technológia, amely infravörös sugarakat használ az adatok továbbítására az egymáshoz közeli eszközök között. Jelenleg az infraportot gyakran használják a TV vagy más kompatibilis készülékek távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Black + Photo Printer 1S ...

Kommunikálj, és élvezd a korlátlan szórakozást

A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését garantálja a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) adatszolgáltatás, így könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy kezdeményezhetünk videóhívásokat. A mobiltelefonnal kezdeményezhetünk hívásokat az interneten is, nem csak a hagyományos telefonhálózaton. VoWiFi és VoLTE technológiát használ.

A praktikus hozzáadott funkcióknak mindig örülünk

Élvezd az életet teljes mértékben a népszerű Xiaomi mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerés egyetlen pillantással feloldja a telefonod zárolását. Az okostelefon kijelzőjén ráadásul ujjlenyomat olvasó is helyet kapott. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon használja az OTG funkciót, amellyel lehetséges további eszközöket csatlakoztatni hozzá, mint például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, töltőkábel (USB-A → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

152,8 × 71,5 × 8,2 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

188 g

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,36"
Kijelző felbontása 2670 × 1200
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Dual SIM
SD-kártyahely Nem
Hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
Előlapi kamera felbontása 32 Mpx
Megjelenés éve 2024

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Arcfeloldás, MMS támogatás, OTG

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védettség Vízálló
Védelmi fokozat IP68
Gorilla Glass verziója Victus 2
Magasság 152,8 mm
Szélesség 71,5 mm
Mélység 8,2 mm
Súly 188 g
Szín Fekete

Kijelző

Kijelző mérete 6,36 " (16,15 cm)
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző tulajdonságai Gorilla Glass, HDR10+, Adaptív frekvencia
Kijelző képfrissítési gyakorisága 120 Hz
Kijelző pixelsűrűség 460 PPI
Kijelző fényereje 3 000 Nits
Előlapi kamerasziget formája Kör

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű , Teleobjektív, Makro
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 50 Mpx
Teleobjektíves kamera felbontása 50 Mpx
Teleobjektíves kamera rekesznyílása f/2
Széles látószögű kamera felbontása 50 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Előlapi kamera felbontása 32 Mpx
Maximális fényerő f/1,6
Képstabilizálás Optikai, Elektronikus
Optikai zoom
Maximum videó felbontás 7680 × 4320 (8K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 1080p (Full HD) 960fps, 720p (HD) 960fps
Kamera funkciói Optikai zoom, Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 90 W
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény 50 W
Fordított töltés max. teljesítménye 10 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 12 GB
Belső memória 512 GB
Processzor címke Qualcomm
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 3,3 GHz (3 300 MHz)
Processzor típusa Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
Grafikus gyorsító Adreno 750

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport
Támogatott hálózati típus 5G, LTE (4G), HSPA (3.5G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM
Bluetooth hatótávolság 5.4
Internetes hívás VoWiFi, VoLTE

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C), Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 14
Felhasználói felület HyperOS

Telefon márka/model

Telefonmárka Xiaomi
Telefon modell 14

AP+ ingyen

Speciális akció AP+ ingyen
Kód:  HXI285c1PP
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  CIKK/01417
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15