Oldal frissítése

Xiaomi 13

4,7 28 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
395 890 Ft

Xiaomi 13

Ez a fejlett Xiaomi 13 mobiltelefon része a smarttelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetőséget nyújt az internet használatára, illetve fotókat és videókat is készíthetsz vele. 3 objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül használhatod játékok vagy egyéb hasznos alkalmazások letöltésére is. A mobiltelefon 6,36" -es képernyővel rendelkezik, amely mérete miatt a legnépszerűbb típusok közé tartozik. Kijelzőjének ideális nagysága lehetővé teszi a praktikus kezelést, miközben kényelmesen filmezhetsz, játszhatsz vagy böngészhetsz a neten és így tovább. Belül dual SIM kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal rendelkezik. A szükséges energiát az erős, 4500 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. A mobiltelefon vezeték nélküli töltést is kínál, így nem kell többé bajlódni az idegesítő kábelekkel. Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C. Ez a mobiltelefon vízállóságának köszönhetően garantálja a problémamentes mindennapi igénybevételt. IP68 mértékű védelmi fokozattal van jelölve. Ez a modern atcomp01 mobiltelefon 2023 újdonsága.

Mobiltelefon Xiaomi 13 ...
Mobiltelefon Xiaomi 13 ...

Xiaomi 13 okostelefon legfontosabb paraméterei

  • Ezen atcomp01 okostelefon 6,36" méretű képernyővel van szerelve
  • A rendszer zökkenőmentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik
  • A megfelelő energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • A mobiltelefon praktikus vezeték nélküli töltéssel rendelkezik
  • Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C
  • Vízálló konstrukcióval rendelkezik az IP68 szabvány értelmében
  • A fő hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A készülék hátulján 3 kamera helyezkedik el
  • A mobiltelefon OLED 6,36"méretű képernyővel van szerelve
  • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további népszerű funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass és HDR10+
  • A kijelző 1900 Nits fényerővel rendelkezik
  • A fő funkciókat a fejlett Android 13 operációs rendszer és MIUI felhasználói felület látja el
  • A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan adatszolgáltatásokat érhetünk el, mint 5G és LTE (4G)
  • A kellő energiát az erős, 4500 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Adreno 740

Eme atcomp01 telefonnak a kijelzőjét öröm nézni

Örömtelivé válik minden perc, amit ezzel a csodás atcomp01 telefonnal tölthetünk el, mivel 6,36" OLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalom megjelenítésére. A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefon gyárilag a fejlett Gorila Glass védelemmel rendelkezik, amely védelmet nyújt a karcolások és egyéb fizikai sérülések ellen. Az integrált HDR 10+ formátum az egyik legmodernebb és legnépszerűbb technológia, amelynek a részletgazdag és lenyűgöző jeleneteket köszönhetjük. Annak érdekében, hogy a kijelző jobban olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Eme atcomp01 mobiltelefon 1900 Nits mértékű fényerőt is elérhet, amely közvetlen napfényben is jól látható képet eredményez.

Mobiltelefon Xiaomi 13 ...
Mobiltelefon Xiaomi 13 ...

Örökíts meg minden fontos eseményt

A telefonnal történő fotózás elengedhetetlen részét képezi a három hátoldali kamera. Ez a nagyszerű atcomp01 mobiltelefon el van látva 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 10Mpx-es teleobjektívvel, 12Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektívnek köszönhetően közeli képet készíthetünk a távoli dolgokról. Ez különösen hasznos lehet például állatok, sportesemények vagy épületek fényképezése alkalmával. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószöget tesz lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér rögzítése. Eme atcomp01 okostelefonnal 7680 × 4320 (8K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videókat. Az éles képek rögzítésekor nagy hasznát vesszük az optikai képstabilizálás funkciónak. Amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

Megfelelő akkumulátor-élettartam

Ezen kitartó atcomp01 mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4500 mAh, biztosítja a használatot az egy-két napon keresztül. Rendelkezik gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 67 W, ráadásul gyors kábel nélküli töltéssel, melynek teljesítménye 50 W. Ezen atcomp01 okostelefon elegendő akkumulátorkapacitással bír ahhoz, hogy áramforrásként szolgáljanak egyéb eszközök, például más okostelefonok, fejhallgatók vagy okosórák vezeték nélküli töltéséhez. Ezáltal powerbank-ként funkcionálhat más, vezeték nélküli töltést támogató eszköz számára. A fordított töltés maximális kapacitása 10 W. Feltöltésére USB-C konnektor áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Xiaomi 13 ...
Mobiltelefon Xiaomi 13 ...

Eme atcomp01 okostelefon megbízható teljesítménnyel büszkélkedhet

A nagyszerű atcomp01 okostelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer irányítja, melynek verziója Android 13, MIUI felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. A hab a tortán az olyan hozzáadott mobil szolgáltatás, mint a népszerű Google Mobile Services, amellyel további lehetőségekhez lesz hozzáférésünk, mint például a keresések, zenék, térképek, fotók és így tovább. 8 GB rendszermemóriával gazdálkodik, amely akár a virtuális valóságot, illetve a 3D-s játékokat is képes kezelni.

Ez a modern atcomp01 okostelefon több kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi az eszközök közötti rövid távolságú érintés nélküli kapcsolatot, ami általában maximum 10 cm. Ennek a funkciónak köszönhetően könnyedén fizethetünk az üzletekben, csak érintsd oda a telefonod. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológiának hála könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt és az adatmegosztást kábelek nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia a műholdas jeleknek köszönhetően képes meghatározni az eszközök helyzetét a föld felszínén Ez a rendszer biztosítja a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Mobiltelefon Xiaomi 13 ...
Mobiltelefon Xiaomi 13 ...

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást korlátok nélkül

A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését biztosítja a gyors 5G és LTE (4G) adatszolgáltatás, amellyel a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalom megtekintése és a videóhívások kezdeményezése teljesen zökkenőmentessé és problémamentessé válik.

Jól átgondolt praktikus funkciók

Használd ki az élet minden pillanatát a népszerű atcomp01 mobiltelefonnal. A ujjlenyomat olvasónak csak egyetlen érintés kell a telefon feloldásához. A szöveges üzenetekhez képest sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal MMS-ben. Az okostelefon rendelkezik OTG funkcióval, amellyel lehetséges további hardvereket csatlakoztatni hozzá, mint például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót. A telefon közelségszenzorja érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Mobiltelefon Xiaomi 13 ...

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel) és tok

Méretei:

152,8 × 71,5 × 7,98 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

189 g

Kód:  XI259ax
Jótállás: 36 hónap

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15