Oldal frissítése

XGIMI Halo+

4,2 12 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Szuper ár
316 990 Ft

XGIMI Halo+

XGIMI Halo+ kompakt projektor Full HD felbontással

Az XGIM Halo+ hordozható projektor vonzó, minimalista kialakításával, amely számos rangos díjat nyert, bármely modern belső tér vonzó kiegészítője lesz. Kompakt méretének és beépített nagy kapacitású akkumulátorának köszönhetően bárhol élvezheted a filmes élményt. A részletgazdag Full HD felbontású, kiváló képminőség mellett az XGIMI Halo+ minőségi hangkimenettel is rendelkezik, amelyet a duális Harman/Kardon 3W hangszórók biztosítanak

Az XGIMI Halo+ kompakt LED projektor fő jellemzői

  • DLP LED technológia
  • Full HD felbontás (1920×1080 px)
  • 900 ANSI lm-es fényerő és 10000:1 kontraszt
  • A HDR technológia támogatása
  • Android TV 10 operációs rendszer
  • 16 GB-os belső tárhely
  • Az XGIMI Halo+ támogatja a Chromecast funkciót
  • 2× 5 W-os Harman/Kardon hangszóró
  • Tölthető akkumulátor kb. 2 órás üzemidővel
  • HDMI, USB, 3,5 mm-es audio jack csatlakozó, Bluetooth 5.0
  • Az XGIMI projektor Bluetooth távirányítóval vezérelhető
  • 40°-os függőleges és vízszintes automatikus trapézkorrekció

Tiszta és éles vetítés Full HD felbontásban


A fejlett DLP LED technológiának köszönhetően az XGIMI Halo+ 2225 %-kal világosabb képet nyújt, mint a hagyományos Full HD projektorok. Ráadásul az XGIMI Halo+ 4K Ultra HD lejátszásra is képes. A projektor felszereltségéből nem hiányzik a HDR technológia támogatása, amely teljesen új szintre emeli a kontrasztot, így a legfinomabb részleteket is lenyűgöző élességgel és valósághű színekkel jeleníti meg.

A 3D technológiát támogató házimozid

A fényes és éles képet akár 200"-es képátlóig a bevonatos, nagy fényáteresztő képességű lencse biztosítja, amely kiváló, 900 ANSI lumen-es fényerőt és nagy, 10000:1 kontrasztarányt kínál. Az XGIMI Halo+ hordozható projektor a mozi minőségű 3D ábrázolási technológiát használja aktív rekesszel, amely a hagyományos projektorokhoz képest teljesen újfajta nézői élményt nyújt, és magával ránt a cselekménybe.

Az XGIMI Halo+ hordozható projektor kettős Harman-Kardon hangszóróval rendelkezik

Élvezd a fantasztikus hangminőséget a beépített kettős, 5 W-os Harman-Kardon hangszóróval, amely tökéletesen hangolt térhatású hangzást biztosít. Az XGIMI Elfin külső hangszóróként is használható, és hangeszközöket is csatlakoztathatsz hozzá Bluetooth-on vagy 3,5 mm-es audio jack csatlakozón keresztül.



Tökéletesen éles képek minden szögből

Az XGIMI Halo+ hordozható projektor fejlett technológiákat kínál a kép élesítéséhez és finomhangolásához, például több mint 10000 fókuszponttal rendelkező autofókuszt és Keystone funkciót a vízszintes és függőleges trapézkorrekcióhoz, amely lehetővé teszi az oldalról, felülről vagy alulról történő vetítést.

XGIMI Halo+ Android TV rendszerrel

Az Android TV operációs rendszer az XGIMI Halo+ projektort intuitív vezérléssel rendelkező multimédiás szórakoztató központtá emeli. Szerezz hozzáférést több mint 5000 alkalmazáshoz, játékhoz vagy népszerű online szolgáltatáshoz. A tartalomhoz való könnyebb hozzáférés, a gyorsabb keresés vagy az intelligens otthon vezérlése érdekében a Google hangasszisztensének támogatása is rendelkezésre áll.

Az XGIMI projektor játékra is alkalmas

Az Android TV-el gyors hozzáférést kapsz rengeteg játékhoz, köztük a Final Fantasy-hez, a Minion Rush-hoz, az NBA JAM-hez és másokhoz. Merülj el a játékok világában a nagy képernyőn otthon, a természetben, vagy a kertben. A XGIMI Halo+ projektor a PlayStation, az Xbox és a Switch játékkonzolokkal is kompatibilis.

Beépített Chromecast technológia

A Chromecast vezeték nélküli képátvitelt biztosít Android, iOS, Mac vagy Windows rendszerekkel rendelkező mobil eszközökről. Élvezd kedvenc alkalmazásaidat, videóidat és játékaidat nagy felbontásban az XGIMI Halo+ projektor képernyőjén, és ne hagyd, hogy idegesítő kábelek korlátozzanak.


Az XGIMI Halo+ kiváló teljesítményt nyújt

Az XGIMI Halo+ hordozható projektort a teljesen új Amlogic T950X2 chippel és a Mali G31 GPU-val látták el 2 GB RAM-mal és 16 GB belső tárhellyel. Ez a konfiguráció nagy teljesítményt biztosít a kiváló képminőséghez és a gyorsabb automatikus élesítéshez.

Az XGIMI Halo+ hosszú élettartamú LED fényforrással rendelkezik

Az XGIMI Halo+ Full HD projektor nagy hatékonyságú LED-es fényforrással rendelkezik, amelynek köszönhetően a fényforrás élettartama alatt tökéletesen éles és fényes marad a vetítés. Normál vetítés esetén az élettartama 30 000 óra, filmlejátszás esetén pedig 20 000 óra.


Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 1920 × 1080 px
Maximális felbontás 3840 × 2160 px
Méretarányok 16:9

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság 1,05 m
Maximális vetítési távolság 8 m
Minimális képátló 7,62 cm (3 ")
Maximális képátló 508 cm (200 ")

Technológia

Technológia DLP
Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Fényforrás LED
Fényerő 900 ANSI lm (720 ISO lm)
Élettartam 8,33 óra (0,35 nap)
Lámpa teljesítménye 90 W
Zajszint 30 dB
Maximális fogyasztás 90 W

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
HDMI 1 db
További bemenetek USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, WiFi, Bluetooth

Interfész

Grafikus bemenet HDMI
További bemenetek/kimenetek USB

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra, Földre
Funkció 3D, Miracast, Apple Airplay
Felszerelés OS Android, Hangszórók, Integrált akkumulátor, Belső memória, Távirányító, HDR

Méretek

Szélesség 11,35 cm
Magasság 17,15 cm
Mélység 14,5 cm
Tömeg 1,6 kg
Kód:  XGI00h3a
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  WM03A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15