Oldal frissítése

XFX HSF100 piros LED

5 1 értékelés

XFX HSF100 piros LED

Állíts olyan színűre videókártyád környezetét, hogy az illeszkedjen számítógéped belső alkatrészeihez! Ezek a LED háttérvilágítású csereventillátorok három színben pompáznak, a Swap Hard XFX technológiával pedig egy pillanat alatt átcserélheted videókártyádat, szerszámok nélkül. Ráadásul a ventillátor rendkívül egyszerűen eltávolítható, így könnyedén ki tudod takarítani az alatt felgyülemlett port is.

Legfontosabb jellemzők

  • Két cserélhető ventilátor piros LED-es háttérvilágítással
  • XFX Radeon RX videókártyához
  • Egyszerű és gyors csere szerszám nélkül
  • Automatikus sebességszabályozás a terhelés függvényében

Csend a munkahelyen, teljesítmény a játék során

A két 90 mm-es ventillátor olyan szabadalmaztatott design-nal rendelkezik, mely hűti az egész videókártyát. Automatikus sebességszabályozási funkciója méri a videókártya terhelését, és lassítja a ventillációt a zaj minimalizálásának érdekében.

Paraméterek

Paraméterek

Hűtő típusa Ventilátor

Típus

Aktív/Passzív Aktív
Rendeltetés AMD
Kód:  XFX990c
Termékszám:  MA-AP01-RLED

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20